Celebration Catering Evenimente - Bucuresti Afisari: 828
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 235
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Pipera-Tunari, Nr.1B (Parterul Cubic Center), Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0761129399; 0723041905
-------------------------
Web: Internet
  email: events@celebrationcatering.ro
  site: www.celebrationcatering.ro

 
Catering pentru Evenimente in Bucuresti  
Detalii  video  

Prezenti pe piata româneasca din 2007, oferim servicii de catering flexibile, versatile si cu produse de înalta calitate. Fie ca este vorba de un eveniment corporate, de o masa festiva sau un bufet, ne ocupam de fiecare detaliu pentru a crea o experienta culinara memorabila si personalizata, pentru fiecare client în parte. Asadar, spune-ne ce-ti doresti pentru eveniment, iar noi adaptam ofertele în functie de cerintele tale!

 

Ce oferim?

Servicii de catering pentru nunti / Servicii de catering pentru botezuri / Servicii de catering pentru gustari

Servicii de catering pentru lunch / Servicii de catering pentru cocktail

Meniuri vegetariene / Meniuri - catering pentru copii / Oferte speciale

 

  • Iti Oferim cele mai gustoase preparate Catering din Bucuresti si imprejurimi - aperitive calde sau reci, bufet suedez, platouri cu finger food, dulciuri si prajituri etc;
  • Iti Alcatuim un Meniu de Catering Personalizat cu Preparatele Tale Preferate. Alege de pe site dintr-o multitudine de preparate delicioase SAU poti pleca de la recomandarile noastre - vezi Variantele de Meniu Propuse de noi.
  • Servim Mancare in Sistem Catering pentru orice situatie in care te-ai putea afla: Evenimente Private, Petreceri, Aniversari, la Birou, Cununii, Nunta, Botez, Majorat etc.
  • La Evenimente iti putem asigura inclusiv toata Logistica - echipamente pentru pastrarea si servirea mancarii, personal pentru servire, mese, scaune, vesela etc. Avem tot ce iti trebuie pentru organizarea mesei la interior sau in aer liber.
  • Iti oferim preparate deosebite, de o calitate inalta, servite intr-un mod profesional, care vor incanta simturile tuturor persoanelor care le vor gusta.

Catering

Platouri

Catering

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video