Bufet international Gustari reci 1. Dobos aperitiv 2. Caprese mozzarella 3. Rulada de casa 4. Branzeturi romanesti 5. Cruditati natur 6. Medalion de pui cu sos Roquefort 7. Medalion de porc piperat 8. Icre de crap 9. Terina de cascaval cu nuca 10. Rulou de sunca cu hrean 11. Saculeti de sunca cu legume asortate si maioneza ~***~ Salate 1. Salata de vinete 2. Salata de ardei copti 3. Salata de ton cu lamaie 4. Salata greceasca 5. Salata Midinette 6. Salata Mozaic 7. Salata de pui cu curry ~***~ Gustari calde 1. Chiftelute speciale 2. Pachetele de branza cu panceta 3. Bulete de pui sukiyaki 4. Bulete de cascaval 5. Rulouri swaitzer cu ananas 6. Chiftelute de pui cu susan 7. Pachete indiene 8. Ciuperci gratinate ~***~ Preparate de baza - gratar 1. Mititei 2. Mini frigarui asortate 3. Piept de pui 4. Cotlete de porc ~***~ Garnituri 1. Cartofi prajiti 2. Cartofi taranesti 3. Legume asortate 4. Salate asortate pentru Bbq ~***~ Selectie de chifle, paine ~***~ Desert 1. Fructe 2. Minitarte cu fructe si minisavarine 3. Tort La nota de plata finala se vor adauga 8 % remiza restaurantului. Restaurantul va pune la dispozitie huse de scaun la pretul de 4.5 Ron/ scaun. *Conditia noastra , pentru ca evenimentul Dv. sa iasa bine, esta ca tinerii absolventi sa fie supravegheati, de la sosirea lor pana la plecarea lor, de catre parinti si/ sau de cadre didactice. Fie ca e vorba despre terminarea clasei a VIII-a, terminarea liceului sau a facultatii, sau despre balul bobocilor, McMonis este locatia ideala pentru organizarea unui banchet de neuitat. Dispunem de mai multe saloane, ceea ce face posibila organizarea petrecerii profesorilor si a elevilor in acelasi timp dar in saloane diferite. Realizam diverse meniuri cu servire atat in varianta bufet cat si varianta servire la masa. Varianta meniu - 86 Ron Pachet bauturi fara alcool elevi : Consum liber – 34 Ron /persoana Saloane recomandate: Mircea Eliade, Nicolae Iorga, Constantin Brancusi, Marin Preda, Gradina Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744.646.019. |