Aristocrat Events Hall, Organizare evenimente - Bucuresti Afisari: 678
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 5216
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733880756; 0733880757
-------------------------
Web: Internet
  email: office@aristocrat-events.ro
  site: www.aristocrat-events.ro

 
Organizare evenimente mondene  
Detalii  video  

EVENIMENTE LA SUPERLATIV Aristocrat Events Hall si-a consolidat reputatia de centru de evenimente de lux prin atentia deosebita acordata pentru unele dintre cele mai solicitante si pretentioase proiecte de organizare evenimente mondene din viata sociala bucuresteana de pana acum.

IMAGINEA TA CONTEAZÄ‚ Particularitatea organizarii unui astfel de eveniment este reprezentata in primul rand de grija pentru detalii. Invitatii la un astfel de eveniment sunt persoane publice, vedete mondene, personalitati din diverse domenii de activitate.  Astfel, Aristocrat Events Hall pune la dispozitia invitatilor cadrul cel mai potrivit si atmosfera degajata  pentru o imagine impecabila atat a evenimentului cat si a invitatilor prezenti.

EXPERTIZÄ‚ PROPRIE Cu privire la aspecte ce tin de organizare evenimente mondeneAristocrat Events Hall detine intreaga logistica, expertiza si echipa de profesionisti pentru a organiza un eveniment monden  la superlativ, fara cusur si mereu cu gandul la imaginea si ecoul pe care un astfel de eveniment il lasa in urma lui.

ADAPTABILITATE si PERSONALITATE Spatiul adaptabil oricaror cerinte intrunite de cele patru saloane de lux, un pavilion si o gradina de vara (Aristocrat Garden) este ideal pentru orice detaliu specific pentru organizare evenimente mondene.

Aristocrat Events Hall este mai mult decat un organizator si consultant de evenimente, este partenerul tau de incredere pe termen lung pentru evenimente mondene perfecte!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video