Best Day Of My Life organizari evenimente Bucuresti Afisari: 193
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Evenimente organizari (nunti, petreceri etc.) Vizitatori: 32
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Agricultori, Nr 35, (cladirea Codecs), Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726092370
-------------------------
Web: Internet
  email: organizareevenimente982@tutanota.com; contact@bestdayofmylife.ro
  site: bestdayofmylife.ro

 
Aranjamente florale elegante  
Detalii  video  

Ziua nuntii este cea mai frumoasa zi din viata unui cuplu. Pentru mireasa, aceasta zi este una de neuitat sau cel putin asa ar trebui sa fie. Femeia este cea care se ocupa de organizarea nuntii in cele mai mici detalii si tot ea este cea care va avea grija ca totul sa fie perfect, o copie fidela a viselor sale. Este binestiut faptul ca pregatirile au inceput cu multe luni inainte de ziua marelui eveniment, timp in care viitoarea mireasa a cautat cea mai frumoasa rochie, cea mai potrivita locatie, cea mai buna data si cel mai frumos buchet al miresei. Emotiile si stresul sunt lucruri normale in aceasta perioada in care trebuie sa se ocupe de atat de multe lucruri.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei nunti si lucrul care va atrage admiratia sau invidia invitatilor il reprezinta aranjamentele florale. Atat buchetul miresei, cat si aranjamentele florale de la mese sau chiar arcada pe sub care vor trece mirii, totul trebuie sa fie impecabil. O vorba veche spune « Cu o floare nu se face primavara», dar la o nunta, cu o floare sau cu mai multe flori primavara ajunge in inimile si privirea tuturor mesenilor. O floare va bucura ochiul si va incanta cu parfumul sau sufletele pline de veselie ale invitatilor. Florile inseamna gingagie, frumusete intr-un mod neostentativ, naturalete si mireasma primaverii.

Anul 2018 se anunta anul culorii violet-purpuriu. Chiar daca albul este culoarea care predomina in cazul nuntilor, nu este exclus sa incercati si nuante de purpuriu, crem sau chiar roz. Totul depinde de gusturile si ideea personala a miresei, de cat de deschisa la nou este. Pentru nunta ta, poti opta pentru un buchet elegant si aranjamente florale necostisitoare pentru mesele invitatilor. Nu este nevoie sa dai o avere pe flori, trebuie doar sa ai putin bun gust si un strop de imaginatie. In functie de specificul nuntii tale, nu stiai ca trebuie sa ai un specific, nu-i asa, poti alege combinatii indraznete de alb si verde, crem si violet, roz si bej. Daca mergi pe naturalete si rochia ta este inspirata de frumusetea rapitoare a ielelor din legendele romanesti, atunci vei putea sa incluzi frunze pe langa garoafe albe in buchetul tau.

O alta idee de buchet original il reprezinta combinatia de flori de camp si bujori. Bujorii sunt renumiti pentru mirosul dulceag care imbie la visare, iar florile de camp sunt tot atat de rezistente pe cat de firave par. Cu imaginatie vei putea avea cel mai frumos buchet de mireasa.

Iti poti decora cu succes mesele folosind margarete in miniatura si trandafiri abia imbobociti. Simplitatea este cheia pentru a impresiona si a lasa o amintire frumoasa invitatilor tai. Un trend american il reprezinta folosirea lamailor si florilor de culoare galbena pentru a crea un bol inverzit, care pur si simplu aduce padurea tropicala pe masa ta.

Asadar, ramane la alegerea ta ce culori, miresme, flori vrei sa ai la nunta, dar trebuie sa stii ca nu pretul este cel care creeaza un decor mirific, ci capacitatea ta de a combina cele mai delicate si inmiresmate flori si ierburi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video