| | | | | | | Standardul ISO 14001:2004 prezinta cerintele referitoare la elaborarea, implementarea, mentinerea si evaluarea unui sistem... detalii >>> | | | | | | | | Calitatea si siguranta produselor alimentare, putem spune ca au devenit un drept al consumatorilor, cu efecte directe asupra calitatii... detalii >>> | | | | | | | | -Castigarea increderii in furnizor, devenita o cerinta din ce in ce mai stringenta odata cu cresterea complexitatii produselor si a... detalii >>> | | | | | | | | - preocuparea pentru securitatea muncii pleaca de la convingerea ca orice accident de munca nu se produce intamplator si poate fi evitat.... detalii >>> | | | | | | | | Avantaje : - Obtinerea unei recunoasteri internationale prin certificarea acestui sistem - Imbunatatirea retelei de furnizori din... detalii >>> | | | | | | | | In ultimii ani s-a conturat ideea sistemului de management integrat intre doua sau mai multe standarde, cu proiectare si implementare... detalii >>> | | | | | | |