Prodimar Instalatii gaze, Instalatii termice; revizii si reparatii Bucuresti Afisari: 4973
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii gaze, aragazuri Vizitatori: 2411
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bogdan Voda, Nr. 12, Sector 1 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0762680493; 0213181962; 0213181963
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@firma-gaze.ro
  site: www.firma-gaze.ro

 
Incalzire in pardoseala  
Detalii  video  

Firma noastra dezvolta cele mai confortabile si performante sisteme de incalzire in pardoseala cu apa sau electrice destinate uzului casnic, dar si cladirilor de birouri, centrelor si spatiilor comerciale, încaperilor industriale, etc.

 

 

 

Ce trebuie sa stii.

Eficienta unui sistem de incalzire in pardoseala este probata prin faptul ca duce la o economie la consumul de energie de aproximativ 15% in comparatie cu sistemul clasic cu radiatoare. Mai mult, daca sistemul de incalzire va avea ca sursa de agent termic o centrala in condensatie, economia de energie poate sa creasca pana la 40%. Cea mai eficienta combinatie este pompa de caldura cu incalzire in pardoseala, in cazul careia economiile de energie pot atinge un procent de 70 – 75%.

 

 

 

Costul de intretinere al sistemelor de incalzire in pardoseala este totusi unul acceptabil. Tevile din pardoseala nu necesita intretinere, buclele fiind formate dintr-o singura bucata de teava, durata lor de viata este de cca 100 ani. Celelalte echipamente de comanda si control (pompele de recirculare, robineti, supape, etc.) necesita o intretinere si inlocuire periodica.

 

Alege tehnologia moderna de incalzire pentru o casa calda pe care sa o intretii usor. Afla mai multe despre incalzirea prin pardoseala contactandu-ne.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video