Suport Horeca Bucuresti - Service, piese schimb, echipamente Afisari: 451
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Echipamente pentru hoteluri, restaurante Vizitatori: 196
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
str. Agricultori, nr. 113,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745053141; 0213276104
-------------------------
Web: Internet
  email: office@suporthoreca.ro
  site: www.suporthoreca.ro

 
Montaj si punere in functiune pentru echipamente  
Detalii  video  
  • Puteti face achizitii direct de la producatorii de echipamente. Noi rezolvam problema punerii in functiune si a service-ului.

 

3. Intretinere inteligenta pentru anticiparea si evitarea defectiunilor

  • Intretinerea inteligenta este un program menit sa va protejeze echipamentele de bucatarie critice. Personalul nostru va poate instrui personalul cu privire la modul de curatare si intretinere al echipamentelor. Astfel economisiti timp si bani.
  • Echipamente de bucatarie critice: Cuptor cu convectie, Friteuza, Frigider (Dulap frigorific sau congelare)
  • Frigiderele si congelatoarele sunt echipamente critice si necesita atentie sporita. Cele mai frecvente defecte sunt urmatoarele:

– condensator blocat sau infundat poate cauza consum crescut de energie si probleme in mentinerea temperaturilor necesare

– resturi depuse in condensator sau pe ventilatorul evaporatorului poate cauza defecte majore ale uitatii.

– garnitura deteriorata poate rezulta cu pierderi de temperatura, cresterea consumului de energie electrica si risc de deteriorare a alimentelor.

  • Cuptoarele cu convectie reprezinta echipamente de importanta maxima datorita operatiunilor pentru care este utilizat cat si valoarea mare investita in aceste echipamente.

– calcarul depus in generatorul de aburi poate duce la ineficiente de operare, timp mai mare de gatit si defectarea generatorului de aburi in timp.

– sonda de temperatura poate fi acoperita cu calcar si nu va permite incalzirea la temperatura necesara a rezistentelor.

  • umezeala poate ajunge la circuitele electrice (lampa iluminat, ventilator sau panou de comanda defectandule”
  • Friteuzele sunt cel mai des afectate de urmatoarii factori:

– defectarea termocuplei poate duce la temperaturi de coacere imprecise rezultand calitatea slaba a alimentului gatit cat si la scurtarea duratei de folosire a uleiului.

– umezeala si grasimea depuse in elementele de control ale friteuzei duc la defectiuni.

Piese, service, reparatii frigidere, compresoare, lada frigorifica

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video