Platou Rece I - Tartina cu salam de Sibiu -400g
- Masline Kalamata -160g
- Muschi file cu cascaval -300g
- Mini Gujoane de pui -300g
- Frigarui cu rosii cherry si mozzarella -200g
- Tartine cu pasta de masline-120g
- Brânza specialitate cu condiment -200g
- Décor(rosii, castraveti, ardei colorati)
Pret: 150 lei (8-10 pers) Platou Rece II - Bruschete cu ton -250g
- Brânza feta pe pat de castravete -400g
- Bruschete cu rosii si parmezan -200g
- Frigaruie cu cascaval si struguri -250g
- Mini-frigaruie cu rosii si mozzarella -250g
- Grisine cu prosciutto -150g
- Masline Kalamata -100g
- Décor(rosii, castraveti, ardei colorati)
Pret: 160 lei (8-10 pers) Platou Rece III - Tartine cu salata de ciuperci -200g
- Castraveti cu crema de brânza -360g
- Trandafir salam de Sibiu -260g
- Grisine cu prosciutto -150g
- Tartine cu somon -160g
- Bruschete cu rosii si parmezan -260g
- Frigaruie cu rosii cherry si mozzarella -200g
- Mini-sandwich cu sunca si cascaval -200g
- Décor
Pret: 170 lei (8-10 pers) Platou Rece IV - Cascaval ementaler -300g
- Grisine cu prosciutto -300g
- Brânzeturi cu mucegai -400g
- Mix masline -150g
- Salam chorizo -300g
- Frigarui din rosii si brânza cu condiment -400g
- Bresaola -200g
- Décor
Pret: 320 lei (8-10 pers) |