Best Day Of My Life organizari evenimente Bucuresti Afisari: 193
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Evenimente organizari (nunti, petreceri etc.) Vizitatori: 32
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Agricultori, Nr 35, (cladirea Codecs), Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726092370
-------------------------
Web: Internet
  email: organizareevenimente982@tutanota.com; contact@bestdayofmylife.ro
  site: bestdayofmylife.ro

 
Idei de torturi pentru Nunta  
Detalii  video  

Nunta este cel mai vast si mai important proiect pentru care fiecare femeie se pregateste cu multa daruire si iubire. Fiecare viitoare mireasa isi doreste sa iasa totul perfect, insa ceea ce sperie viitoarele mirese este alegerea tortului.

Cum de te poate speria aceasta ”banala” alegere?

E foarte usor de inteles. In orasul Ploiesti, ca in orice alt oras din aceasta tarisoara, exista o multime de cofetarii si firme specializate in producerea si vanzarea de torturi. Când vine vorba despre tortul pentru „best day of my life” din viata unei fete, femei, doamne, exista câteva motive pentru care acesta trebuie sa se ridice peste nivelul asteptarilor si anume:

  • Tortul incununeaza eforturile proaspetei familii, in demersurile lor de pâna la momentul in care au oficializat relatia.
  • Prin felul in care arata, acesta prezinta cum isi doresc ei sa le fie viata, prin prospetimea, gustul si desigur, designul sau.
  • Servit la finalul mesei sub forma de desert, tortul devine un deschizator de drum si unul de inimi. Fiecare lingurita este menita sa indulceasca sufletul mirilor si invitatilor.
  • Tot acesta le multumeste invitatilor ca le-au fost in cea mai importanta zi din viata lor.
  • De ce este important sa tinem cont de motivele de mai sus?

    Poti pune cele mai sofisticate feluri de mâncare, fiecare pe farfurii aurite si cu tacâmuri de argint, daca TORTUL vine in fata lumii sub forma unui profiterol care nu are nici cap, nici coada, e invelit intr-o frisca de proasta calitate, iar gustul lasa dedorit, nu doar ca lumea nu il va mânca, dar nici la final nu va vor lasa un dar de nunta prea mare. Ziua pe care tu o vei numi cu drag si emotie „best day of my life” trebuie sa fie o amintire frumoasa si pentru invitatii tai.

    Ce tipuri de tort sa alegi si care sunt criteriile dupa care sa te iei atunci când faci o comanda?

    In primul rând, sfatul cel mai important este sa nu va ganditi la bani atunci când vine vorba de tort.

    Nu doar ca e vorba de felul cum va arata, insa trebuie sa luati in considerare ca tortul este oglinda sufletului mirilor.

    In al doilea rând, tortul poate fi de multe feluri, insa e bine sa nu va complicati, astfel, alegeti 2, maxim 3 culori,  care sa fie cât mai placute la vedere, eventual sa fie din tema nuntii, iar rezultatul final sa fie unul deosebit.

    La al treilea punct, va voi da un sfat care mi l-a dat organizatoarea si anume: ”Alegeti cu inima, nu cu capul, insa puneti in balanta si ce feluri de mâncare aveti!”.

    Banuiesc ca o data ce am pus acest citat v-ati dat seama ca daca ai in meniul de nunta 3 feluri de mancare din care unul este sarmalutein foi de varza, cu smantana, al doilea este cotlet de porc, iar la inceput ai si un platou numai cu carne, daca ii puneti invitatului un tort dulce, nu doar ca il tineti noaptea toata pe scaun, dar pleaca de la nunta indispus, eventual si foarte devreme. „Best day of my life” pentru o mireasa este ziua la care participa toti cei dragi si ziua in care le-a oferit o experienta de neuitat.

    Mai jos va voi da câteva exemple de torturi pe care le puteti avea la nunta.

    1. TORTUL ROMANTIC

    Acest tort este unul cu tema romantica, cu invelis de martipan alb si detalii argintii sau albe  (dantela, perle, modele simple in carouri si poate chiar pe unul din nivele o banda din satin).

  • TORTUL ELEGANT
  • Este acela lucios sau mat, cu detalii simple si chiar cu contrast puternic fata de baza alba sau crem (la acesta ca detalii merge pe etajul I – cel mai mic nivel al tortului- un buchet de flori naturale, pe etajul intermediar, un model elegant, iar pe cel de la baza, un model in romburi cu perle).

         3. TORTUL PRACTIC-ELEGANT-UNICAT SAU TORTUL DIN MINICAKE’S

    Acesta poate fi facut in acelasi mod ca cele normale, doar cain loc sa fie servit in felii, va veni ca o prajitura, iar fiecare dintre invitati va primi o prajitura unica. Acesta a prins loc in top,deoarece mirii au dorit ca invitatii lor sa fie surprinsi, iar ideea a devenit in scurt timp popularasi pe meleagurile noastre.

  • TORTURILE MINIMALISTE
  • Sau tortul care vrea sa se evidentieze. Este tortul care imita diferite suprafete (marmura, lemn, piatra, etc.), iar forma este mult diferita de cele clasice si au detalii care mai de care mai trasnite, elegante, unice.

  • Tortul Nature
  • Acesta este un tort ce aduce mai aproape de voi si invitati natura.

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video