Meniu Gradi I MIC DEJUN Fulgi de granola 40g,iaurt de vaca 130g; Gustare: Fructe proaspete si migdale crude 50/20g; PRANZ Bors de perisoare de vitel 320ml,frigarui de pui 80g cu orez basmati 120g.Gustare:Chec cu vanilie 50g Meniu Gradi II Mic Dejun Omleta taraneasca(ou, legume proaspete, lapte)80g, pâine integrala, ceai 200ml.Gustare: Fructe proaspete 50g PRANZ Ciorba de pui cu legume 320ml, Piept de pui la cuptor cu sos din rosii proaspete 100g si cus cus cu legume 120g.Gustare: Briose cu fulgi de cacao 50g. Meniu Gradi III MIC DEJUN Paine integrala 40g,crema de brânza cu marar 40g,ardei 20g si ceai de fructe 200ml.Gustare: Fructe proaspete,nuci 50/20g PRANZ Supa de legume 320ml,Musaca din carne de vita 120gGustare: Clatite cu dulceata fara zahar 110g. |