Aristocrat Events Hall, Organizare evenimente - Bucuresti Afisari: 677
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 5215
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733880756; 0733880757
-------------------------
Web: Internet
  email: office@aristocrat-events.ro
  site: www.aristocrat-events.ro

 
Organizare nunta  
Detalii  video  

Totul incepe cu un "Da" si pornesti in calatoria vietii tale. Echipa Aristocrat Events Hallse simte onorata de cate ori este implicata in cel mai important eveniment din viata unui cuplu si astfel, va acorda insemnatatea si atentia cuvenita, tratand cu delicatete fiecare detaliu si aspect de organizare nunta.

De la sala perfect amenajata la decoratiunile elegante, florile potrivite, la meniul exclusivist pana la tinutele spectaculoase, Dj, solutii de sunet si filmare, receptie si parcare - totul va fi la locul lui. Misiunea noastra in organizare nunta: Pregatire ireprosabila, petrecere memorabila!

Cu Aristocrat Events Hall - centrul de evenimente de lux preferat de vedetele din Romania, accesibil tuturor celor care isi doresc o organizare nunta fara griji - visul devine realitate. Detinem expertiza, valorificam experienta dobandita si incurajam de fiecare data ideile partenerilor nostri.

Mai mult decat aspectele ce tin de organizare nunta, Aristocrat Events Hall isi propune sa creeze concepte unice si sa intreaca asteptarile  partenerilor sai in privinta pregatirii si desfasurarii petrecerilor de nuntaSALOANESALON PARISSALON MONTE CARLOSALON MILANOSALON LONDONPAVILION (CORT NUNTA)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video