Magic Place Grant, Restaurant evenimente - Bucuresti Afisari: 1717
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 1521
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Virtutii, Nr. 155, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0742610610
-------------------------
Web: Internet
  email: office@events.magic-place.ro
  site: www.events.magic-place.ro

 
Despre Magic Place Grant  
Detalii  video  

Unicitate si inovatie, pe un teren de 4400 de metri patrati.

Spatii pentru evenimente, expozitii si conferinte, locuri de joaca pentru copii, separeuri pentru cocktailuri în aer liber sau pentru ceremonii tip garden wedding. De toate acestea beneficiati daca alegeti Magic Place Events Grant pentru evenimentul vostru.

Locatia beneficiaza de facilitati multiple: parcare privata, garderobe, apartamente matrimoniale si de relaxare, lobby-uri cu intrari separate, receptii si lounge-uri, toate deservite de o echipa complexa în organizarea de evenimente.

Va invitam sa pasiti într-un cadru de siguranta si confort, la standarde ridicate. Detaliile fac din Magic Place Events Grant o locatie de elita a evenimentelor Capitalei.

Daca va doriti sa îmbinati clasicul cu modernul si sa aveti parte de o eleganta regala, atunci dincolo de facilitatile exceptionale si dotarile ultra moderne pe care le pune la dispozitia organizatorilor de evenimente, Magic Place Events Grant va invita sa va petreceti cele mai importante evenimente din viata voastra într-o locatie de vis, plina de stil, care beneficiaza de o gama larga de servicii personalizate.

Facilitati 

Bucataria Magic Place Grant respecta toate cerintele legislatiei si normele din domeniu, la înalte standarde de calitate.Spatiile de productie sunt diversificate, corect delimitate, racite si aerisite corespunzator, pentru pastrarea produselor si productiei în conditii optime.Mediul tehnologic este asigurat de un spatiu multifunctional dotat cu dependinte si utilitati.

Magic Place Grant beneficiaza de o bucatarie gourmet, cu arome traditionale si elemente de fusion cuisine.Chefii Magic Place Grant investesc întreaga pasiune si creativitate în fiecare preparat, pentru ca rezultatul sa fie o îmbinare perfecta de arome, texturi si culori, între un stil modern si unul traditional, exotic si familiar în acelasi timp.

Va invitam sa va alegeti cu încredere unul din meniurile de catering propuse si sa va creati un meniu unic, original si personalizat.Oferta de catering pentru evenimente include cele mai noi preparate din gastronomia internationala, solutii pentru solicitari speciale (vegan/vegetarian, gluten-free, raw, kosher), ingrediente sustenabile si ecologice, dar si alternative orginale la cinele si receptiile traditionale.Magic Place GRANT este furnizor de catering atât pentru petreceri si evenimente festive, cât si pentru evenimente corporate si de networking, târguri, conferinte, workshop-uri si întâlniri de business.

Magic Place GRANT ofera si:– catering de tip daily delivery (meniuri de prânz pentru companii);– servicii de bar si bauturi de tip bar mobil – statie profesionala pentru prepararea si servirea bauturilor,– barman preparator cu ustensile si echipamente de bar, display de sticle, pahare specifice, gheata, consumabile– decoruri pentru orice tip de cocktail sau party;– servicii de concept, design si productie bufet de dulciuri, candy bar, torturi artizanale.

Cele cinci spatii de cazare – “relax and matrimonial suites” atât pentru miri cât si pentru nasi/invitati – amenajate si decorate la aceleasi standarde de referinta pentru întreg complexul, asigura flexibilitate, eleganta si confort, fiind incluse în pachetul de eveniment. Petrecerile voastre vor fi astfel confortabile si lipsite de griji.

Saloanele beneficiaza de servicii de garderoba si paza, pe durata desfasurarii evenimentului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video