AGENTIA DE TURISM SEYTOUR TRAVEL & EVENTS Afisari: 1217
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Voiaj nunta, agentii turism Vizitatori: 420
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
DrumulPotcoavei, nr. 102D, sc. a, ap. 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0215692292; 0770946551; 0722390393
-------------------------
Web: Internet
  email: razvan@seytour.ro; turism@seytour.ro
  site: www.seytour.ro


 
Oferta soc! - Antalya  
Detalii  

HOTEL MARITIM CLUB ALANTUR 5*

Localizare: Este situat pe plaja ,la 5 km de Alanya  si a fost complet renovat in 2007. Facilitatile camerelor: Camerele sale spatioase si confortabile sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu uscator de par, seif, telefon, TV satelit, minibar, balcon sau terasa. Facilitatile hotelului: Hotelul pune la dispozitia turistilor sai foarte multe facilitati: restaurant, 4 baruri, terasa, trei piscine exterioare, piscina interioara, cabinet medical, coafor, spalatorie, centru comercial, parcare, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, aerobic, fitness, tenis, tenis de masa, volei pe plaja, baschet, mini fotbal, mini golf, darts, biliard, sporturi acvatice, loc de joaca si miniclub pentru copii,  program de animatie, discoteca.

 

CLUB PARADISO HOTEL 5*

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Kestel, la 900 m de plaja privata  si 7 km de Antalya.Transferul pana la plaja privata este asigurat gratuit de catre hotel . Aezat pe un deal,ofera o priveliste minunata asupra marii Mediterane. Facilitatile hotelului: Clubul este alcatuit dintr o cladire  principala si 16 anexe.Camerele moderne si spatioase ale  hotelului sunt dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, seif,minibar, TV satelit si balcon. Facilitatile hotelului: Hotelul pune la dispozitia turistilor sai foarte multe facilitati: receptie,restaurant principal,lobby,patru piscine exterioare  cu topogane si sezlonguri , umbrele gratuite bar la piscina,piscina interioara,snack bar,bar pe plaja,aerobic,sala de fitness,teren de tenis,biliard,darts,loc de joaca pentru copii,miniclub,program de animatie in fiecare seara si discoteca.

 

HOTEL AMELIA BEACH RESORT 5*

Locatia: 90 km distanta fata de Antalya si 80 km de aeroport (transferul dureaza ~ 90 minute) este situat la 10 km de Manavgat. Facilitatile camerelor: Camerele sunt modern decorate, aer conditionat, TV satelit, paturi twin sau matrimoniale, seif, minibar, telefon, balcon, uscator de par. Activitati: Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, mese de tenis si volei de plaja, acestea sunt gratuite. Masajul si toate sporturile nautice sunt contra cost. Hotelul dispune de echipa de animatie si programe artistice pe timpul zilei si seara, si mini club. Plaja: Plaja este privata, cu nisip si pietricele, premiata cu Blue Flag.Accesul la plaja se face printru-un tunel. Umbrelutele, prosoapele de plaja si sezlongurile sunt gratis. Alte facilitati: Restaurant principal, 2 restaurante A`la Carte, baruri in cadrul complexului hotelier, disco club. Asistenta medicala, coaforul, rent a car, magazinele, internetul si spalatoria sunt contra cost. Masa: All Inclusive, restaurantele A`la Carte cu rezervare in prealabil (gratuit doar o singura data pe parcursul sejurului). Toate bauturile din import, sucurile proaspete din fructe, bauturile speciale si cele imbuteliate, bauturile servite la disco-bar sunt contra cost

 

HOTEL SIRENE GOLF BELEK 5*

Locatie: hotelul este situat la 120 km distanta fata de aeroportul din Antalya, la 25 km fata de centrul orasului Isparta si la 25km distanta fata de orasul Egirdir. Hotelul este situat in punctual cel mai frumos din Belek, fiind inconjurat de brazi falnici – este locul unde puteti vedea cele mai frumoase nuante de verde – cele ale brazilor si nuante de albastru – cele ale marii. Arhitectura hotelului este una moderna, hotelull fiind conceput pentru confortul turistilor. Hotelul numara un total de 444 camere(dintre care 205 junior suites, 8 palace suites, 7 palace duplexes, 4 camere pentru personae cu disabilitati, 9 terrace suites, 3 villa garden corner suites, 140 villa family rooms, 28 villa corner rooms, 24 villa tulip suites, 6 villa garden suites si 10 villa pasha suites). Facilitatile camerelor: camerele sunt foarte spatioase si au un design modern; sunt dotate cu baie cu cada, AC, TV satelit, seif , balcon cu vedere catre gradina sau catre mare. Facilitati ale hotelului: restaurantul principal, 4 restaurante a-la-carte(Italian, fish restaurant, sud-american restaurant si turcesc), 7 baruri, piscine – una dintre ele fiind la standard olimpice, piscine interioara, piscine pentru copii, terenuri de golf, centru spa, sporturi nautice(parasailing, banana rides), terenuri de tenis, mini-club.

 

VERA CLUB HOTEL MARE 5*

Locatia:   Hotelul este situat la 500 m de Bogazkent, 25 km de Belek, si la 40 km de aeroportul Antalya si 45 km de orasul Antalya si este deschis in 2008. Facilitati ale camerelor:  Toate camerele au baie cu cada, uscator, A/C split, telefon direct, mini bar (apa si bauturi racoritoare la sosire), seif, TV satelit, canale de muzica, balcon. Camerele pot avea vedere la mare sau la gradina. Activitati: Centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, mini fotbal, volei pe plaja, baschet sporturile de apa nemotorizate, toate sunt incluse. Cu plata sunt: nocturna pentru terenul de tenis, sporturile motorizate, centru de frumusete, masaj, bowling, biliard. Alte facilitati: Restaurant principal cu terasa, 3 restaurante À la Carte cu specific turcesc si pescaresc, in restaurant se servesc simultan specialitati din 5 bucatarii internationale, 5 baruri in cadrul complexului,  piscina in aer liber si interioara, tobogane, centru SPA, doctor, centru comercial, spalatorie, curatatorie, 2 Sali de conferinte. Cu plata sunt: asistenta medicala, curatatorie, conexiune internet in camera, magazine, rent a car, internet cafe, jocuri pe computer. Facilitati copii: miniclub (4-12 ani, junior club (13-16 ani), piscina copii, teren de joaca, bufet special, animatie, tobogan, baby sitting. Plaja privata de nisip, cu umbreluta, sezlonguri si saltele gratuite. In lunile iulie si august pe aceasta plaja vin broaste testoase Caretta Caretta pentru a-si depune ouale, de aceea sunt amenajari speciale pentru a proteja cuiburile. Masa: All Inclusive - bufet deschis pentru mesele principale ale zilei, snack pe plaja, cafea prajituri dupa amiaza, bufet la miezul noptii, restaurante À la Carte (rezervare in avans, o data pe sejur), bauturi locale si de import, alcoolice si nealcoolice, timp de 24 h, mini bar (bauturi racoritoare, apa, la sosire), room service (sandwich) de la 23:30 la 07.00. Cu plata sunt: bauturile de lux importate, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, bauturile energizante, sucurile din fructe proaspete, bauturile exotice de lux.

 

MIRACLE DELUXE RESORT 5*

Localizare: In cartierul Lara, la 12 km de aeroportul Antalya, 11 km de centrul orasului Antalya. Cazare: Toate camerele sunt cu balcon, baie privata cu uscator de par, A / C (functioneaza in concordanta cu conditiile climatice), telefon direct, mocheta, seif, minibar (apa, bauturi racoritoare, bere, care se reimprospateaza zilnic) si TV satelit. Facilitati: Turkuaz - Restaurantul principal pentru bufet deschis (bauturi din import nu sunt servite), restaurante A`La Carte - Miracolo (Italian), Anatolia (Turcesc), Lagos (Pescaresc), Dragon (Chinezesc), toate cu rezervare in prealabil si cu plata 10 euro de persoana iar copiii sub 6 ani nu sunt acceptati. Lobby bar (bauturile locale si o parte din bauturile de import sunt fara plata intre 10.00 - 02.00), barul de la piscina (bauturile locale si o parte din bauturile de import sunt fara plata intre orele 10: 00 si 23: 00), bar pe plaja (doar bauturi racoritoare). In Bridge Bar bauturile toate bauturile sunt cu plata. Room service, bauturile de lux, bauturile din import, vinurile imbuteliate si sucuri proaspete de fructe sunt cu plata. Doctor, spalatorie, baby sitting, internet café, masinute pentru copii, magazine si conectarea la internet din camera sunt deasemenea cu plata. Servicii: All Inclusive - mic dejun, mic dejun tarziu, bufet deschis pentru pranz, cina, ceai, si cafea, gustari tarzii. Toate bauturile racoritoare si alcoolice locale sunt gratuite. Plaja: Plaja este privata, de nisip; sezlongurile si umbrelele de plaja sunt fara plata. Sporturi: Piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, tobogane, sala fitnes si aerobic, gimnastica, fotbal, mini fotbal si volei de plaja, baschet, tenis, tenis de masa, tras cu arcul, sah, darts, teatru acoperit, program de animatie pe tot parcursul zilei si serii, noapte turceasca, pub, muzica live, discoteca si cinema in aer liber, toate fara plata. Echipament pentru tenis, nocturna si lectiile de tenis, biliard, bowling, solar, masaj, salon de infrumusetare, internet si jocuri pe calculator, sporturi de apa, toate sunt cu plata. Program de animatie pentru adulti si copii pe timpul zilei, mini club pentru copii (04 - 14 ani) si junior club.

 

HOTEL AKKA ANTEDON 5*

Hotelul Akka Antedon este situat in mijlocul unei paduri de pini, la baza muntilor Beydaglari din zona Beldibi, faimoasa pentru apele sale turcoaz. Aeroportul se afla la 45 de min distanta, drum placut ce imbina muntele cu marea. Cele 324 de camere standard sunt dotate cu TV satelit, telefon, minibar, seif, aer conditionat si balcon. Hotelul ofera un restaurant principal si 4 a la carte, baruri, discoteca in aer liber, sauna, sali de masaj, piscina terapeutica acoperita, centru Spa, 8 sali de conferinte, wireless Internet in hotel

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
amenajari camere copii  |  Acces piscina  |  Activitati divertisment   |  Aer conditionat comercial  |  Aeroport international  |  Amenajari acvatice  |  Amenajari baruri  |  Amenajari bucatarii  |  Amenajari camere copii  |  Amenajari gradina  |  Amenajari interioare si design  |  Amenajari interioare si exterioare   |  Amenajari loc joaca  |  Amenajari lux  |  Amenajari magazine  |  Amenajari moderne  |  Amenajari piscine  |  Amenajari restaurante  |  Amenajari sali bowling  |  Amenajari terenuri baschet  |  Amenajari terenuri fotbal  |  Amenajari terenuri golf  |  Amenajari terenuri tenis  |  Amenajari terenuri volei  |  Antalya sejur  |  Apa masa  |  Apa plata  |  Apa plata copii  |  Apartamente bucuresti  |  Apartamente lux  |  Apartamente noi  |  Arta traditionala  |  Asistenta medicala  |  Asistenta parcare  |  Asistenta turistica  |  Baby sitting  |  Baby sitting cursuri  |  Bai nisip  |  Baie cu cada  |  Baie proprie cu dus  |  Baie turceasca  |  Bar fructe  |  Bar piscina  |  Barci inchiriere  |  Barci sportive  |  Baruri bucuresti  |  Bauturi energizante  |  Bauturi nealcoolice  |  Benzi elastice stretching aerobic  |  Biciclete fitness  |  Biciclete speciale  |  Biciclete terapeutice  |  Broaste camera hotel  |  Broaste testoase  |  Bucatarii moderne  |  Business restaurant  |  Business travel  |  Cabinet masaj  |  Cabinet medical  |  Cafea import  |  Cafea la nisip   |  Cafea medicala  |  Cafea medicala terapeutica  |  Cafea terapeutica  |  Cafea turceasca  |  Cafea verde  |  Caiac canoe cursuri  |  Camera de adult  |  Camera de baie  |  Camera solar  |  Camere climatice  |  Camere copii  |  Camere matrimoniale  |  Camere mobilate modern  |  Camere wireless  |  Camerele sunt dotate  |  Canoe turism  |  Carte verde  |  Casute dar  |  Ceai copii  |  Ceai de fructe  |  Ceai fructe  |  Ceai turcesc  |  Ceai verde  |  Centru comercial  |  Centru infrumusetare  |  Centru relaxare  |  Centrul orasului  |  Cina afaceri  |  Club piscina  |  Comanda asteapta  |  Conectarea la calculator   |  Cosmetica naturala  |  Creta turism  |  Cursuri baby sitting  |  Cursuri cosmetica  |  Cursuri fitness  |  Cursuri internet  |  Cursuri turism  |  Cursuri vara  |  Design hotel  |  Design restaurant  |  Design spa  |  Discoteci  |  Echipa medicala  |  Echipament sala  |  Echipamente aer conditionat  |  Echipamente bar  |  Echipamente biciclete  |  Echipamente canoe  |  Echipamente conferinte  |  Echipamente gatit  |  Echipamente piscine  |  Echipamente relaxare  |  Echipamente scufundari  |  Echipamente spa  |  Echipamente speciale  |  Echipamente subacvatice  |  Echipamente ultima generatie  |  Elemente legatura  |  Facilitati copii   |  Fitness cursuri  |  Fitness echipamente  |  Fotbal plaja  |  Fructe exotice  |  Fructe mare  |  Fructe proaspete  |  Gelaterii  |  Gimnastica medicala  |  Gimnastica persoane  |  Gradina piscina  |  Hotel apartamente  |  Hotel bar  |  Hotel biliard  |  Hotel cafenea  |  Hotel camere duble  |  Hotel camere matrimoniale  |  Hotel camere twin  |  Hotel jacuzzi  |  Hotel loc joaca  |  Hotel parcare pazita  |  Hotel parcare proprie  |  Hotel piscina  |  Hotel rent a car  |  Hotel room service  |  Hotel sala mese  |  Hotel sauna  |  Hotel telefon international  |  Hotel terasa  |  Hoteluri din bucuresti  |  Inchiriere avion  |  Informatii de presa  |  Informatii turistice  |  Insula creta   |  Internet cafã¹  |  Internet servicii satelit  |  Internet wireless  |  Jocuri apa  |  Jocuri calculator  |  Jocuri darts  |  Jocuri fotbal  |  Jocuri gradina  |  Jocuri plaja  |  Jocuri sah  |  Loc joaca acoperit  |  Locatia perfecta  |  Locatie lux  |  Lucrari arta  |  Lucrari si servicii  |  Luna miere  |  Masa calculator  |  Masaj chinezesc  |  Masaj cu apa  |  Masaj cu fructe  |  Masaj hotel  |  Masaj medical  |  Masajul chinezesc   |  Masini gatit  |  Mese albastru  |  Mese bar  |  Mese biliard  |  Mese calculator  |  Mese fotbal  |  Mese par  |  Mese principale  |  Mese receptie  |  Mese sali conferinte  |  Mese terasa  |  Mini discoteca  |  Minute de masaj  |  Mocheta hotel  |  Mocheta restaurant  |  Mod de viata  |  Muzeul de arta  |  Muzica live  |  Muzica receptie  |  Muzica teatru  |  Nautice sporturi  |  Nisip transport  |  Nocturna terenuri  |  Oferte last minute  |  Oferte luna miere  |  Oferte sezon  |  Oferte turism  |  Oferte turism extern  |  Oferte turism intern  |  Oferte turistice  |  Orasul antalya  |  Pachet servicii  |  Pantofi business  |  Pantofi comanda  |  Par frumos  |  Par uscat  |  Paturi masaj  |  Personal serviciu  |  Piscina acoperita  |  Piscina adulti  |  Piscina aer liber  |  Piscina apa mare  |  Piscina copii  |  Piscina interioara  |  Piscina jacuzzi  |  Piscina mare  |  Piscina olimpica  |  Piscine dotate   |  Piscine gradina  |  Piscine moderne  |  Piscine olimpice  |  Piscine private  |  Piscine spa  |  Plaja privata  |  Prajituri  |  Prim ajutor  |  Programe fitness  |  Programe gimnastica  |  Programe speciale  |  Programe speciale muzica teatru  |  Restaurant lux  |  Restaurant, terasa, bar  |  Restaurante echipamente  |  Restaurante specific american  |  Restaurante specific chinezesc  |  Restaurante specific pescaresc  |  Restaurante specific turcesc  |  Rezervari hoteluri  |  Sala fitness  |  Sala gimnastica  |  Sala jocuri  |  Sali fitness  |  Salon nefumatori  |  Salon restaurant  |  Saltele  |  Saltele copii  |  Saltele gimnastica  |  Sauna locala  |  Sauna uscata  |  Scufundari mare  |  Service aer conditionat  |  Service barci  |  Service piscine  |  Servicii arhitectura  |  Servicii calcat  |  Servicii coafor  |  Servicii de coafor  |  Servicii divertisment  |  Servicii infrumusetare  |  Servicii masa  |  Servicii securitate  |  Servicii spalatorie  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Serviciu vin  |  Small luxury hotels   |  Snack cafe  |  Solar dus  |  Spa resort  |  Spatii de parcare   |  Specialitati cafea  |  Sporturi acvatice  |  Sporturi nautice  |  Sporturile nautice  |  Statiunea lara   |  Stil de viata  |  Stil modern  |  Sucuri fructe  |  Sucuri proaspete  |  Teatru copii  |  Televizor piscina  |  Televizor sauna  |  Tenis masa  |  Tenis masa cursuri  |  Terasa acoperita  |  Terasa cu umbrele  |  Terasa exterioara  |  Terasa gradina  |  Terasa interioara   |  Terasa piscina  |  Terasa vara  |  Teren baschet  |  Teren fotbal nocturna  |  Teren golf  |  Teren volei  |  Terenuri golf  |  Terenuri de joaca  |  Terenuri fotbal  |  Terenuri sportive  |  Terenuri tenis  |  Terenurile de tenis   |  Tichete masa  |  Tichete parcare  |  Tobogane apa  |  Tobogane joaca  |  Tobogane piscine  |  Transfer aeroport  |  Transport aeroport  |  Transport autocar  |  Transport avion  |  Transport nisip  |  Tratamente fitness  |  Tratamente frumusete  |  Tratamente par  |  Tratamente pentru par  |  Tratamente relaxare  |  Tratamente spa  |  Tur oras  |  Turism afaceri  |  Turism extern  |  Turism intern  |  Turism international  |  Turism relaxare  |  Turism spa  |  Umbrele  |  Umbrele copii  |  Umbrele gradina  |  Umbrele mici  |  Umbrele plaja  |  Umbrele terasa  |  Uscator de par  |  Uscator fructe  |  Vanzare vinuri  |  Viata de noapte  |  Vin masa  |  Vin sec  |  Vinuri masa  |  Zonele de plaja  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.