Micul dejun este momentul cel mai important care urmeaza a doua zi dupa nunta. Micul dejun sau ciorba de potroace numita in mod traditional, este prima masa care rupe stresul adunat in urma ceremoniei de nunta. Acesta este masa cea mai importanta pentru mireasa si mire, fiind prima lor masa impreuna , de cuplu casatorit in mod legal. Avand in vedere semnificatia acestei parti dintr-o ceremonie , de asemenea, este destul de usor de inteles faptul ca micul dejun urmeaza anumite protocoale de eticheta . Un alt aspect important al Micului dejun de dupa nunta este faptul ca reprezinta o ocazie de familie, in sensul cel mai adevarat al cuvantului. Este ocazia fiecarui membru al familiei, care a avut anumite roluri in organizarea nuntii sa stea alaturi de tinerii proaspat casatoriti. Mai mult, familiile mirilor, de asemenea,vor lua masa impreuna pentru prima data, dupa ce Alianta "starea civila" a fost stabilita intre ele. Prin urmare este important ca Micul dejun sa fie organizat in mod corespunzator, astfel incat toata lumea sa se bucure de ocazia de a fi impreuna. Micul dejun de nunta, pe scurt, este masa de deschidere pentru o viata si o casnicie fericita. Este de asemenea si ocazia de a sta la masa impreuna cu prieteni cei mai apropiati si familia mirilor. |