Instalator Bucuresti - InstalatorBucuresti.com Afisari: 222
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii frigorifice Vizitatori: 64
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Vasile Lascar, nr 140, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726661661
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.instalatorbucuresti.com

 
Servicii de intretinere si montaj sanitare  
Detalii  video

Echipa de instalatori autorizati de pe InstalatorBucuresti.com, va ofera servicii de montajintretinereproiectare si nu in ultimul de rand reparatii pentru instalatii sanitare de toate tipurile:

Reparatia Instalatiilor Sanitare si Inlocuirea Pieselor Defecte– Avem in portofoliul nostru realizarea multor lucrari referitore la reparatia instalatiilor sanitare, si va putem ajuta chiar si cu lucrari la conducte neetansate, sau conducte infundate.

Montaj Robineti– Suntem calificati, si in ceea ce priveste reparareainlocuirea, si instalarea diferitelor tipuri de robineti, si de asemenea ne puteti contacta in cazul in care aveti nevoie de servicii pentru curatarea si fixarea tevilor, a robinetilor de legatura, a bateriilor sau a chiuvetelor. 

Baie si Accesorii Baie – Putem oferi servicii de montaj, reparatii si de intretinere bideuri, rezervoare si vase WC, dar si pentru montarea sau intretinerea unor cazi, cabine de dus sau echipamente pentru hidromasaj, bai de aburi, jacuzzi, baterii de cada, baterii de chiuveta, etc.

Proiectare si Instalare Instalatii Sanitare – Avem experienta si in acest domeniu, si ne puteti contacta, in cazul in care doriti sa creati un sistem de instalatii sanitare complet, pentru case noi, sau pentru renovarea/modernizarea unelor care au fost deja construite.

Servicii Canalizare – noi, putem face curatirearepararea si inlocuireaunor tevi vechi de canalizare, putem repara tevile existente, pentru a nu mai exista scurgeri, si avem competentele necesare pentru a va oferi o expertiza corecta in ceea ce priveste montarea aparatelor de uz casnic la scurgere.

Reparatii si Montaj Boilere – Avem o experienta mare in ceea ce priveste montarea de boilere noi in instalatiile sanitare casnice si profesionale precum si in repararea acestora, in cazul in care s-a produs o defectiune.

Centrale termice – Puteti apela la serviciile nostre in cazul in care doriti montarea unor cazane cu apa calda, cazane de abur, cazane pentru apa fierbinte, vase de expansiune sau montarea centralelor termice. Mai multe detalii puteti citi in pagina dedicata: Montaj Centrale Termice

Serviciile prezentate mai sus sunt doar cateva din lucrarile de baza pe care le executa fiecare instalator sanitar al firmei noastre si va stam la dispozitie in cazul in care doriti sa ne contactati pentru o oferta personalizata sau pentru detalii legate de alt tip de interventii. Va putem oferi sfaturi si informatii despre instalatiile sanitare, si ne puteti suna pentru o consultatie pentru problema dumneavoastra.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video