| | | | Meniu After One PRANZ Bors de perisoare de vitel 320ml;Frigarui de pui 80g cu orez basmati 120g; Gustare Chec cu vanilie 50g. Meniu... detalii >>> | | | |
| | | | YVY Catering pune la dispozitie o oferta diversificata de meniuri si platouri pentru orice tip de eveniment oficial. Stim ca... detalii >>> | | | |
| | | | Echipa YVY CATERING îti va oferi mereu tot ce e mai bun în materie de preparate proaspete si bunatati, dupa preferinte si... detalii >>> | | | |
| | | | Meniu Gradi I MIC DEJUN Fulgi de granola 40g,iaurt de vaca 130g; Gustare: Fructe proaspete si migdale crude 50/20g; PRANZ Bors... detalii >>> | | | |
| | | | MENIURI SPITALE Cu o atentie deosebita, în colaborare cu nutritionistul nostru am creat meniuri speciale, pentru fiecare zi... detalii >>> | | | |
| | | | Ne intereseaza sa te interesezi de noi! Pentru ca oferim încredere si calitate înainte de toate. Arunca o privire... detalii >>> | | | |
| | | | Asiguram orice tip de preparate si gustari pentru evenimente si activitati în stil CORPORATE, cu ocazia conferintelor,... detalii >>> | | | |
| | | | GUSTARE Butoias din dovlecel umplut cu brânza ricotta si ierburi aromate; Dobos fantezie; Fantezie de salamuri... detalii >>> | | | |
| | | | GUSTARE Icre de stiuca pe pat de andive; Evantai din piept de rata afumat cu prune uscate; Rulada mosaic de swaitzer cu fructe de... detalii >>> | | | |
| | | | GUSTARE Rulouri festive din sunca de Praga, pasta de brânza si nuca; Salata Waldorf pe frunza de salata; Dobos evantai;... detalii >>> | | | |
| | | | Espressor; Cafea; Consumabile (zahar, lapte, spatula, paie); Apa; Racoritoare; Platouri produse dulci; Platouri produse sarate. detalii >>> | | | |
| | | | APERITIV Turnulet de brânza condimentata cu dovlecel;Rulada de pui cu spanac si rosii cherry;Tartina cu somon fume;Nufar de... detalii >>> | | | |
| | | | APERITIV Bresaola cu rucola si parmezan;Frigaruie cu rosii,busuioc si mozzarella;Lingurita cu icre de stiuca cu lamâie;Salata cu... detalii >>> | | | |
| | | | APERITIV Frigarui din rosii cherry cu mozzarella;Grisine cu prosciutto si mac;Lingurita de icre de stiuca cu lamâie;Rulou din... detalii >>> | | | |
| | | | Ciorba ruseasca; Saramura de pui cu mamaliga; Chifla, tacâm si servetel. Ciorba de perisoare; Pui la cuptor cu masline si rosii... detalii >>> | | | |
| | | | Meniu Dieta I Smoothie din iaurt,fulgi de ovaz,banana – 360kcal; Fâsii din piept de pui si pate de... detalii >>> | | | |
| | | | Platou Rece III Tartine cu salata de ciuperci -200g; Castraveti cu crema de brânza -260g; Trandafir salam de Sibiu -160g;... detalii >>> | | | |
| | | | Platou Cald IV Pui umplut cu spanac si brânza -200g; Pastrama de berbecut -200g; Cârnati la gratar -250g; Muschi de porc... detalii >>> | | | |
| | | | Platou Aperitiv Post I Tarte cu salata de vinete; Tartine cu humus; Mini frigarui de legume; Cascaval cu rosii; Ciuperci umplute;... detalii >>> | | | |
| | | | Platou Peste II Frigarui cu calamari si creveti -200g; Midii în sos de vin -200g; Midii în sos picant -200g; Ton roze... detalii >>> | | | |
| | | | Platou Peste II Frigarui cu calamari si creveti -200g; Midii în sos de vin -200g; Midii în sos picant -200g; Ton roze... detalii >>> | | | |
| | | | Platou Aperitiv Post Tarte cu salata de vinete 250g Tartine cu humus 250g Tartine cu zacusca taraneasca 250g Mini frigarui de... detalii >>> | | | |
| | | | Platou Cald I Copanele de pui pane -300g Ciuperci umplute -200g Chiftelute cu susan -300g Mini-snitel de pui -300g Cartofi prajiti... detalii >>> | | | |
| | | | Platou Peste I Calamar pane -400g Midi pariziene -400g Crap la gratar -450g Somon la gratar -450g Mini frigarui creveti -10buc... detalii >>> | | | |
| | | | Platou Rece I Tartina cu salam de Sibiu -400g Masline Kalamata -160g Muschi file cu cascaval -300g Mini Gujoane de pui -300g... detalii >>> | | | |
| | | | Corporate Catering Constanta Atunci când programul unui eveniment este destul de strâns, cu mai multe sesiuni si... detalii >>> | | | |