ANG Luxury Properties - Ansambluri rezidentiale, Bucuresti Afisari: 242
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 30
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Zagazului, Nr.21, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733614614; 0753303302
-------------------------
Web: Internet
  email: office@angluxury.ro
  site: angluxury.ro
  facebook: angluxuryproperties/

 
ANG Luxury Properties - detalii firma  
Detalii  video  

ANG Luxury Properties este o agentie imobiliara  care deserveste cumparatorii si vanzatorii de proprietati de lux din zona de Nord a Capitalei.

Agentia este alcatuita dintr-un grup de consultanti imobiliari talentati, condusi de Nicoleta si Alexandru Manea, cu o performanta de peste 15 milioane de euro vanzari totale si 150 de milioane de euro in listari active, firma incheie peste o suta de oferte anual si a intermediat multe dintre cele mai mari vanzari rezidentiale ale orasului, inclusiv numeroase tranzactii record.

 

Situat in prestigiosul proiect ONE Herastrau Plaza, cu  o experienta de neegalat si cunostinte de piata, ANG Luxury Properties este o agentie reprezentativa din zona de Nord a Bucurestiului.

Suntem lideri de piata în tendinte, design, marketing si vânzari.

Agentia noastra se ocupa de toate etapele dezvoltarii si operatiunilor imobiliare pentru randamente maxime si acoperire nationala.

 

Prin cercetare si analiza, identificam modul în care colaborarea noastra va va atinge obiectivele. Reprezentam si colaboram cu dezvoltatori de top, dar si cu cele mai râvnite proprietati din zona de nord a Bucurestiului, iar prin intermediul experientei, viziunii dar si a procesului nostru de marketing, reusim sa parcurgem toate stadiile, de la concept pana la vânzarea finala.

 

FONDATORI

 

Cu multa ambitie  si perseverenta, Alexandru si Nicoleta Manea au reusit sa puna bazele agentiei imobiliare ANG Holding, proiectul lor de suflet, în cadrul careia, timp de 10 ani au format multi agenti de vânzari de succes.

Datorita rezultatelor deosebite, cuplul fondator a decis sa deschida o noua agentie denumita de aceasta data ANG Luxury Properties, care vine cu un nou concept pe piata imobiliara, la cel mai înalt nivel de profesionalism, axându-se doar pe proprietati de lux si oferind sesiuni de consultanta în cadrul sediului lor, amenajat pe masura asteptarilor.

 

POZITIONARE

Suntem prima agentie imobiliara de lux specializata pe zona de nord a Bucurestiului, având un sediu care dispune de o zona dedicata clientilor în cadrul careia agentii nostri le pot prezenta acestora toate proiectele si proprietatile disponibile din portofoliul nostru.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video