Pandoor Hardware Systems, Feronerie si accesorii pentru sticla securizata - Bucuresti Afisari: 766
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Feronerie, lacatuserie Vizitatori: 359
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Oltenitei, Nr. 204, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0745045947; 0743090671
-------------------------
Web: Internet
  email: projects@pandoor.ro; ofertare@pandoor.ro
  site: www.pandoor.ro

 
Cabina dus glisanta 6010  
Detalii  video  

 

  • Dimensiune: pe comanda
  • Tip deschidere: glisant
  • Tip Sticla: sticla securizata de 8mm, finisata, clara, colorata, sablata, normala sau Timless Saint Gobain Anticalcar
  • Feronerie: Dorma Germania sau UNIVERSAL Polonia
  • Componente: sistem de glisare inox la 90 grade, maner scoica sau alt model ales de beneficiar, profil tip U de fixare panouri fixe, garnituri magnetice si siliconice de etansare.

PANDOOR asigura Masuratori, Transport si Montaj. Consultanta tehnica Gratuita!

MONTAJ PROFESIONAL, GARANTIE 24 LUNI

 

MONTAJ, GARANTIE SI TRANSPORT OFERIT DE PANDOOR

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de cabine de dus din sticla solicitate.

Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.Nu recomandam montarea cabinelor de dus in pereti de rigips.

EXECUTATE LA CERERE CU STICLA TIMELESS ANTICALCAR

STICLA TIMELESS® PENTRU CABINE DE DUS – Curatare rapida, stralucire nelimitataNoua sticla pentru cabine de dus pe comanda SGG TIMELESS®, special conceputa pentru cabinele de dus, transforma momentele petrecute în baie în clipe dedicate exclusiv relaxarii. Pentru ca se poate curata extrem de rapid, fara niciun efort.SGG TIMELESS® pentru cabine de dus din sticla securizata este realizata cu ajutorul unei depuneri magnetronice performante, aproape invizibile, sticla suport  – având un grad foarte ridicat de claritate.SGG TIMELESS® este protejata de un efect anti-coroziune, pentru o transparenta de durata. Pentru ca murdaria si calcarul nu pot adera pe suprafata sa, sticla îsi pastreaza în timp aspectul transparent, curat, cu un efort minim.

Cabinele de dus cu usi glisante sau batate din sticla securizata executate pe comanda, va permite amenajarea cabinei de dus astfel încât sa obtineti gradul de intimitate si rezistenta dorit!

Toate sticlele pentru cabine de dus trebuie sa îndeplineasca functia de siguranta si securitate.

 

Cabinele de dus executate pe comanda de PANDOOR, sunt fabricate din sticla TIMELESS SAINT GOBAIN, anticalcar. Este o sticla usor de curatat, ce ofera o transparenta de lunga durata, fiind recomanda pentru cabine de dus.

  • Nivel înalt de transparenta si aspect neutru
  • Efect anti-coroziune pentru o transparenta de durata
  • Sticla este mai usor de curatat
  • Tratament care dureaza în timp

 CABINE DE DUS GLISANTETransforma-ti o baie banala intr-una spectaculoasa cu cabinele de dus PANDOOR.Economiseste spatiu cu cabinele de dus glisante executate pe comanda la orice dimensiune. CABINE DE DUS BATANTECabinele de dus batante executate de PANDOOR sunt produse din sticla Anticalcar si feronerie Dorma de cea mai buna calitateSticla – inovatie pentru cabinele de dus

 

Amenajarea sau redecorarea unei bai poate fi de cele mai multe ori o provocare.De cele mai multe ori, cabina de dus reprezinta solutia ideala, mai ales în cazul unei bai de mici dimensiuni, când efectul de spatiu poate fi amplificat prin folosirea sticlei.

Cabinele de dus PANDOOR va permite amenajarea cabinei de dus astfel încât sa obtineti gradul de intimitate dorit!

Toate sticlele pentru cabine de dus executate de PANDOOR  indeplinesc functia de siguranta si securitate.

EXECUTATE LA CERERE CU STICLA TIMELESS ANTICALCAR

STICLA TIMELESS® PENTRU CABINE DE DUS – Curatare rapida, stralucire nelimitataNoua sticla pentru cabine de dus pe comanda SGG TIMELESS®, special conceputa pentru cabinele de dus, transforma momentele petrecute în baie în clipe dedicate exclusiv relaxarii. Pentru ca se poate curata extrem de rapid, fara niciun efort.SGG TIMELESS® pentru cabine de dus din sticla securizata este realizata cu ajutorul unei depuneri magnetronice performante, aproape invizibile, sticla suport – având un grad foarte ridicat de claritate.SGG TIMELESS® este protejata de un efect anti-coroziune, pentru o transparenta de durata. Pentru ca murdaria si calcarul nu pot adera pe suprafata sa, sticla îsi pastreaza în timp aspectul transparent, curat, cu un efort minim.Cabinele de dus cu usi glisante sau batate din sticla securizata executate pe comanda, va permite amenajarea cabinei de dus astfel încât sa obtineti gradul de intimitate si rezistenta dorit!Toate sticlele pentru cabine de dus trebuie sa îndeplineasca functia de siguranta si securitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video