Roof Systems Util, Buzau- Montaj si renovare acoperisuri Afisari: 925
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 454
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Piata Daciei, Nr.7, Buzau, judetul Buzau
-------------------------
Phone: Telefon
  0767012761; 0784337719
-------------------------
Web: Internet
  email: office@roofsystems.ro
  site: www.roofsystems.ro

 
Tigla metalică Wetterbest  
Detalii  video  

Produsele Wetterbest® sunt produse originale, de calitate superioară, fiind dezvoltate ca material pentru învelitorile de acoperişuri. Au durata de viaţă mai mare decât învelitorile tradiţionale din ?iglă ceramică sau tablă zincată, fiind compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi.

Profilurile ţiglei metalice Wetterbest® sunt concepute special, pentru a oferi siguranţă împotriva infiltraţiilor prin etanşeitatea sporită faţă de alte tipuri de învelitori. De asemenea, ţiglele metalice Wetterbest® au un foarte bun comportament la încercările mecanice .

?igla metalică Wetterbest®  este realizată în cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanică prin deformarea plastică la rece a oţelului prevopsit.

?igla metalică Wetterbest® se remarcă prin rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, prin compatibilitatea cu orice tip de construcţie, prin greutate specifică redusă, cântărind de 7-10 ori mai puţin decât ţiglele ceramice şi cele din beton, prin gama variată de culori şi dimensiuni, având o durată medie de viaţă de 50 de ani.

?igla metalică Wetterbest® este incombustibilă, folosirea acesteia ca şi material pentru realizarea învelitorilor, neinfluenţând clasa de rezistenţă la foc a acoperişurilor.

De ce ?igla metalică Wetterbest?

Pentru că:

  • Este realizată cu materie primă provenită de la importanţi producători de oţel zincat, aluzincat si prevopsit de pe piaţa europeană, precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia ?i Germania.
  • Înălţimea ondulei şi înălţimea treptei dintre module sunt la Gladiator ?i la Plus peste media uzuală – ceea ce conferă panourilor de ?igla metalică Wetterbest® atât un avantaj estetic, cât şi unul de rezistenţă mecanică.
  • Sunt de 7-10 ori mai uşoare decât ţiglele ceramice sau de beton.
  • Au un design elegant şi sunt disponibile într-o paletă largă de culori; peste 30 nuan?e lucioase ?i mate.
  • Ţiglele metalice nu se pot desprinde de pe acoperiş în caz de cutremur. Sunt rezistente la intemperii, coroziune şi radiaţii ultraviolete.
  • Sunt foarte rezistente la coroziune datorită stratului de zinc si straturilor de vopsea.
  • Sunt uşor de montat.
  • Sunt uşor de întreţinut, suprafaţa netedă nu reţine umezeala, praful sau alte impurităţi, acestea fiind îndepărtate foarte uşor de ploaie. În acest fel, spre deosebire de alte tigle, nu permit apari?ia muschilor si mucegaiului.
  • Datorită tehnologiei de producţie şi materialului din care sunt fabricate, ţiglele metalice Wetterbest®se comportă excelent la solicitările mecanice, nu crapă şi nu se sparg.
  • Durata medie de viaţă este de 50 de ani.
  • Au fost concepute atât pentru construcţii noi, cât şi pentru renovări ale acoperişurilor existente, cu înclinaţia de minim 14?.
  • Profilul în relief al ţiglei Wetterbest®conferă siguranţă maximă împotriva infiltraţiilor, dar şi rezistenţă mecanică mărită, graţie treptei majorate la 20 mm şi chiar 30 mm – în cazul profilului Wetterbest®
  • Greutatea redusă, sub 5 kg/mp, oferă posibilitatea dimensionării economice atât a şarpantei rezultând un consum mai mic de lemn, cât ?i a construcţiei, în ansamblu, rezultând un consum mai scăzut de beton armat comparativ cu construc?iile cu învelitori de 10-40 kg/mp.
  • Ţiglele metalice inscripţionate Wetterbest®au grosimea standard de 0.5 mm – 0.55 mm.
  • Toate ţiglele metalice Wetterbest®au inscripţionate pe partea inferioară marca, numărul de comandă, data fabricaţiei, codul semifabricatului şi sigla de certificare ISO 9001:2008 şi CE.

Pentru o învelitoare metalică rezistentă trebuie îndeplinite cumulativ următoarele 3 condiţii: materie primă de bună calitate, profilare precisă pe linii automate performante şi montaj calificat (prin intermediul distribuitorilor autoriza?i).

Depaco® oferă în acelaşi timp atât cele 3 condiţii obligatorii pentru o învelitoare rezistentă, de calitate superioară, cât şi alte avantaje precum livrarea rapidă şi consilierea de specialitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video