Infiintare Firma Bucuresti - Autorizatii si avize InfiintareFirmaBucuresti.ro Afisari: 1878
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 1462
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Giurgiului, nr. 104, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0755050988
-------------------------
Web: Internet
  email: office@infiintarefirmabucuresti.ro
  site: www.infiintarefirmabucuresti.ro

 
Infiintare SA - Societate pe acţiuni  
Detalii  

INFIINTARE  S.A. – SOCIETATE COMERCIALA PE ACTIUNI

Societatea pe acţiuni  (SA) este acea societate constituitã prin asocierea mai multor persoane, care contribuie la formarea capitalului social prin anumite cote de participare reprezentate prin titluri, numite acţiuni, pentru desfãşurarea unei activitãţi comerciale, în scopul împãrţirii beneficiilor, şi care rãspund pentru obligaţiile sociale numai în limita aportului lor.

Pentru a afla detalii despre tarife    clik aici

Infiintarea  unui S.A.  cuprinde, aproximativ, aceleasi etape  ca si in cazul unui SRL, cu deosebirea ca o societate pe actiuni poate avea minim 2 actionari, care pot fi persoane fizice sau juridice romane sau straine, iar  capitalul  social  minim este  echivalentul a 25.000 Euro.Actul constitutiv al unei societati pe actiuni va cuprinde toate datele cerute pentru un SRL cu urmatoarele precizari:– capitalul social varsat de fiecare actionar nu va putea fi mai mic de 30% din cel subscris. Restul de capital social va trebui varsat in termen de 12 luni de la inmatriculare.– in plus fata de SRL, actul constitutiv al unei societati pe actiuni va trebui sa cuprinda: specificarea daca actiunile sunt nominative sau la purtator; daca sunt mai multe categorii de actiuni se vor arata numarul, valoarea nominala si drepturile conferite fiecarei categorii de actiuni; garantia pe care administratorii sunt obligati sa o depuna; numele, prenumele, locul si data nasterii,domiciliul si cetatenia cenzorilor (daca sunt persoane fizice); denumirea ,sediul si nationalitea cenzorilor (daca sunt persoane juridice).

PENTRU  UN  S.A.  –  listarea unei companii la Bursa  de Valori Bucuresti ( BVB) aduce, potrivit specialistilor pietei de capital, o serie de beneficii de la atragerea de resurse de finantare in conditii reduse de cost,  la imagine.

Prima conditie pe care trebuie sa o indeplineasca o companie care doreste sa fie cotata la Bursa este sa devina o societate deschisa.  O firma poate deveni societate deschisa daca unul dintre actionarii companiei doreste sa vanda actiunile pe care le detine sau societatea face o majorare de capital. Pentru inscrierea valorilor mobiliare la Cota Bursei compania respectiva va incheia un contract pentru prestarea serviciilor de registru cu BVB sau cu o societate de registru independent conectata la sistemul Bursei.

Una dintre conditiile cele mai importante este legata de perioada de activitate a companiei. Emitentul (firma respectiva) trebuie sa aiba minimum trei ani de activitate, iar in ultimii doi ani sa fi obtinut profit,  iar valoarea capitalului social  trebuie sa fie de cel putin (echivalentul in lei) opt milioane euro pentru companiile care intra la categoria I a Bursei si de doua milioane de euro pentru cele tranzactionate la categoria II.

O ultima conditie pentru companiile care doresc sa intre in ringul bursier este legata de plata dividendelor. Astfel, emitentii sint obligati sa stabileasca si sa aduca imediat la cunostinta Bursei si a publicului data-limita pina la care se va efectua plata dividendelor curente cuvenite, aceasta obligatie intrind sub incidenta furnizarii continue a informatiilor. Companiile listate la BVB sint obligate sa faca plata dividendelor fara privilegii si fara discriminari, prin stabilirea unor criterii juste si echitabile.

1. ACTELE CONSTITUTIVE ALE SOCIETÃŢII PE ACŢIUNIA) PRECIZARI PREALABILE.

S.A. se constituie prin contract  de societate şi statut, care formeazã actul constitutiv al societãţii. Actul constitutiv se semneazã de cãtre toţi asociaţii sau, în caz de subscripţie publicã, de cãtre fondatori şi el trebuie încheiat în mod obligatoriu în formã autenticã în cazul în care societate se constituie prin subcripţie publica.

B) ASOCIAŢII.

Ca în orice societate comercialã, asociaţii societãţii pe acţiuni, ce poartã denumirea de acţionari, pot fi persoane fizice sau juridice. Pentru aceastã formã de societate, legea impune un numãr minim de acţionari, numãrul acesora neputând fi mai mic de doi.

C) FIRMA SOCIETÃŢII.

În societãţile pe acţiuni, firma se compune dintr-o denumire proprie, de naturã sã o deosebeascã de firma altor societãţi, şi va fi însoţitã de menţiunea scrisã în întregime “societate pe acţiuni” sau scrisã prescurtat “S.A.”

D) CAPITALUL SOCIAL.

Actul constitutiv trebuie sã prevadã capitalul social subscris şi cel vãrsat şi  cuantumul acestuia. Capitalul social al societãţii pe acţiuni nu poate fi mai mic de 90.000 lei. Guvernul va putea modifica, cel mult o datã la 2 ani, valoarea minimã a capitalului social, ţinând cont de rata de schimb, astfel încât acest cuntum sã reprzinte echivalentul în lei al sumei de 25.000  Euro.

La constituirea societãţii prin subscrierea integralã şi simultanã a capitalului social, capitalul social vãrsat de fiecare acţionar nu va putea fi mai mic de 30% din cel subscris, daca prin lege nu se prevede altfel. Diferenţa de capital social subscris va trebui vãrsatã: pentru acţiunile emise pentru un aport în numerar, în termen de 12 luni de la data înmatriculãrii societãţii; pentru acţiunile emise pentru un aport în naturã, în termen de cel mult 2 ani de la data înmatriculãrii.

La constituirea societãţii prin subscripţie publicã, capitalul social vãrsat în numerar de fiecare acţionar trebuie sã fie de minim jumãtate din valoarea acţiunilor subscrise. Restul din capitalul social subscris va trebui vãrsat în termen de 12 luni de la înmatriculare.

E) APORTURILE ASOCIAŢILOR.

În actul constitutiv trebuie arãtat aportul fiecãrui asociat. Aportul poate fi în numerar, în naturã sau în creanţe, cu menţiunea cã aportul în creanţe este interzis în cazul societãţilor pe acţiuni care se constituie prin subscripţie publicã.În cazul aporturilor în naturã, este necesar sã se prevadã valoarea bunurilor aduse ca aport, numãrul acţiunilor acordate pentru acestea şi numele sau, dupã caz, denumirea personei care le-a adus ca aport.

F) ACŢIUNILE.

Actul constitutiv trebuie sã arate numãrul şi valoarea nominalã a acţiunilor, cu specificarea dacã sunt nominative sau la purtãtor. Valoarea nominalã a unei acţiuni nu poate fi mai micã de 0,1 lei.

G) ADMINISTRATORII SOCIETÃŢII.

În actul constitutiv, asociaţii trebuie sã menţioneze datele de identificare ale primilor membri ai consiliului de administraţie, respectiv ai primilor membri ai consiliului de supraveghere, precum şi puterile conferite administratorilor sau directorilor şi dacã ei urmeazã sã le exercite împreunã sau separat.

În cazul constituirii societãţii prin subscripţie publicã, primii membri ai consiliului de administraţie sau ai consiliului de supraveghere sunt numiţi de adunarea  constitutiva.

H) CENZORII/AUDITORII FINANCIARI AI SOCIETÃŢII.

Primii cenzori sau primul auditor financiar ai societãţii trebuie desemnaţi tot prin actul constitutiv, cu precizarea cã, dacã societate se constituie prin subscripţie publicã, aceştia vor fi numiţi de adunarea constitutivã.

I) AVANTAJE REZERVATE FONDATORILOR.

Contractul de societate trebuie sã prevadã eventualele avantaje speciale conferite oricãrei persoane care a participat la constituirea societãţii ori la tranzacţii conducând la autorizare, precum şi idenitatea beneficiarilor unor asemenea  avantaje.

J) OPERAŢIUNILE ÎNCHEIATE DE ASOCIAŢI ÎN CONTUL SOCIETÃŢII.

Constituirea societãţii pe acţiuni implicã anumite operaţiuni şi cheltuieli. Întrucât acestea se realizeazã în contul viitoarei societãti, legea prevede cã în actul constitutiv trebuie sã se prevadã cuantumul total sau cel puţin estimativ al tuturor cheltuielilor pentru constituire.

2. MODALITÃŢI DE CONSTITUIRE A SOCIETÃŢII PE ACŢIUNIPOTRIVIT ART.9 DIN LEGEA NR.31/1990 SOCIETATE PE ACŢIUNI SE CONSTITUIE PRIN SUBSCRIERE INTEGRALÃ ŞI SIMULTANÃ A CAPITALULUI SOCIAL DE CÃTRE SEMNATARII ACTULUI CONSTITUTIV SAU PRIN SUBSCRIPŢIE PUBLICÃ.

a) Constituirea simultanã sau concomitentã constã într-o procedurã simplã de constituire a societãţii pe acţiuni, care este cea folositã şi în cazul constituirii societãţilor în nume colectiv, în comanditã simplã sau cu rãspundere limitatã.În cazul în care existã cel puţin doi asociaţi, care acoperã prin aporturile lor (subscriu) întregul capital social şi fiecare efectueazã vãrsãminte de minim 30% din capitalul social subscris, aceştia vor putea trece la constituirea societãţii, prin încheierea actelor constitutive şi îndeplinirea formalitãţilor prevãzute de lege.Constituirea societãţii este simultanã sau concomitentã deoarece formarea capitalului social are loc în acelaşi timp cu încheierea actelor constitutive ale societãţii.b) Constituirea prin subscripţie publicã

Dacã asociaţii care iniţiazã constituirea societãţii pe acţiuni nu au resursele financiare necesare pentru a subscrie întregul capital social şi a vãrsa minimul cerut de lege, ei pot apela la subscripţia publicã, adica pot face o ofertã de subscriere adresatã oricãrei persoane care dispune de bani şi doreşte sã îi investeascã prin cumpãrarea de acţiuni. În acest caz, constituirea societãţii presupune o etapã premergãtoare, necesarã formãrii capitalului social pe calea subscripţiei publice.

Întrucât constituirea societãţii se realizeazã în timp, în mai multe faze, ea este denumitã constituire continuatã sau succesivã.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
certificatul fiscal  |  documente calatorie  |  intreprindere individuala  |  inventarierea patrimoniului  |  modificare de denumire societate  |  protejarea documentelor  |  Act aditional  |  Act de donatie  |  Act juridic  |  Acte constitutive  |  Acte constitutive societati comerciale  |  Acte deces  |  Acte firma  |  Acte normative  |  Acte partaj  |  Acte societati comerciale  |  Actele constitutive  |  Actelor constitutive  |  Actiuni comerciale  |  Actiuni in instanta  |  Activitate principala  |  Activitatea de lichidare  |  Activitatea societatii   |  Activitati comerciale  |  Activitati contabilitate  |  Actul constitutiv al societatii  |  Adeverinta de absolvire   |  Adeverinta medicala   |  Administrare a patrimoniului propriu  |  Administrare locuinte  |  Administrare personal  |  Administrare societati comerciale  |  Administratia finantelor  |  Administratia finantelor publice sector  |  Administrator judiciar,lichidator   |  Administratorul judiciar  |  Agent asigurari  |  Agentie servicii  |  Agentii de plasare forta munca in strainatate  |  Agentii locale pentru ocuparea fortei de munca  |  Analiza comparativa  |  Analiza datoriilor si creantelor   |  Analiza de caz  |  Analiza financiara  |  Analiza garantii afacere  |  Analiza situatiei patrimoniale  |  Angajarea in munca  |  Anularea contractului  |  Apa masa  |  Apa plata  |  Aporturi capital social  |  Asigurare medicala  |  Asigurari activitati comerciale  |  Asigurari angajati  |  Asigurari comerciale  |  Asigurari generale  |  Asigurari munca  |  Asigurari pentru angajati  |  Asigurari persoane juridice  |  Asigurari private  |  Asigurari sanatate  |  Asigurari sociale   |  Asigurari sociale de pensii  |  Asigurari sociale de sanatate  |  Asigurari societati  |  Asistenta juridica  |  Asistenta juridica consultare reprezentare  |  Asistenta juridica infiintare societati comerciale  |  Asistenta juridica si consultanta  |  Asistenta juridica si reprezentare  |  Asistenta legala  |  Asistenta si reprezentare juridica  |  Asociatii locatari  |  Asociatii proprietari  |  Asociatii si fundatii  |  Atributiile executorului judecatoresc  |  Autoritati sanatate publica judetene  |  Autorizare persoane fizice  |  Autorizatie de functionare valabila  |  Autorizatii functionare  |  Avize persoane juridice  |  Avocat societati comerciale  |  Baza de tratament  |  Baza de impozitare  |  Bilant anual  |  Bugetele firmei  |  Bugetul asigurarilor sociale stat  |  Bunuri materiale  |  Calatorii afaceri  |  Calcul salarii contabilitate  |  Calculul obligatiilor fiscale  |  Calitate de exceptie  |  Calitatea de administrator  |  Capital social  |  Capitalul social al firmei  |  Casa de pensii   |  Cazier judiciar persoana juridica  |  Cerere finantare  |  Cererea debitorului   |  Cererea oricarui asociat  |  Cererea pietei  |  Cereri de suspendare  |  Certificat calitate  |  Certificat cazier judiciar  |  Certificat constatator registrul comertului  |  Certificat de atestare fiscala   |  Certificat deces  |  Certificat fiscal   |  Certificat fiscal administratia financiara  |  Certificate atestare  |  Certificatul de deces  |  Cesiune parti sociale  |  Cesiuni firme  |  Cetatenii straini si apatrizii   |  Cifra de afaceri   |  Cod caen  |  Codul fiscal  |  Conform contractului  |  Conform titlului executoriu  |  Consultanta afaceri  |  Consultanta asigurari  |  Consultanta baza date  |  Consultanta comerciala  |  Consultanta contracte comerciale  |  Consultanta financiara  |  Consultanta juridica  |  Consultanta management  |  Consultanta notariala  |  Consultanta operatorii date personale  |  Consultanta recrutare  |  Consultanta si reprezentare juridica  |  Consultanta societati comerciale  |  Consultanta taxe  |  Consultanta, asistenta juridica  |  Contencios administrativ  |  Contencios administrativ fiscal  |  Contestatie decizie concediere  |  Contestatii pensii  |  Contract tip abonament   |  Contract colectiv de munca  |  Contract de donatie  |  Contract de executie  |  Contract intretinere  |  Contract pe termen lung   |  Contracte servicii de mediere   |  Contracte comerciale internationale   |  Contracte de baza  |  Contracte de mediere   |  Contractele de munca  |  Contractelor de munca  |  Contractul colectiv de munca   |  Contractul de munca  |  Contractul de vanzare cumparare  |  Contractul individual de munca   |  Control cv angajati  |  Control fiscal  |  Control judiciar  |  Control si de contraventie   |  Copii acte   |  Cota impozitului pe profit   |  Creante platite  |  Creante comerciale  |  Creante exigibile  |  Credit persoane juridice  |  Creditorii debitorului   |  Cresterea copilului  |  Curs valutar  |  Cursul de asigurari   |  Curtea conturi cadrul juridic  |  Datele de identificare   |  Declararea nulitatii  |  Declararea nulitatii societatii  |  Declaratie taxe si impozite   |  Declaratie tip   |  Declaratii fiscale trimestriale  |  Depunere bilant  |  Depunere declaratii somaj  |  Depunerea actelor registrul comertului  |  Depunerea recursului la instanta   |  Detasarea salariatilor  |  Dificultati comerciale   |  Diploma absolvire   |  Directia impozite si taxe locale  |  Dispozitii plata  |  Dizolvare firma  |  Dizolvare societate  |  Dizolvarea si lichidarea societatilor comerciale  |  Dizolvarea si lichidarea de societati  |  Dizolvarea societatii  |  Dizolvarea unei societati  |  Dizolvarea, lichidarea  |  Dizolvarea, lichidarea si radierea  |  Documentele de transfer  |  Drept comunitar  |  Drept de proprietate  |  Drept financiar   |  Drept financiar si fiscal  |  Drept fiscal  |  Dreptul administrativ si fiscal  |  Dreptul asigurarilor de sanatate  |  Dreptul asigurarilor sociale  |  Dreptul contencios administrativ  |  Dreptul contencios fiscal  |  Dreptul contractelor  |  Dreptul de proprietate  |  Dreptul familiei  |  Dreptul societatilor comerciale  |  Drepturi reale  |  Drepturile reale   |  Durata societatii  |  Efectuarea partajului activului net  |  Erori materiale  |  Evaluare patrimoniala  |  Evaluarea debitorilor  |  Evaluarea patrimoniului societatii  |  Evaluarea salariatilor  |  Evaluarea societatilor comerciale  |  Evidenta date personal  |  Evidenta personalului  |  Exercitiile fizice  |  Expertiza financiara  |  Falimente societati comerciale  |  Falimentul societatii  |  Fiecare proprietate in parte  |  Filiale cec  |  Firma contabilitate  |  Firma schimbare certificat inregistrare  |  Firme infiintare  |  Fonduri financiare  |  Fonduri investitii  |  Fonduri pensii  |  Formarea profesionala a salariatilor  |  Furnizori pensii private  |  Gazduire sedii sociale  |  Gaze speciale  |  Hotarare judecatoreasca  |  Hotararea adunarii generale  |  Hotararea judecatoreasca  |  Hotararea tribunalului  |  Identitate firma  |  Impartirea bunurilor comune   |  Impiedica functionarea societatii  |  Impozit profit  |  Impozit venit  |  Impozitele si taxele locale  |  Impozitul pe dividende  |  Impozitul pe profit   |  Impozitul pe venit   |  In cadrul garantiei  |  In calitate de angajator  |  In vederea modificarii   |  Incalcarea obligatiilor contractuale  |  Inceputul anului fiscal  |  Incetarea contractelor de munca  |  Incetarea contractelor in curs  |  Incheiere contracte  |  Incheierea procedurii insolventei  |  Inchiriere imobil  |  Infiintare asociatie  |  Infiintare firme  |  Infiintare fundatie  |  Infiintare societate  |  Infiintare societate comerciala  |  Infiintarea societatilor comerciale  |  Ingrijirea copilului   |  Inregistrare contracte munca  |  Inregistrare de societati comerciale   |  Inregistrare emblema societate  |  Inregistrare mentiuni  |  Inregistrare sedii secundare  |  Inregistrarea contractului colectiv de munca  |  Inregistrarea de asociatii  |  Inregistrarea in contabilitate  |  Inregistrarea unei organizatii   |  Insolventa debitorului  |  Inspectoratul teritorial de munca  |  Instalatii compensare  |  Institutie credit autorizata bnr  |  Instrumente financiare derivate  |  Instrumente masura  |  Intocmire acte  |  Intocmire contracte  |  Introducerea datelor  |  Investitii financiare  |  Investitii straine in romania   |  Jocuri noroc  |  Judecatorul sindic   |  La cererea creditorului   |  La cererea debitorului   |  La cererea oricarei persoane interesate  |  Legea romana prevede   |  Legislatia in vigoare  |  Legislatia muncii  |  Legislatia romana  |  Legislatia romana in vigoare  |  Lichidare firma  |  Lichidare judiciara  |  Lichidare societate  |  Lichidarea societatilor comerciale  |  Lichidari de societati  |  Lichidari firme  |  Lichidari voluntare  |  Lichidatorul judiciar  |  Locul de munca  |  Locuri de munca  |  Majorare/reducere capital social  |  Majorari capital  |  Management documente  |  Mentiuni la registrul comertului  |  Ministerul muncii familiei protectiei sociale  |  Misiuni economice  |  Mod de viata  |  Modificare act constitutiv  |  Modificare acte societati  |  Modificare de sediu  |  Modificare forma juridica   |  Modificarea hotararii guvernului   |  Modificarea actelor constitutive,  |  Modificari societati comerciale  |  Modul de administrare  |  Motive temeinice  |  Munca cu forme legale  |  Munca si asigurari sociale   |  Munca temporara  |  Natura juridica  |  Neintelegerile grave dintre asociati  |  Normele europene in vigoare  |  Notar imobil dobandire mostenire  |  Notari publici sector 5  |  Nu are sediul social  |  Numarul de asociati  |  Numerar operatiuni  |  Obiectul asigurarii  |  Obiectului de activitate al societatii   |  Obligatiile salariale  |  Obligatiilor fiscale  |  Obtinere prelungire viza straini  |  Obtinere viza  |  Obtinerea autorizatiei de munca  |  Obtinerea certificatului cazier judiciar  |  Obtinerea permisului de sedere  |  Obtinerea permisului sedere temporara  |  Obtinerea vizei de munca  |  Oferte munca  |  Oficiul registrului comertului  |  Oficiul roman drepturile de autor  |  Oficiul roman imigrari  |  Oficiului registrului comertului  |  Onorariul firmei  |  Operatiuni patrimoniale   |  Operator date caracter personal  |  Organe statutare  |  Organisme autonome asigurari sociale  |  Partajul bunurilor  |  Partajul judiciar  |  Parti sociale   |  Patrimoniului societatii   |  Pensii private  |  Permis sedere temporara romani  |  Permis sedere temporara romania  |  Permise de munca   |  Permise de sedere cetateni straini   |  Permise sedere  |  Permisul de sedere  |  Persoana fizice autorizata  |  Persoana juridica   |  Persoane juridice romane  |  Persoane juridice straine  |  Persoanelor fizice si juridice  |  Pierderi de apa  |  Plasare forta de munca  |  Plasare forta de munca in strainatate  |  Plasare personal  |  Plata datoriilor societatii  |  Plata impozitelor  |  Plata impozitului pe dividende  |  Practician in insolventa  |  Pregatire juridica   |  Prelungeste viata  |  Prelungire viza  |  Prelungirea dreptului de sedere  |  Prelungirea dreptului sedere temporara  |  Prelungirea permisului de sedere in romania  |  Presiune de functionare   |  Prima de asigurare  |  Prima inregistrare  |  Procedura de insolventa   |  Procedura falimentului  |  Procedura generala  |  Procedura insolventei  |  Procedura reorganizarii judiciare   |  Procedura simplificata   |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Proceduri judecatoresti  |  Procedurii falimentului  |  Proces juridic, economic si financiar   |  Programul de functionare  |  Propria personalitate  |  Protectia drepturilor copilului  |  Radiere firma  |  Radierea din registrul comertului  |  Radierea societatii  |  Raport expertiza  |  Raporturile juridice  |  Raza de actiune   |  Recrutare forta munca  |  Recrutare personal   |  Redactarea actelor constitutive  |  Redactarea actului constitutiv  |  Redactarea de acte constitutive  |  Redactarea de acte juridice  |  Redactari contracte comerciale  |  Reducerea capitalului social  |  Regimul impozitelor  |  Regimul impozitelor si taxelor  |  Registrul general de evidenta a salariatilor  |  Registrul comertului  |  Registrul cssppp pensii private  |  Registrul de evidenta a salariatilor  |  Registrul national evidenta testamentelor autentice  |  Registrului de evidenta a personalului  |  Reglementarile legii   |  Regulamente interne  |  Relatii contractuale   |  Relatii de munca   |  Reorganizare judiciara  |  Reprezentante comerciale  |  Reprezentante romania  |  Reprezentare juridica  |  Reprezentare registrul comertului  |  Respectarea drepturilor copilului  |  Restituirea bunurilor   |  Restructurarea societatii   |  Rezervare denumire societate  |  Ridicarea actelor registrul comertului   |  Salariul de baza  |  Sanatate publica  |  Schimbare certificat inregistrare  |  Schimbare sediu social  |  Schimbarea formei juridice societate  |  Sectii sportive  |  Sediul societatii comerciale  |  Sediul persoanei juridice  |  Sediul social  |  Servicii bancare  |  Servicii masa  |  Servicii specifice insolventei  |  Sistemul asigurari sociale sanatate  |  Situatia patrimoniala  |  Situatii financiare  |  Situatiile financiare  |  Situatiilor financiare  |  Societate de consultanta  |  Societatea insolventa   |  Societati asigurari  |  Societati cooperative  |  Societati cu raspundere limitata  |  Societati in insolventa  |  Societatile comerciale cu sediul in romania  |  Societatile romanesti   |  Solvabilitatea unei persoane  |  Specimen semnatura  |  Stabilire sediu social  |  Standardele internationale  |  Standardele internationale in vigoare  |  Stare de faliment   |  Stare de insolventa  |  Starea de incetare de plati  |  Stingerea datoriilor  |  Straini stabilirea domiciliului romania  |  Studiu individual  |  Supraveghere persoane  |  Supravegherea activitatii societatii   |  Supravegherea administratorului judiciar   |  Surse finantare  |  Suspendarea activitatii   |  Taxa judiciara timbru  |  Taxe si impozite  |  Taxele vamale  |  Timbru fiscal  |  Titlu de proprietate  |  Titlul executoriu original  |  Titluri de proprietate   |  Traducere autorizata  |  Traducere legalizata  |  Transmiterea patrimoniului  |  Tranzactii bani  |  Tranzactii comerciale  |  Vacante la cerere  |  Vacante romania  |  Valoarea totala a creantelor  |  Valorificarea bunurilor societatilor in insolventa  |  Viata de noapte  |  Vize cetateni straini  |  Vize rezidenta temporara  |  Zile calendaristice  |  Zile lucratoare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.