Infiintare Firma Bucuresti - Autorizatii si avize InfiintareFirmaBucuresti.ro Afisari: 1878
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 1462
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Giurgiului, nr. 104, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0755050988
-------------------------
Web: Internet
  email: office@infiintarefirmabucuresti.ro
  site: www.infiintarefirmabucuresti.ro

 
Dizolvare Firma  
Detalii  

DIZOLVAREA FIRMEI ( SOCIETATII )REPREZINTA O ETAPA IN PROCESUL DE INCETARE A PERSONALITATII JURIDICE A ACESTORA.

Dizolvarea unei firme se poate produce:  pe baza unei hotarari a asociatilor; prin hotararea instantei judecatoresti; in virtutea legii (de drept)

Desfiintarea unei firme parcurge, in general, doua etape: dizolvarea si radierea, dar sunt situatii  cand, asociatii nu se inteleg cu privire la impartirea bunurilor,  apare si o alta etapa, intermediara – lichidarea firmei.

Dizolvarea societatii este acel mod de incetare a societatii comerciale in cazurile prevazute de lege si care asigura premisele lichidarii patrimoniului social.

Prin dizolvare societatea comercială nu se desfiinţează, ea îşi continuă existenţa juridică, însă numai pentru operaţiunea de lichidare.  Odata  cu inceperea  dizolvarii firmei, aceasta nu-si  mai poate desfasura  activitatile  economice  pentru care a fost constituita.

Legea nr.31/ 1990 prevede cauze comune, generale de dizolvare a societatilor comerciale si cauze specifice fiecarei forme de societate.  Fiecare din etapele de dizolvare,  lichidare, radiere  presupune intocmirea  unor documentatii  si efectuarea  unor demersuri.

Pentru detalii despre costuri click aici .

DE RETINUT:  ETAPE  INCHIDERE  FIRMADIZOLVARE FIRMA

Dizolvarea unei firme pote fi consecinta  unei situatii de drept sau de fapt, poate fi manifestarea vointei asociatilor (cazul dizolvarii voluntare), a unor terte persoane, institutii (ca sanctiune), a anumitor  imprejurari, factori  externi.

LICHIDARE FIRMA

In cazul  unei lichidari voluntare, dupa stingerea datoriilor pe care le are firma catre creditori, asociatii pot decide cu privire la repartizarea activelor  care au ramas.

Daca asociatii nu ajung la un acord cu privire la repartizarea activelor ramase, procedura de lichidare se deruleaza asa cum prevede legea, respective cu numire de lichidator.

In cazul unei societati cu unic asociat, dupa plata eventualelor  datorii catre creditorii firmei, patrimonial societatii va fi transmis catre asociatul unic.

Societatea comerciala isi  inceteaza existenta  la data expirarii termenului de introducere a opozitiei (daca nu s-a facut opozitie) sau de la data la care a devenit irevocabila  hotararea  de respingere a opozitie (cazul in care datoriile au fost achitate).

RADIEREA FIRMEI

Ultima etapa  pentru incetarea personalitatii juridice a unei firme este etapa de radiere.  Urmare a acesteia se va elibera un Certificat de radiere.

1. CAUZE COMUNE DE DIZOLVARE A SOCIETATILOR COMERCIALE

Conform art.227 alin. (1) din Legea nr.31/ 1990 acestea sunt urmatoarele:a) -trecerea timpului stabilit pentru durata societatiib) -imposibilitatea realizarii obiectului de activitatec) -declararea nulitatii societatiid) -hotararea adunarii generalee) -hotararea tribunaluluif)  -falimentul societatiig) -alte cauze prevazute de lege sau de actul constitutiv al societatii

a) Trecerea timpului stabilit pentru durata societatiiPrelungirea societatii este posibila prin vointa asociatilor cu conditia ca aceasta sa aiba loc cu un an inainte de expirarea duratei stabilite in actul constitutiv.In cazul in care asociatii nu sunt consultati cu cel putin un an inainte de expirarea duratei societatii cu privire la eventuala prelungire a acesteia, la cererea oricaruia dintre asociati tribunalul va putea dispune, prin incheiere, efectuarea consultarii.Creditorii particulari ai asociatilor dintr-o societate in nume colectiv, in comandita simpla sau cu raspundere limitata pot face opozitie impotriva hotararii adunarii asociatilor de prelungire a duratei societatii peste termenul fixat initial ( daca au drepturi stabilite printr-un titlu executoriu anterior hotararii).Opozitia se face in termen de 30 de zile de la data publicarii hotararii sau a actului aditional modificator in Monitorul Oficial al Romaniei si se depune la Oficiul Registrului Comertului.In cazul admiterii opozitiei, asociatii trebuie sa opteze in termen de o luna de la data la care hotararea a devenit irevocabila, fie pentru a renunta la prelungire, fie pentru a exclude din societate pe asociatul debitor, caz in care drepturile cuvenite asociatului debitor se vor calcula pe baza ultimului bilant contabil aprobat.

b) Imposibilitatea realizarii obiectului de activitateAsociatii au doua posibilitati:-fie de a modifica obiecul de activitate in conditiile art.204 din Legea nr.31/1990, republicata-fie de a hotara dizolvarea societatii

c) Declararea nulitatii societatii Declararea nulitatii societatii va intervenii pe baza hotararii pronuntate de instanta de judecata prin care se constata nerespectarea conditiilor de fond si de forma impuse de normele imperative privind constituirea societatilor comerciale. Nulitatea actului constitutiv atrage nulitatea societatii infiintate in baza lui.

d) Hotararea adunarii generaleAsociatii sunt liberi sa aprecieze motivele pentru care decid dizolvarea societatii. Conform art.231 alin.(1) din Legea 31/1990,  acestia pot reveni asupra hotararii luate (cu majoritatea ceruta pentru modificarea actului constitutiv), atat timp cat nu s-a facut nici o repartitie din activ.Conform art.231 alin.(3) din Legea nr.31/1990 creditorii si orice parte interesata pot face opozitie la tribunal impotriva hotararii, in termen de 30 de zile de la data publicarii acesteia. Opozitia se judeca in camera de consiliu  a tribunalului,  cu citarea partilor.

e) Hotararea tribunaluluiDizolvarea societatii comerciale este posibila si ca urmare a unei hotarari judecatoresti, la cererrea oricarui asociat pentru motive temeinice( de exemplu, neintelegerile grave dintre asociati care impiedica functionarea societatii). Neintelegerile grave dintre asociati si temeinicia acestora vor fi apreciate de instanta de judecata in functie de probele administrate in cauza.

f) Falimentul societatiiIn cazul in care instanta de judecata dispune falimentul unei societati comerciale, evident societatea se va dizolva urmand a fi radiata din registrul comertului.

g) Alte cauze prevazute de lege sau de actul constitutiv al societatiiConform art.237 alin.(1) din Legea nr.31/1990 la cererea Camerei de Comert si Industrie teritoriala sau a oricarei persoane interesate, tribunalul va putea pronunta dizolvarea societatii in cazurile in care:– societatea nu mai are organe statutare sau acestea nu se mai pot intruni– societatea nu a depus timp de 3 ani consecutiv bilantul contabil sau alte acte care, porivit legii, se depun la Oficiul Registrului Comertului– societatea si-a incetat activitatea sau nu are sediu cunoscut, ori asociatii au disparut sau nu au domiciliu ori resedinta cunoscutaEste exceptata situatia in care societatea a fost in inactivitatea temporara, iar durata inactivitatii nu poate depasi 3 ani.Impotriva hotararii orice persoana interesata poate face apel, in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial.

2. ALTE CAUZE PREVĂZUTE DE LEGE SAU DE ACTUL CONSTITUTIV AL SOCIETĂŢII

Conform art. 222 alin (1) lit. g) din Legea nr.31/1990, societatea se poate dizolva şi prin alte cauze prevăzute de lege sau de actul constitutiv al societăţii.

În categoria cauzelor de dizolvare prevăzute de lege s-au introdus şi cele prevăzute în art. 232 din Legea nr. 31/1990. Astfel la cererea Camerei de comerţ şi industrie teritoriale sau a oricărei persoane interesate, tribunalul va putea pronunţa dizolvarea societăţii, în cazurile în care: a) societatea nu mai are organe statutare sau nu se mai pot întruni; b) societatea nu a depus, timp de 3 ani consecutivi, bilanţul contabil sau alte acte care, potrivit legii, se depun la Oficiul Registrului Comerţului; c) societatea şi-a încetat activitatea sau nu are sediu cunoscut ori asociaţii au dispărut sau nu au domiciliul ori reşedinţa cunoscută (art.232 alin (1) din Legea nr. 31/1990).

3. CAUZE SPECIALE DE DIZOLVARE A SOCIETATILOR COMERCIALE IN FUNCTIE DE FIECARE FORMA DE SOCIETATE REGLEMENTATA DE LEGEDIZOLVAREA SOCIETATILOR CU RASPUNDERE LIMITATA

SRL-ul se dizolva in cazul pierderii unei jumatati din capitalul social sau, dupa caz, al micsorarii sub minimul legal de 200 RON ori prin falimentul, incapacitatea, excluderea, retragerea sau decesul unuia dintre asociati cand, datorita acestor cauze, numarul asociatilor s-a redus la unul singur.

Sunt exceptate urmatoarele situatii:-in termen de 2 luni de la data constatarii pierderii sau micsorarii capitalului social, acesta este intregit sau este redus la suma ramasa ori la minimul legal de 200 RON-in actul constitutiv exista clauza de continuare a activitatii societatii cu mostenitorii celui decedat-asociatul ramas in urma deschiderii procedurii falimentului fata de ceilalti asociati ori a incapacitatii, excluderii, retragerii sau decesului acestora, hotaraste continuarea existentei societatii sub forma societatii cu raspundere limitata cu asociat unic

Aspecte procedurale privind dizolvarea societatilor comerciale

In cazul procedurii dizolvarii voluntare ( prin hotararea adunarii generale) sunt necesare urmatoarele acte si operatiuni:– hotararea adunarii generale a asociatilor in care se arata si modul de lichidare a patrimoniului– intocmirea actului aditional in forma autentica– depunerea la ORC a actului aditional, pentru a fi inscris in registru si publicarea lui in Monitorul Oficial, insotit de bilantul  contabil  de lichidare;– inscrierea mentiunii de dizolvare, in registrul comertului, dupa trecerea unui termen de 30 de zile de la data publicarii actului aditional in Monitorul Oficial.

Oficiul Registrului Comertului va inregistra mentiunea de dizolvare daca sunt depuse urmatoarele acte:– actul aditional autentificat– dovada publicarii actului aditional in Monitorul Oficial– declaratia administratorului pe proprie raspundere ca in termen de 30 de zile de la data publicarii actului aditional tertii nu au facut opozitie– dovada achitarii taxei de mentiuni la registrul comertululuiLichidatorii vor depunde specimene de semnatura la ORC, dupa care urmeaza procedura de radiere a societatii din Registrul Comertului. Cererea de radiere intocmita de lichidator va fi insotita de:– bilantul de lichidare vizat de Administratia Financiara– certificatul fiscal eliberat de Administratia Financiara din care sa rezulte ca societatea nu are datorii catre stat– originalele documentelor emise de registrul comertului– raportul lichidatorului privind modul de repartizare a activului si de stingere a pasivului– declaratia lichidatorului cu privire la exactitatea operatiunilor efectuate

Societatea comerciala isi inceteaza existenta deci personalitatea juridica din momentul radierii ei din Registrul Comertului.Aceeasi procedura trebuie urmata si in cazul dizolvarii de drept a unei societati.Daca societatea se dizolva pe baza unei hotarari judecatoresti in care sunt desemnati si lichidatorii aceasta se va publica in MO si se va depune la ORC insotita de celelate acte mentionate mai sus.

LICHIDAREA / RADIEREA   FIRMEI

Dupa terminarea operatiunilor de repartizare a activului net intre asociati, procedura lichidarii societatii comerciale este incheiata.

Potrivit art. 260 din Legea nr. 31/1990, privind societatile comerciale, dupa terminarea lichidarii, lichidatorii trebuie sa solicite Oficiului Registrului Comertului radierea inmatricularii din Registrul Comertului in termen de 15 zile de la data ultimului act de lichidare, care este repartizarea activului net intre asociati.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
certificatul fiscal  |  documente calatorie  |  intreprindere individuala  |  inventarierea patrimoniului  |  modificare de denumire societate  |  protejarea documentelor  |  Act aditional  |  Act de donatie  |  Act juridic  |  Acte constitutive  |  Acte constitutive societati comerciale  |  Acte deces  |  Acte firma  |  Acte normative  |  Acte partaj  |  Acte societati comerciale  |  Actele constitutive  |  Actelor constitutive  |  Actiuni comerciale  |  Actiuni in instanta  |  Activitate principala  |  Activitatea de lichidare  |  Activitatea societatii   |  Activitati comerciale  |  Activitati contabilitate  |  Actul constitutiv al societatii  |  Adeverinta de absolvire   |  Adeverinta medicala   |  Administrare a patrimoniului propriu  |  Administrare locuinte  |  Administrare personal  |  Administrare societati comerciale  |  Administratia finantelor  |  Administratia finantelor publice sector  |  Administrator judiciar,lichidator   |  Administratorul judiciar  |  Agent asigurari  |  Agentie servicii  |  Agentii de plasare forta munca in strainatate  |  Agentii locale pentru ocuparea fortei de munca  |  Analiza comparativa  |  Analiza datoriilor si creantelor   |  Analiza de caz  |  Analiza financiara  |  Analiza garantii afacere  |  Analiza situatiei patrimoniale  |  Angajarea in munca  |  Anularea contractului  |  Apa masa  |  Apa plata  |  Aporturi capital social  |  Asigurare medicala  |  Asigurari activitati comerciale  |  Asigurari angajati  |  Asigurari comerciale  |  Asigurari generale  |  Asigurari munca  |  Asigurari pentru angajati  |  Asigurari persoane juridice  |  Asigurari private  |  Asigurari sanatate  |  Asigurari sociale   |  Asigurari sociale de pensii  |  Asigurari sociale de sanatate  |  Asigurari societati  |  Asistenta juridica  |  Asistenta juridica consultare reprezentare  |  Asistenta juridica infiintare societati comerciale  |  Asistenta juridica si consultanta  |  Asistenta juridica si reprezentare  |  Asistenta legala  |  Asistenta si reprezentare juridica  |  Asociatii locatari  |  Asociatii proprietari  |  Asociatii si fundatii  |  Atributiile executorului judecatoresc  |  Autoritati sanatate publica judetene  |  Autorizare persoane fizice  |  Autorizatie de functionare valabila  |  Autorizatii functionare  |  Avize persoane juridice  |  Avocat societati comerciale  |  Baza de tratament  |  Baza de impozitare  |  Bilant anual  |  Bugetele firmei  |  Bugetul asigurarilor sociale stat  |  Bunuri materiale  |  Calatorii afaceri  |  Calcul salarii contabilitate  |  Calculul obligatiilor fiscale  |  Calitate de exceptie  |  Calitatea de administrator  |  Capital social  |  Capitalul social al firmei  |  Casa de pensii   |  Cazier judiciar persoana juridica  |  Cerere finantare  |  Cererea debitorului   |  Cererea oricarui asociat  |  Cererea pietei  |  Cereri de suspendare  |  Certificat calitate  |  Certificat cazier judiciar  |  Certificat constatator registrul comertului  |  Certificat de atestare fiscala   |  Certificat deces  |  Certificat fiscal   |  Certificat fiscal administratia financiara  |  Certificate atestare  |  Certificatul de deces  |  Cesiune parti sociale  |  Cesiuni firme  |  Cetatenii straini si apatrizii   |  Cifra de afaceri   |  Cod caen  |  Codul fiscal  |  Conform contractului  |  Conform titlului executoriu  |  Consultanta afaceri  |  Consultanta asigurari  |  Consultanta baza date  |  Consultanta comerciala  |  Consultanta contracte comerciale  |  Consultanta financiara  |  Consultanta juridica  |  Consultanta management  |  Consultanta notariala  |  Consultanta operatorii date personale  |  Consultanta recrutare  |  Consultanta si reprezentare juridica  |  Consultanta societati comerciale  |  Consultanta taxe  |  Consultanta, asistenta juridica  |  Contencios administrativ  |  Contencios administrativ fiscal  |  Contestatie decizie concediere  |  Contestatii pensii  |  Contract tip abonament   |  Contract colectiv de munca  |  Contract de donatie  |  Contract de executie  |  Contract intretinere  |  Contract pe termen lung   |  Contracte servicii de mediere   |  Contracte comerciale internationale   |  Contracte de baza  |  Contracte de mediere   |  Contractele de munca  |  Contractelor de munca  |  Contractul colectiv de munca   |  Contractul de munca  |  Contractul de vanzare cumparare  |  Contractul individual de munca   |  Control cv angajati  |  Control fiscal  |  Control judiciar  |  Control si de contraventie   |  Copii acte   |  Cota impozitului pe profit   |  Creante platite  |  Creante comerciale  |  Creante exigibile  |  Credit persoane juridice  |  Creditorii debitorului   |  Cresterea copilului  |  Curs valutar  |  Cursul de asigurari   |  Curtea conturi cadrul juridic  |  Datele de identificare   |  Declararea nulitatii  |  Declararea nulitatii societatii  |  Declaratie taxe si impozite   |  Declaratie tip   |  Declaratii fiscale trimestriale  |  Depunere bilant  |  Depunere declaratii somaj  |  Depunerea actelor registrul comertului  |  Depunerea recursului la instanta   |  Detasarea salariatilor  |  Dificultati comerciale   |  Diploma absolvire   |  Directia impozite si taxe locale  |  Dispozitii plata  |  Dizolvare firma  |  Dizolvare societate  |  Dizolvarea si lichidarea societatilor comerciale  |  Dizolvarea si lichidarea de societati  |  Dizolvarea societatii  |  Dizolvarea unei societati  |  Dizolvarea, lichidarea  |  Dizolvarea, lichidarea si radierea  |  Documentele de transfer  |  Drept comunitar  |  Drept de proprietate  |  Drept financiar   |  Drept financiar si fiscal  |  Drept fiscal  |  Dreptul administrativ si fiscal  |  Dreptul asigurarilor de sanatate  |  Dreptul asigurarilor sociale  |  Dreptul contencios administrativ  |  Dreptul contencios fiscal  |  Dreptul contractelor  |  Dreptul de proprietate  |  Dreptul familiei  |  Dreptul societatilor comerciale  |  Drepturi reale  |  Drepturile reale   |  Durata societatii  |  Efectuarea partajului activului net  |  Erori materiale  |  Evaluare patrimoniala  |  Evaluarea debitorilor  |  Evaluarea patrimoniului societatii  |  Evaluarea salariatilor  |  Evaluarea societatilor comerciale  |  Evidenta date personal  |  Evidenta personalului  |  Exercitiile fizice  |  Expertiza financiara  |  Falimente societati comerciale  |  Falimentul societatii  |  Fiecare proprietate in parte  |  Filiale cec  |  Firma contabilitate  |  Firma schimbare certificat inregistrare  |  Firme infiintare  |  Fonduri financiare  |  Fonduri investitii  |  Fonduri pensii  |  Formarea profesionala a salariatilor  |  Furnizori pensii private  |  Gazduire sedii sociale  |  Gaze speciale  |  Hotarare judecatoreasca  |  Hotararea adunarii generale  |  Hotararea judecatoreasca  |  Hotararea tribunalului  |  Identitate firma  |  Impartirea bunurilor comune   |  Impiedica functionarea societatii  |  Impozit profit  |  Impozit venit  |  Impozitele si taxele locale  |  Impozitul pe dividende  |  Impozitul pe profit   |  Impozitul pe venit   |  In cadrul garantiei  |  In calitate de angajator  |  In vederea modificarii   |  Incalcarea obligatiilor contractuale  |  Inceputul anului fiscal  |  Incetarea contractelor de munca  |  Incetarea contractelor in curs  |  Incheiere contracte  |  Incheierea procedurii insolventei  |  Inchiriere imobil  |  Infiintare asociatie  |  Infiintare firme  |  Infiintare fundatie  |  Infiintare societate  |  Infiintare societate comerciala  |  Infiintarea societatilor comerciale  |  Ingrijirea copilului   |  Inregistrare contracte munca  |  Inregistrare de societati comerciale   |  Inregistrare emblema societate  |  Inregistrare mentiuni  |  Inregistrare sedii secundare  |  Inregistrarea contractului colectiv de munca  |  Inregistrarea de asociatii  |  Inregistrarea in contabilitate  |  Inregistrarea unei organizatii   |  Insolventa debitorului  |  Inspectoratul teritorial de munca  |  Instalatii compensare  |  Institutie credit autorizata bnr  |  Instrumente financiare derivate  |  Instrumente masura  |  Intocmire acte  |  Intocmire contracte  |  Introducerea datelor  |  Investitii financiare  |  Investitii straine in romania   |  Jocuri noroc  |  Judecatorul sindic   |  La cererea creditorului   |  La cererea debitorului   |  La cererea oricarei persoane interesate  |  Legea romana prevede   |  Legislatia in vigoare  |  Legislatia muncii  |  Legislatia romana  |  Legislatia romana in vigoare  |  Lichidare firma  |  Lichidare judiciara  |  Lichidare societate  |  Lichidarea societatilor comerciale  |  Lichidari de societati  |  Lichidari firme  |  Lichidari voluntare  |  Lichidatorul judiciar  |  Locul de munca  |  Locuri de munca  |  Majorare/reducere capital social  |  Majorari capital  |  Management documente  |  Mentiuni la registrul comertului  |  Ministerul muncii familiei protectiei sociale  |  Misiuni economice  |  Mod de viata  |  Modificare act constitutiv  |  Modificare acte societati  |  Modificare de sediu  |  Modificare forma juridica   |  Modificarea hotararii guvernului   |  Modificarea actelor constitutive,  |  Modificari societati comerciale  |  Modul de administrare  |  Motive temeinice  |  Munca cu forme legale  |  Munca si asigurari sociale   |  Munca temporara  |  Natura juridica  |  Neintelegerile grave dintre asociati  |  Normele europene in vigoare  |  Notar imobil dobandire mostenire  |  Notari publici sector 5  |  Nu are sediul social  |  Numarul de asociati  |  Numerar operatiuni  |  Obiectul asigurarii  |  Obiectului de activitate al societatii   |  Obligatiile salariale  |  Obligatiilor fiscale  |  Obtinere prelungire viza straini  |  Obtinere viza  |  Obtinerea autorizatiei de munca  |  Obtinerea certificatului cazier judiciar  |  Obtinerea permisului de sedere  |  Obtinerea permisului sedere temporara  |  Obtinerea vizei de munca  |  Oferte munca  |  Oficiul registrului comertului  |  Oficiul roman drepturile de autor  |  Oficiul roman imigrari  |  Oficiului registrului comertului  |  Onorariul firmei  |  Operatiuni patrimoniale   |  Operator date caracter personal  |  Organe statutare  |  Organisme autonome asigurari sociale  |  Partajul bunurilor  |  Partajul judiciar  |  Parti sociale   |  Patrimoniului societatii   |  Pensii private  |  Permis sedere temporara romani  |  Permis sedere temporara romania  |  Permise de munca   |  Permise de sedere cetateni straini   |  Permise sedere  |  Permisul de sedere  |  Persoana fizice autorizata  |  Persoana juridica   |  Persoane juridice romane  |  Persoane juridice straine  |  Persoanelor fizice si juridice  |  Pierderi de apa  |  Plasare forta de munca  |  Plasare forta de munca in strainatate  |  Plasare personal  |  Plata datoriilor societatii  |  Plata impozitelor  |  Plata impozitului pe dividende  |  Practician in insolventa  |  Pregatire juridica   |  Prelungeste viata  |  Prelungire viza  |  Prelungirea dreptului de sedere  |  Prelungirea dreptului sedere temporara  |  Prelungirea permisului de sedere in romania  |  Presiune de functionare   |  Prima de asigurare  |  Prima inregistrare  |  Procedura de insolventa   |  Procedura falimentului  |  Procedura generala  |  Procedura insolventei  |  Procedura reorganizarii judiciare   |  Procedura simplificata   |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Proceduri judecatoresti  |  Procedurii falimentului  |  Proces juridic, economic si financiar   |  Programul de functionare  |  Propria personalitate  |  Protectia drepturilor copilului  |  Radiere firma  |  Radierea din registrul comertului  |  Radierea societatii  |  Raport expertiza  |  Raporturile juridice  |  Raza de actiune   |  Recrutare forta munca  |  Recrutare personal   |  Redactarea actelor constitutive  |  Redactarea actului constitutiv  |  Redactarea de acte constitutive  |  Redactarea de acte juridice  |  Redactari contracte comerciale  |  Reducerea capitalului social  |  Regimul impozitelor  |  Regimul impozitelor si taxelor  |  Registrul general de evidenta a salariatilor  |  Registrul comertului  |  Registrul cssppp pensii private  |  Registrul de evidenta a salariatilor  |  Registrul national evidenta testamentelor autentice  |  Registrului de evidenta a personalului  |  Reglementarile legii   |  Regulamente interne  |  Relatii contractuale   |  Relatii de munca   |  Reorganizare judiciara  |  Reprezentante comerciale  |  Reprezentante romania  |  Reprezentare juridica  |  Reprezentare registrul comertului  |  Respectarea drepturilor copilului  |  Restituirea bunurilor   |  Restructurarea societatii   |  Rezervare denumire societate  |  Ridicarea actelor registrul comertului   |  Salariul de baza  |  Sanatate publica  |  Schimbare certificat inregistrare  |  Schimbare sediu social  |  Schimbarea formei juridice societate  |  Sectii sportive  |  Sediul societatii comerciale  |  Sediul persoanei juridice  |  Sediul social  |  Servicii bancare  |  Servicii masa  |  Servicii specifice insolventei  |  Sistemul asigurari sociale sanatate  |  Situatia patrimoniala  |  Situatii financiare  |  Situatiile financiare  |  Situatiilor financiare  |  Societate de consultanta  |  Societatea insolventa   |  Societati asigurari  |  Societati cooperative  |  Societati cu raspundere limitata  |  Societati in insolventa  |  Societatile comerciale cu sediul in romania  |  Societatile romanesti   |  Solvabilitatea unei persoane  |  Specimen semnatura  |  Stabilire sediu social  |  Standardele internationale  |  Standardele internationale in vigoare  |  Stare de faliment   |  Stare de insolventa  |  Starea de incetare de plati  |  Stingerea datoriilor  |  Straini stabilirea domiciliului romania  |  Studiu individual  |  Supraveghere persoane  |  Supravegherea activitatii societatii   |  Supravegherea administratorului judiciar   |  Surse finantare  |  Suspendarea activitatii   |  Taxa judiciara timbru  |  Taxe si impozite  |  Taxele vamale  |  Timbru fiscal  |  Titlu de proprietate  |  Titlul executoriu original  |  Titluri de proprietate   |  Traducere autorizata  |  Traducere legalizata  |  Transmiterea patrimoniului  |  Tranzactii bani  |  Tranzactii comerciale  |  Vacante la cerere  |  Vacante romania  |  Valoarea totala a creantelor  |  Valorificarea bunurilor societatilor in insolventa  |  Viata de noapte  |  Vize cetateni straini  |  Vize rezidenta temporara  |  Zile calendaristice  |  Zile lucratoare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.