Agentia de Turism Bavaria Holiday Group Afisari: 157
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 74
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 18,sector 5 ,
-------------------------
Phone: Telefon
  0744300309
-------------------------
Web: Internet
  email: office@bavariatour.ro
  site: www.bavariatour.ro

 
Portugalia  
Detalii  

Sejur 2014 Lisabona Riviera Portugheza 7 zile Avion

Lisabona

Bun venit in Capitala Portugaliei, Lisabona, orasul micilor piatete, al balcoanelor ornate cu fier forjat, al strazilor inguste, cu o atmosfera lejera, un amestec incitant al artei cu istoria, al trecutului cu prezentul. Lisabona este recunoscut ca un oras global datorita importantei sectoarelor financiar, comercial, media, artei, schimb International, educatie si turism, care au cunoscut o dezvoltare galopanta in ultimii ani. Este unul dintre cele mai mari centre comerciale de pe continent, cu un sistem financiar in continua crestere si al doilea cel mai mare port de stocare de pe Coasta Altlantica a Europei. Lisabona este unul dintre cele mai vechi orase din lume, si cel mai vechi oras Vest- European, depasind la acest capitol metropole precum Londra, Paris sau Roma cu sute de ani. Lisabona se bucura de un climat mediteranean, cu cele mai ridicate temperaturi dintre capitalele europene, ierni calde si temperaturi medii de 15 grade Celesius in timpul zilei si 8 grade Celsius in noptile de Decembrie si Februarie. Sezonul de vara dureaza aproximativ 6 luni, din Mai pana in Octombrie, desi chiar si in Noiembrie, Martie si Aprilie temperaturile ating in jur de 20 grade Celsius in timpul zilei.

Carcavelos

Situata la doar 12 km de Lisabona si la 5 Km de Cascais, Carcavelos era in trecut cunoscuta pentru varietatea de vinuri pe care le producea. Astazi, in mare parte datorita pozitiei turistice excelente, dar si datorita multiplelor posibilitati de practicare a sporturilor nautice, in special surfing, zona Carcavelos este una dintre cele mai cautate, atat de catre cei care prefera odihna, cat si de cei pentru care au o viata activa. De fapt, plaja Carcavelos este una dintre cele mai bune si mai populare de pe coasta Lisabonei, preferata surferilor datorita valurilor care dau tuturor celor pasionati de surfing prilejul de a se distra practicand sportul lor preferat pe durata intregului an, inclusiv in timpul iernii. Pentru cei ce prefera odihna, recomandam vizita la vechea Fortareata Sao Juliao da Bara, care apara in trecut asezarile din apropierea gurii Raului Tagus de invadatorii veniti de pe mare, sau, o vizita in Lisabona, pentru a explora superbul oras pe cont propriu. Accesul, atat in Lisabona, cat si in Cascais, este facil, statia de tren fiind foarte aproape de hotelul dumneavoastra. Calatoria pana in Lisabona dureaza, in medie, 20 de minute.

Itinerariu

zbor DIRECT Compania TAP Portugal

Plecari

18.05.2014, 27.05.2014, 07.06.2014, 14.06.2014, 27.06.2014, 12.07.2014, 26.07.2014, 09.08.2014, 23.08.2014, 08.09.2014, 15.09.2014

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, zbor DIRECT Compania TAP Portugal Cazare 6 nopti cu demipensiune (mic dejun si cina) la Hotel Praia Mar 4*, camere standard land view Un pahar de apa si vin la cina Transfer aeroport – hotel - aeroport Tur de oras de o jumatate de zi Lisabona cu ghid local (romana/engleza) Asistenta turística locala

Servicii neincluse

taxele de aeroport & combustibil: aprox. 190 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare) asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul) excursiile optionale intrarile la obiectivele turistice din program bacsis pentru soferi si ghizi locali

Program

PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 Bucuresti – Lisabona Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:35 pentru imbarcare pe zborul DIRECT al Companiei TAP PORTUGAL cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 05:35 cu zborul TP723 si aterizare la Lisabona la ora locala 08:00. Intalnire cu reprezentantul local si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local: cartierul Belem – un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, vizita interioara la Manastirea Jeronimos – o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco. Vizita exterioara Turnul Belem (1515) si Monumentul Descoperirilor Maritime. Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca la Castelul St. George(intrarea nu este inclusa, cost 7,5 Euro), trecand pe langa biserica Sf.Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama – unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. Dupa-amiaza, transfer catre Carcavelos. Dupa check-in la hotel, timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite individuale. Cazare si cina hotel Praia Mar 4* sau similar.

Ziua 2 Carcavelos – Seara Fado la Restaurantul “Pateo de Alfama” Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja. Seara, Optional Seara Fado: programul incepe cu transferul la restaurantul “Pateo de Alfama”. In timpul cinei veti asculta Fado – muzica traditionala portugheza. Comparat adesea cu muzica Gospel datorita liniei melodice puternice, Fado este cantat la lumina lumanarilor si acompaniat de sunetul mistic al chitarii portugheze. Versurile cantecelor Fado sunt de inima albastra si únele vorbesc despre dragoste pierduta sau pasiuni interzise, dar sunt deopotriva si vesele atunci cand vorbesc despre luptele cu tauri, un vin bun sau despre cei mai buni prieteni. Intoarcere la hotel. Cazare si cina hotel Praia Mar 4* sau similar.

Ziua 3 Carcavelos – Sintra|Cascais|Cabo da Roca Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional excursie de o zi la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vizita Palatul Pena – un remarcabil exemplu al arhitecturii in stil romantic, constructia datand din sec. Al XIX-lea si avand o inaltime de 5oo m – si vom avea timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Intoarcere la hotel. Cazare si cina hotel Praia Mar 4* sau similar.

Ziua 4 Carcavelos – Obidos|Batalha|Nazare|Fatima Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional excursie de 1 zi Obidos, Batalha, Nazare, Fatima. Pe vremuri “Cadoul de Nunta” al regelui Dinis adresat reginei Isabel in ziua nuntii lor, orasul medieval Obidos, este fara indoiala una din cele mai interesante asezari fortificate din Portugalia. Este poate cea mai romantica asezare prin aspectul medieval bine conservat, strazile intortocheate, cu influente romantice, pietele si castelul masiv. Continuam vizita cu oraselul pescaresc Nazare, asezat pe malul oceanului, renumit pentru plajele lungi de nisip (considerate ca fiind printre cele mai bune din Portugalia) dar si datorita costumelor traditionale purtate de pescari. Femeile sunt traditional îmbracate in negru, poarta broboade traditionale si sorturi brodate peste cele sapte fuste de flane in culori diferite. Multe dintre ele se imbraca si astazi asa. Ne indreptam catre Batalha unde vizitam manastirea Batalha, una din mandriile nationale ale Portugaliei, una dintre cele mai bine pastrate si bine realizate structuri apartinatoare stilului gotic tarziu din Portugalia. Stilul acesteia pastreaza insa si multe elemente manueliene. Manastirea este impresionanta prin multimea de portaluri, creneluri, stocaturi, turnulete, spire si contraforti. Ultima oprire in aceasta zi este in Fatima oras faimos pentru o serie de viziuni religioase (aparitiile Fecioarei Maria) ce au avut loc aici, in anul 1917. Devenita un celebru loc de pelerinaj, in lumea romano-catolica, Biserica a ajuns sa fie cunoscuta in intreaga lume, ajungand in cele din urma sa fie considerata drept una din cele mai mari Manastiri Romano-Catolice din lume. Intoarcere la hotel. Cazare si cina hotel Praia Mar 4* sau similar.

Ziua 5 Carcavelos – Arabida|Sesimbra|Setubal Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional excursie de 1 zi la Arabida, Sesimbra, Setubal. Prima oprire va fi in Azeitao, un mic orasel faimos pentru vinul “Muscat”, unde vom vizita o crama locala si vom face o degustare de vin iar apoi vom vizita Azulejos – un centru de placi glazurate unde vom intra in tainele acestui mestesug. Continuam cu Sesimbra, un mic orasel pescaresc unde vom putea admira o minunata panorama din varful unui castel local si apoi ne vom bucura de putin timp liber in zona de plaja. Dupa amiaza, ne vom continua excursia de-a lungul muntilor Arabida si ne vom bucura de minunate privelisti asupra coastei portugheze. Sosire la Setubal si timp liber la dispozitie. Pe drumul de intoarcere la hotel vom strabate podul Vasco Da Gama, cu o lungime de 17 Km. Cazare si cina hotel Praia Mar 4* sau similar.

Ziua 6 Carcavelos Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi si vizitarea statiunii pe cont propriu. Cazare si cina hotel Praia Mar 4* sau similar.

Ziua 7 Lisabona – Bucuresti Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru plaja pana la ora transferului catre aeroport. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe zborul DIRECT TAP PORTUGAL TP722 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:45 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:45 a doua zi.

017

Hotelul dumneavoastra

Hotel Praia Mar 4* http://www.hotelpraia-mar.com

Oferind o vedere panoramica spre Oceanul Atlantic din restaurantul situat la etajul 8, hotelul este orientat catre una dintre cele mai fermecatoare plaje de pe Coasta Estoril. Toate camerele permit accesul WI-Fi in mod gratuit. Restaurantul Rosa Dos Ventos va imbie cu delicatese Portugheze, acompaniate de renumitele vinuri Bussaco. Ambele restaurante ale hotelului, precum si barul adiacent, ofera vederi care taie rasuflarea asupra Coastei Oceanului Atlantic, de la Golful Raului Tagus pana spre Golful Cascais. Oaspetii hotelului se pot racori in piscina exterioara, sau la umbra palmierilor care infrumuseteaza gradina. Plaja Carcavelos, aflata la mai putin de 100m de hotel, ofera posibilitati multiple pasionatilor de precticare a sporturilor nautice, iar in apropierea hotelului se gasesc si terenuri de tenis. Camerele hotelului sunt decorate in stil contemporan, toate au balcon si Tv prin satelit.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
bethleem  |  simbolul orasului   |  Acces piscina  |  Acte partaj  |  Aer conditionat microbuze  |  Aeroport ben gurion  |  Aeroport international  |  Aeroportul ben gurion  |  Aeroportul otopeni  |  Aeroporturi constructii  |  Agentie modele  |  Agentie servicii  |  Agentii turism  |  Animale de companie  |  Apa masa  |  Apa minerala  |  Artizanat ceramica  |  Artizanat lemn  |  Artizanat obiecte  |  Asigurare constructii  |  Asigurare medicala  |  Asigurarea de transport maritim  |  Asigurari avion  |  Asigurari case  |  Asigurari de transport  |  Asigurari zbor  |  Asistenta de zi pentru persoanele in varsta  |  Asistenta medicala  |  Asistenta rutiera  |  Asistenta turistica  |  Atelier muzica  |  Atmosfera romantica   |  Atractie turistica  |  Atractii turistice  |  Autocar modern  |  Bar catering  |  Bar piscina  |  Barci croaziera  |  Barci lemn  |  Bauturi traditionale  |  Baza de tratament  |  Baza tratament hotel  |  Bethleem   |  Bilete avion  |  Bilete avion rezervari  |  Biserica nasterii nativitatii  |  Biserica sfantului mormant  |  British airways  |  Camera de adult  |  Camera de baie  |  Camere copii  |  Camerele sunt dotate  |  Case de locuit  |  Case lemn  |  Case locuit  |  Catering servicii  |  Cazare in roma  |  Cazare predeal  |  Cazare sibiu  |  Cazare sinaia  |  Cazare suceava  |  Centre cost  |  Centre cumparaturi  |  Centru comercial  |  Centru cumparaturi  |  Centru infrumusetare  |  Centrul orasului  |  Cetatea ierusalim  |  Cina romantica  |  Circuit israel   |  Circuite autocarul  |  Circuite avionul  |  Circuite europa  |  Circuite exotice  |  Circuite grupuri turisti  |  Circuite religioase  |  Circuite turistice  |  Circuite turistice suceava  |  Club piscina  |  Club sanatate  |  Colectii arta  |  Compania tarom  |  Companie animale  |  Constructii case  |  Constructii comerciale  |  Constructii hoteluri  |  Constructii lemn  |  Consultatie medicala  |  Contractul de asigurare  |  Control la distanta   |  Cosmetice hotel  |  Cosuri animale  |  Culori standard  |  Curse oslo  |  Cursul de asigurari   |  Dansuri populare  |  Data si ora exacta  |  Design hotel  |  Design restaurant  |  Drept comercial  |  Drept financiar   |  Drumul crucii   |  Dus asistat  |  Elemente fier forjat  |  Eliberare vize cetateni romani  |  Email lemn  |  Excursii autocarul  |  Excursii avionul  |  Facilitati copii   |  Fara taxe suplimentare  |  Fier forjat  |  Fier vechi  |  Flori vara  |  Forme de lumina  |  Fotografii biserica  |  Grade celsius  |  Gradina piscina  |  Gradina vara  |  Gradini de flori  |  Gradinile suspendate haifa  |  Haifa   |  Hotel bar  |  Hotel biliard  |  Hotel camere single  |  Hotel loc joaca  |  Hotel piscina  |  Hotel rent a car  |  Hotel room service  |  Hotel sauna  |  Hotel telefon international  |  Hotel tratament  |  Hoteluri 2 stele din tara  |  Hoteluri 3 stele din bucuresti  |  Hoteluri 3 stele din tara  |  Hoteluri 4 stele din bucuresti  |  Hoteluri 4 stele din tara  |  Hoteluri 5 stele bucuresti  |  Hoteluri 5 stele tara  |  Hoteluri din bucuresti  |  Hoteluri din romania  |  Hoteluri luxoase  |  Independenta sistem judiciar  |  Informatii turistice  |  Insotitor de grup   |  Insotitor roman   |  Insotitor roman de grup  |  Internet cafã¹  |  Internet wireless  |  Intrari pe cablu  |  Istoria artei  |  Itinerarii croaziera  |  Izvorului fecioarei maria  |  Lemn alb  |  Lemn plaja  |  Litoral bulgaria   |  Litoral romania  |  Locatii aer liber  |  Lumanari cult  |  Lumanari pictate  |  Lumanari religioase  |  Malul lacului  |  Mancare africana  |  Marea britanie turism  |  Marea egee  |  Marea mediterana  |  Masaj hotel  |  Medii stocare  |  Meniu copii  |  Meniu international  |  Meniu traditional international  |  Mers pe jos  |  Minute de masaj  |  Mod de viata  |  Mormantul maicii domnului  |  Muzeul de arta  |  Muzeul de istorie  |  Muzica pahar  |  Muzica traditionala  |  Nazaret   |  Nisip transport  |  Nunta piscina  |  Obiecte cult  |  Obiective turistice  |  Obiectivele turistice   |  Obtinere viza  |  Oras international   |  Oras medieval   |  Oras modern  |  Orasul istoric   |  Pachet servicii  |  Pachete turistice  |  Pamant negru de padure  |  Pat suplimentar  |  Paturi hoteluri  |  Perle cultura  |  Piata victoriei   |  Piatra rau  |  Piscina adulti  |  Piscina apa mare  |  Piscina apa minerala  |  Piscina copii  |  Piscina descoperita  |  Piscina incalzita  |  Piscina interioara  |  Piscina interior  |  Piscina mare  |  Plaja din albena  |  Plaja privata  |  Plaje lungi  |  Plajele orasului  |  Platforma culturala  |  Port document  |  Port gradina  |  Prima de asigurare  |  Primarii bucuresti  |  Produse gradina  |  Produsele traditionale de asigurare  |  Program muzical  |  Programe turistice  |  Rapid service  |  Rau de mare  |  Remedii naturiste  |  Resedinta cunoscuta  |  Restaurant braila  |  Restaurant buzau  |  Restaurant focsani  |  Restaurant pitesti  |  Restaurante nunta  |  Restaurantul propriu  |  Sala fitness  |  Sapun si apa  |  Schimb valutar  |  Seara romantica  |  Sejururi constanta  |  Sejururi europa  |  Sejururi grecia  |  Sejururi in tara  |  Sejururi individuale  |  Sejururi paris  |  Sejururi portugalia  |  Sejururi tara  |  Servicii aeroportuare  |  Servicii arhitectura  |  Servicii catering  |  Servicii drept comercial  |  Servicii la domiciliu  |  Servicii masa  |  Servicii spalatorie  |  Servicii suplimentare  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Servicii turistice hoteluri  |  Servicii viza  |  Servicii web  |  Sfanta ecaterina  |  Sfantul mormant  |  Sistem informatii  |  Sorturi vinuri  |  Standardele de viata  |  Statiune balneara  |  Statul israel   |  Stil baroc   |  Stil de dans  |  Stil de viata  |  Stil medieval  |  Stilul de viata  |  Taxa litoral  |  Taxele vamale  |  Televiziune prin cablu  |  Televizor piscina  |  Temperaturi ridicate  |  Tenis masa  |  Terenuri tenis  |  Tesaturi traditionale  |  Tip de cultura  |  Tipuri vaccinuri calatorie  |  Transfer aeroport  |  Transferuri aeroport   |  Transferuri aeroport hotel   |  Transferuri aeroport oras  |  Transferuri oras aeroport  |  Transport aeroport  |  Transport animale  |  Transport autocar  |  Transport avion  |  Transport barci  |  Transport circuite turistice  |  Transport dedicat  |  Transport domiciliu  |  Transport excursii  |  Transport maritim  |  Transport microbuze  |  Transport national  |  Transport nisip  |  Transport pamant  |  Transport pasageri  |  Transport pe cablu  |  Transport persoane anglia  |  Transport persoane germania  |  Transport persoane microbuze  |  Transport persoane romania  |  Transport piatra  |  Transport piatra rau  |  Transport platforma  |  Transport rapid  |  Transport turistic  |  Tratamente balneo  |  Tratamente copii  |  Tratamente fitness  |  Tratamente infrumusetare  |  Tur litoral  |  Tur oras  |  Turism international  |  Turism suceava  |  Tururi oras  |  Unitatea centrala   |  Universitatea bucuresti  |  Uscator de par  |  Vanzare vinuri  |  Vechiul port  |  Vesminte   |  Via dolorosa  |  Viata de noapte  |  Vin masa  |  Vin romanesc  |  Vin sec  |  Vin vechi  |  Vinuri nationale  |  Vinuri vechi  |  Vizitarea obiectivelor turistice  |  Vizite gradina zoologica  |  Vizite muzee  |  Voalul miresei  |  Zboruri copenhaga  |  Zidul plangerii  |  Zile calendaristice  |  Zonele de plaja  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.