Instalator Bucuresti - InstalatorBucuresti.com Afisari: 222
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii frigorifice Vizitatori: 64
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Vasile Lascar, nr 140, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726661661
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.instalatorbucuresti.com

 
Instalator sanitar pentru reparatii  
Detalii  video

Cu siguranta au fost situatii in care ati avut nevoie de un instalator sanitar, mai ales in situatiile de urgenta, cand din nefericire, s-a spart o teava, si exista pericolul de a-l inunda pe vecinul de mai jos. Este recomandat sa apelati la un specialist si in cazul in care doriti sa schimbati locul masinii de spalat, sau sa o montati, dar si atunci cand doriti sa renovati intreaga baie. Daca asa stau lucrurile, nu putem spune decat ca ati ajuns la locul potrivit, deoarece echipa noastra de instalatori autorizati, va poate oferi o gama foarte variata de servicii, mai ales in domeniul instalatiilor sanitare, precum montajproiectarereparatiiintretinere, pentru Bucuresti si zonele limitrofe.

In aceste conditii este foarte important sa apelati la serviciile unor profesionisti, mai ales daca vorbim despre instalatiile sanitare, pentru ca, de multe ori, repararea unei lucrari facute de un amator, se poate dovedi a fi mult mai costisitoare, decat atunci cand apelati de la inceput la o echipa de profesionisti. Pentru aceste servicii puteti apela la echipa noastra de instalatori autorizati cu experienta de peste 10 ani, si veti vedea cum lucrurile sunt simplificate, deoarece veti lucra cu instalatori profesionisti, si in continuare va vom prezenta cateva servicii pe care le putem realiza.

Urgente pentru Instalatii Sanitare

Va putem pune la dispozitie o intreaga echipa de persoane profesioniste in ceea ce priveste instalatiile sanitare, mai ales daca tinem cont si de faptul ca in cazul unor urgente, este foarte importanta promtitudinea, si felul in care actioneaza o echipa de profesionisti. Daca asa vor sta lucrurile, atunci veti reusi sa reduceti semnificativ din pagube, si din cheltuielile necesare pentru reconditionarea locuintei dumneavoastra, si in cel mai rau caz, si a vecinilor. Echipa noastra, poate actiona foarte rapid, si ofera solutii imediate, pentru problemele dumneavoastra, care vor fi solutionate. Printre aceste lucrari pentru care ne puteti contacta se numara: 

  • Interventii in caz de Inundatii
  • Desfundari Toalete si Chiuvete Infundate
  • Desfundari/Reparatii Sifoane Pardoseala
  • Drenaj
  • Inlocuire/Reparatii Tevi Sparte
  • Blocaje si Scurgeri
  • Realizare Racordari la Coloane
  • Schimbari Coloane Principale si Secundare
  • Montaj/Schimbari Robineti si Vane de Trecere/Legatura
  • Instalari si Reparatii Calorifere
  • Reabilitari de Bransamente
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video