Ecowood Industry - Producator case si mobilier de lemn Alpinhouse, Petrosani / Hunedoara Afisari: 1623
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 765
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Carpati , Bl.6, Petrosani, judetul Hunedoara
-------------------------
Phone: Telefon
  0733137508; 0732869100
-------------------------
Web: Internet
  email: alpinhouse@gmail.com
  site: www.alpinhouse.ro

 
Ecowood Industry  
Detalii  video  

Ecowood Industry are ca obiect de activitate constructiile din lemn: case, biserici, altare de vara, mobilier rustic, foisoare, terase, garaje, locuri de joaca pentru copii, case de vacanta si gradina, dar si dusumele, lambriuri si alte structuri din lemn rotund si rectangular.

Inca de la infiintare, Ecowood Industry s-a focusat pe nevoile clientilor si pe calitatea materialelor eco certificate utilizate in proiectele a caror semnatura o poarta echipa de specialisti in prelucrare, design si finisare a lemnului.

DEDICATI PLANURILOR CLIENTILOR

Dedicati nevoilor clientilor, Ecowood Industry ofera o gama variata de constructii calibrate si necalibrate, de lunga durata si rezistente. Astfel, in pofida catalogului vast de lucrari executate, echipa de specialisti poate realiza si alte tipuri de constructii, in functie de proiectele clientilor. Experti in prelucrarea lemnului, firma ofera garantia unei lucrari fara cusur si nu in ultimul rand moderna prin executia arhitecturala.

Echipa de profesionisti formata din meseriasi calificati in prelucrarea lemnului precum tamplari, dulgheri si proiectanti, va sta la dispozitie cu servicii de inalta calitate si profesioniste. Cu o orientare spre succes si performanta, Ecowood Industry incearca sa atinga un nivel exponential prin idei creative, atitudinea vizionara, determinarea in munca si grija fata de clienti.

Activi pe o piata intr-o continua dezvoltare, cum este cea a constructiilor, societatea furnizeaza de fiecare data cele mai inovative solutii si idei de proiectare a lemnului, astfel incat sa satisfaca dorintele clientilor. Sunt la dispozitia clientilor pe langa produse de calitate, cu servicii de consultanta si suport in orice decizie de amenajare a locuintelor, teraselor sau spatiilor pe care le detineti.

 RAPORT CALITATE – PRET EXCELENT

Alegerea unei constructii din lemn reprezinta o sursa sigura de reducere a costurilor de executie a unei locuinte - un spatiu confortabil si rezistent care sa corespunda stilului dumneavoastra de viata. Printre principalele preocupari care stau la baza firmei se numara confortabilitatea dar si reintoarcele la mediul natural.

Asadar, lucrarile din lemn sunt ca raspuns la dorinta clientilor de a avea parte de o farama de natura mai aproape de ei, datorita aspectului natural pe care il pastreaza lemnul, chiar si dupa prelucrarea lui.

Principalele caracteristici dupa care Ecowood Industry se ghideaza sunt eficienta si creativitatea, dar si tehnologiile moderne, care sunt adaptate unui raport calitate-pret excelent. Oferta de constructii din lemn se adreseaza atat celor care isi doresc o casa/cabana cat si celor care isi doresc amenajarea spatiilor exterioae si interioare.

Veti beneficia de consultanta si de sprijin tehnic in alegerea proiectului, dar si de garantia unei lucrari finalizate cu succes! Alegeti Ecowood Industry, partenerul de incredere al clientilor!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video