Pas Instal - Instalatii sanitare,termice,electrice Bucuresti Afisari: 11408
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 4967
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Luica, nr. 2, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0214510395 ; 0371141781 ; 0214510394
-------------------------
Web: Internet
  email: office@pasinstal.ro
  site: www.pasinstal.ro

 
Instalatii de incalzire in pardoseala  
Detalii  video  

Instalatiile de incalzire in pardoseala reprezinta o solutie foarte eficienta si moderna de termoficare. Acestea au avantaje multiple, spre deosebire de sistemele de termoficare clasice, cu radiatoare montate pe perete (calorifere). Instalatiile electrice de incalzire in pardoseala sunt, in primul rand, mai eficiente decat cele clasice; acestea permit o incalzire omogena, uniforma a incaperii, deoarece caldura se emana de jos in sus pe toata suprafata camerei. Astfel, caldura nu va fi deloc risipita, si se va consuma in mod eficient. In cazul incalzirii cu radiatoare, caldura emanata este neuniforma, iar zonele mai apropiate de calorifere vor fi, in mod evident, mai calduroase. Instalatiile electrice de incalzire in pardoseala sunt si mai economice. Acestea consuma mai putina energie electrica decat centralele termice si reprezinta o investitie inteligenta, pe termen lung.

Sistemele de degivrare protejeaza contra inghetului jgheaburi, burlane, acoperisuri, conducte sensibile pe care le apara de frig si de zapada pentru a nu se deteriora iremediabil din cauza fluctuatiilor mari de temperaturi. Sistemele de degivrare pot fi folosite si pentru dezghetarea zonelor pietonale sau a cailor de acces.

Pas Instal realizeaza instalatii electrice de incalzire in pardoseala si sisteme de degivrare pentru orice proiect, indiferent de amplitudinea acestuia. Astfel, pot fi executate instalatii electrice, termice, sanitare, de climatizare si de stingere a incendiului pentru cladiri rezidentiale, cladiri civile, cladiri economice si cladiri industriale. Acest lucru este posibil datorita personalizarii serviciilor de instalatii pentru fiecare cladire in parte. Fiecare cladire si locatie are necesitati specifice de care este bine sa se tina cont in realizarea instalatiilor pentru a obtine un proiect de calitate si eficient pe termen lung. De aceea, Pas Instal ofera servicii personalizate si specializate. Echipa de ingineri, instalatori, electricieni, sudori, maistri si mecanici specializati este pregatita sa rezolve orice fel de problema ar putea aparea in cadrul proiectelor si sa duca la bun sfarsit chiar si cele mai complexe instalatii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video