Aristocrat Events Hall, Organizare evenimente - Bucuresti Afisari: 679
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 5217
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733880756; 0733880757
-------------------------
Web: Internet
  email: office@aristocrat-events.ro
  site: www.aristocrat-events.ro

 
Prezentari de moda  
Detalii  video  

Cadrul oferit de Aristocrat Events Hall exprima lux si atmosfera sofisticata. Nu o spunem doar noi, ci toti cei care au participat macar odata la unul dintre evenimentele de tipul prezentare de moda organizate in cadrul centrului de evenimente din Pipera. Si noi credem ca luxul  va fi mereu o componenta a exprimarii imaginii si personalitatii invitatilor la evenimentele organizate in cadrul centrului Aristocrat.  

Moda reprezinta un limbaj instant, obisnuia sa spuna celebrul designer Miuccia Prada. Nu este astfel o intamplare ca, in cadrul Aristocrat Events Hall, o atentie deosebita este acordata evenimentelor de tip  prezentare de moda. Centrul de evenimente dispune de  o spatiere si logistica potrivite unor defilari si prezentari  de moda speciale, organizate intr-un mod nonconformist sau clasic, in aer liber sau in spatiul oferit de cele patru saloane de lux, un Pavilion si gradina de vara, Aristocrat Garden.

prezentare de moda are nevoie in primul rand de un cadru potrivit pentru a pune in valoare colectiile prezentate in fata publicului. Centrul de evenimente Aristocrat Events Hall a fost gandit ca spatiu si dotari sa ofere conditiile perfecte pentru cele mai variante manifestari publice, ceremonii sau pentru evenimente de fashion, precum: prezentari de moda, shooting pentru colectii, pictoriale sau diverse alte filmari care se adreseaza acestor tip de evenimente.

Aristocrat Events Hall este definit de pefectionism, atmosfera sofisticata, stil glamour si rigurozitate in definirea fiecarui detaliu organizatoric, la fel ca si o prezentare de moda.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video