Grand Gaz Instal Termo - Executie instalatii gaze, instalatii termice si sanitare Bucuresti Afisari: 195
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii gaze, aragazuri Vizitatori: 69
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Despot Voda, nr. 36, Sector: 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722867730; 0775378391
-------------------------
Web: Internet
  email: office@grand-instalatiigaze.ro; contact@grand-instalatiigaze.ro
  site: www.grand-instalatiigaze.ro

 
Verificari/Revizii  
Detalii  

  Iata tot ce trebuie sa stii inainte de a alege o firma de revizii gaze.  Conform normativului in vigoare NTPEE 2018, firmele autorizate ANRE pot efectua Verificarile Tehnice Periodice ale instalatiilor de utilizare gaze naturale, obligatorii la fiecare 2 ani si Reviziile Tehnice Periodice obligatorii la maxim 10 ani, atat la Asociatiile de Proprietari cat si pentru persoanele fizice, juridice si institutii. Aceasta operatiune este obligatorie pentru fiecare consumator.

          Verificarea tehnica periodica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale se efectueaza la un interval de maximum doi ani, iar revizia tehnica periodica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale se efectueaza la un interval de maximum 10 ani sau dupa intreruperea utilizarii instalatiei de gaze pentru o perioada de timp ce depaseste 6 luni.

          Inginerii firmei noastre vor efectua verificarea intregii instalatii de gaze, atat pentru partile comune cat si pentru instalatiile individuale, oferind consultanta gratuita si posibilitatea remedierii eventualelor defectiuni.

          De asemenea, un punct foarte important este acela ca dumneavoastra nu trebuie sa va deplasati la Distrigaz pentru obtinerea fisei de evidenta, societatea noastra ocupandu-se de toate formalitatile necesare inclusive de depunerea fiselor de verificare la Distrigaz.

FIRMA REVIZII GAZE – CONFORM NORMATIVULUI IN VIGOARE VERIFICAREA PRESUPUNE URMATOARELE ETAPE:

 • Verificarea arzatoarelor si a starii îmbinarilor si garniturilor de etansare aferente;
 • Verificarea stabilitatii conductelor montate aparent pe suporturi;
 • Verificarea etanseitatii îmbinarii conductelor si armaturilor la presiunea de lucru a gazului din instalatie, cu spuma de apa cu sapun sau cu alte tehnologii de verificare a etanseitatii;
 • Demontarea/debransarea punctelor de consum fara aprobare legala si a conductelor de alimentare aferente;
 • Verificarea functionarii aparatelor de masurare, control, reglare si de siguranta;
 • Verificarea functionarii echipamentului de reglare din instalatiile de utilizare;
 • Verificarea starii rasuflatorilor si a caminelor aferente;
 • Verificarea documentelor, emise cu cel mult 6 luni înainte de data verificarii tehnice, prezentate de consumator, care sa ateste verificarea de catre operatori economici autorizati, conform reglementarilor în vigoare, a aparatelor consumatoare de combustibili gazosi, a curatirii cosurilor si canalelor de evacuare a gazelor arse;
 • Verificarea starii constructiilor care adapostesc statiile si posturile de reglare sau de reglare – masurare.

FIRMA TA DE VERIFICARI – REVIZIA TEHNICA PERIODICA CUPRINDE TOATE OPERATIUNILE DE LA VERIFICARE SI, ÎN PLUS, URMATOARELE

 • Efectuarea, în prezenta unui reprezentant al operatorului Sistemului de Distributie, a probei de rezistenta la presiune, conform prevederilor din NTPEE-2018, numai pentru partea de instalatie la care s-au facut înlocuiri si/sau modificari;
 • Efectuarea probei de etanseitate la presiune, conform prevederilor din NTPEE-2018, a întregii instalatii.

  Pentru preintampinarea accidentelor cu pierderi de vieti umane si distrugeri de bunuri materiale, ce s-ar putea produce din cauza folosirii incorecte a instalatiei de utilizare a gazelor naturale, se respecta cu strictete urmatoarele instructiuni:

 • inainte de parinderea focului, in aparatele consumatoare de combustibili gazosi neautomatizate se fac urmatoarele operatiuni: – ventilarea permanenta a incaperilor in care functioneaza aparate consumatoare de combustibili gazosi cu flacara libera; – controlul tirajului si etanseitatii cosului de evacuare a gazelor de ardere pentru aparatele consumatoare de combustibili gazosi racordate la acesta; in cazul in care se constata lipsa tirajului, nu se aprinde focul decat dupa efectuarea lucrarilor care sa asigure tirajul (curatarea cosului, curatarea sobei, repararea aparatelor de evacuare mecanica etc.) – controlul robinetului de manevra al aparatului consumator de combustibili gazosi; daca robinetul este deschis, acesta se inchide si se ventileaza incaperea respectiva, precum si cele invecinate prin deschiderea usilor si ferestrelor, aprinderea focului facandu-se numai dupa aerisirea completa; – asigurarea accesului aerului necesar arderii in focarul aparatului consumator de combustibili gazosi (prin: deschiderea usitelor cenusarului la sobe, deschiderea fantelor pentru accesul aerului in focar, pornirea ventilatorului etc.); – verificarea functionarii aparaturii de automatizare, dupa caz; – ventilarea focarelor aparatelor consumatoare de combustili gazosi. 
 • la aprinderea focului in aparate consumatoare de combustibili gazosi neautomatizare si arzatoare se fac urmatoarele operatiuni: 
 • aerisirea focarului, minimum 5 minute inainte de aprinderea focului; 
 • apropierea aprinzatorului de arzator; 
 • deschiderea lenta a robinetului de manevra si aprinderea focului, concomitent cu supravegherea stabilitatii flacarii; 
 • aprinderea se face numai cu aprinzator special construit in acest scop, fiind interzisa aprinderea directa cu chibrituri, hartie etc.; 
 • aprinderea focului la aparatele la aparatele consumatoare de combustibili gazosi automatizate se face conform instructiunilor producatorului. 
 • stingerea focului: – stingerea focului la aparatele consumatoare de combustibili gazosi racordate prin racord flexibil se face prin inchiderea robinetului de siguranta, existent inaintea racordului flexibil; dupa stingerea flacarii se inchide si robinetul de manevra; – stingerea focului la aparatele consumatoare de combustibili gazosi racordate la cos de fum se realizare prin inchiderea robinetului de siguranta, iar dupa stingerea flacarii se inchide si robinetul de manevra, amplasat inaintea aparatului de combustibili gazosi. 
 • indicatii speciale: La utilizarea gazelor naturale sunt interzise: – aprinderea focului daca se simte mirosul caracteristic al gazelor naturale; – lasarea focului nesupravegheat, la aparatele neautomatizate de combustibili gazosi; – obturarea cosului de fum al aparatelor consumatoare de combustibili gazosi; – modificarea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale fara forme legale si prin persoane neautorizate; – dormitul in incaperi cu focul aprins; – dormitul in incaperi cu aparate consumatoare de combustibili gazosi nelegate la cos de fum (resou, aragaz etc.);Daca se simte mirosul caracteristic al gazelor naturale, se iau imediat urmatoarele masuri: – se sting toate focurile; – se deschid toate usile si ferestrele; – nu se aprinde nicio sursa de foc; – nu se manevreaza aparate electrice; – nu se doarme in astfel de incaperi; – se anunta imediat operatorul licentiat de distributie a gazelor naturale. 
 • NU uitati: – verificarea cu flacara a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale prezinta pericol de explozie si incediu; – dormitul in incaperi cu focul aprins sau in incaperi cu aparate consumatoare de combustibili gazosi nelegate la cosul de fum prezinta pericol; – neefectuarea operatiilor de verificare tehnica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale obligatorii la maxim doi ani sau a revizie a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale la maxim zece ani, atrage in mod direct raspunderea dumneavoastra in calitate de client final pentru eventualele accidente tehnice sau pagube ce pot surveni in exploatarea si utilizarea instalatiei de utilizare a gazelor naturale.

INSTALATII DE GAZE SIGURE! PRIORITATEA LOR ESTE SATISFACEREA EXIGENTELOR CLIENTILOR

Fii sigur ca atunci când apelezi la serviciile lor, îti vor oferi o experienta conform asteptarilor tale. Acestia abordeaza în mod realist fiecare etapa, fie ca este vorba despre fazele de contractare, proiectare sau executie. Pentru ei, nicio provocare nu le poate crea dificultati. Acestea reprezinta doar o noua ocazie de a arata ca, atunci când lucrezi cu experti în domeniu, toate grijile si problemele cu privire la instalatia de gaze vor disparea.

Toate acestea sunt posibile datorita îmbunatatirii constante a sistemului de management al calitatii. Pe lânga asta, ei efectueaza analize periodice pentru masurarea performantei organizatiei. La baza unor servicii de succes se afla întotdeauna un management novator. În acest fel, angajatii formeaza o echipa stabila care livreaza rezultate exceptionale. Mai mult decât atât, responsabilitatile si competentele cresc, odata cu stimularea initiativei personale.

SERVICII DIVERSE SI COMPLEMENTARE PENTRU INSTALATII SI REVIZII IN BUCURESTI

Acest tip de servicii de instalatii gaze Bucuresti  sau revizii gaze contribuie la siguranta si confortul oricarui proprietar. Fie ca ai nevoie de servicii pentru instalatii gaze pentru locuinta ta, un centru de afaceri, un restaurant si nu numai, Grand Gaz Instal Termo dispune de o echipa vasta calificata în urmatoarele domenii: sudori, instalatori, mecanici, constructori etc. Acestia desfasoara proiecte de mare amploare nu numai pentru executia instalatiilor de gaze, ci si pentru încalzire, climatizare, ventilatie etc.

Ei se ocupa de toate demersurile care trebuiesc îndeplinite pentru ca instalatia ta sa functioneze fara probleme si fac legatura între bransamentul furnizorului tau de gaze si locuinta ta. Atunci când cauti informatii referitoare la instalatii gaze pret, trebuie sa ai în vedere tot ceea ce presupune acesta. De asemenea, sunt disponibile servicii pentru revizii gaze sau pentru detectoare gaze, precum si servicii pentru instalatii termice si sanitare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
detectare pierderi de gaze   |  instalatii panouri solare   |  Absorbant natural  |  Administrarea unei organizatii  |  Aerisirea incaperilor  |  Aerisirea incaperilor  |  Afaceri de succes  |  Alarma casa  |  Alarma gaz  |  Alarma gaz electrovalva  |  Alarma scurgeri gaze  |  Alimentare apa rece  |  Alimentari apa  |  Analize apa  |  Analize de piata  |  Analize piata  |  Ansamblu rezidential  |  Ansambluri rezidentiale  |  Antena wireless  |  Aparat unde scurte  |  Aparate bar  |  Aparate climatizare  |  Aparate consumatoare combustibili gazosi  |  Aparate de masurare   |  Aparate electrice  |  Aparate unde scurte  |  Apartamente ansambluri rezidentiale  |  Apartamente noi  |  Aprinzator aragaz  |  Arzatoare gaz  |  Arzator gaze  |  Asigurare constructii  |  Asigurare utilaje  |  Asigurarea cladirilor  |  Asigurarea constructiilor  |  Asistenta executie  |  Asociatii proprietari  |  Bunuri materiale  |  Cablu conexiune  |  Cablu de alimentare   |  Calitatea materialelor  |  Casa scarii   |  Case lemn  |  Case panouri lemn  |  Case rezidentiale  |  Categorii de produse  |  Cazane abur  |  Cazane combustibil solid  |  Cazane de apa calda  |  Cazane de apa calda pe peleti  |  Cazane fonta  |  Cazane incalzire centrala  |  Cazane industriale  |  Cazane otel  |  Cazane pardoseala  |  Cazane solare  |  Cazane termice industriale  |  Centrala termica  |  Centrala termica tiraj fortat  |  Centrale combustibil lichid  |  Centrale combustibil solid  |  Centrale industriale  |  Centrale lemn  |  Centrale pardoseala  |  Centrale termice carbune  |  Centrale termice combustibil solid  |  Centrale termice deseuri lemn  |  Centrale termice industriale  |  Centrale termice pardoseala  |  Centrale termice peleti  |  Centrale termice tiraj natural  |  Centre cercetare  |  Cercetare piata  |  Cladiri birouri  |  Climatizare constructii civile  |  Climatizare constructii industriale  |  Climatizare consultanta  |  Colectare deseuri  |  Colectare deseuri polipropilena  |  Combustibil solid  |  Combustibil centrale termice  |  Combustibil lichid  |  Companii de servicii profesionale si it  |  Concentratie mare  |  Constructii hale industriale   |  Constructii birouri  |  Constructii civile proiectare  |  Constructii cladiri  |  Constructii cladiri rezidentiale  |  Constructii comerciale  |  Constructii complexe comerciale  |  Constructii de cladiri  |  Constructii hale  |  Constructii hale industriale  |  Constructii industriale proiectare  |  Constructii magazine  |  Constructii rezidentiale  |  Constructii vile  |  Consultanta calitate  |  Consultanta bar  |  Consultanta de specialitate  |  Consultanta executie  |  Consultanta gratuita  |  Consultanta management  |  Consultanta permanenta   |  Consum combustibil   |  Consumatori captivi gaze naturale  |  Contoare apa  |  Contract de executie  |  Control etanseitate instalatie   |  Control personal  |  Controlul calitatii aerului  |  Convectoare pardoseala  |  Crestere a plantelor   |  Cresterea eficientei  |  Curatare cosuri sobe  |  Curatare periodica cosuri fum  |  Curatari cosuri fum  |  Curs imbunatatirea performantelor  |  Defectiuni majore instalatie gaz  |  Defectiuni tehnice  |  Depozitare in siguranta  |  Deseuri industriale  |  Deseuri lemn  |  Detectiv verificare personal  |  Detectoare automate gaz  |  Detectoare fum  |  Detectoare gaz  |  Detectoare gaze securitate  |  Detectoare scurgeri  |  Detectoare scurgeri gaz  |  Detectoare tensiune  |  Detector gaz  |  Detector gaz metan  |  Dezvoltare parteneriate stabile  |  Dezvoltare profesionala  |  Dimensiuni model  |  Dimensiunile ferestrelor  |  Dinte nou  |  Dirigentie santier  |  Distributie materiale electrice  |  Domeniul iscir   |  Echipament transport  |  Echipamente domeniul iscir   |  Echipamente performante  |  Echipamente abur  |  Echipamente constructii  |  Echipamente de fotbal  |  Echipamente gatit  |  Echipamente hidraulice  |  Echipamente industriale  |  Echipamente industriale hidraulice  |  Echipamente lucru  |  Echipamente presiune  |  Echipamente profesionale restaurante  |  Echipamente protectia muncii  |  Echipamente protectie  |  Echipamente retea  |  Echipamente ridicat  |  Echipamente siguranta  |  Echipamente tehnologice  |  Echipamente termice proiectare  |  Echipamente test  |  Electrovalva gaz  |  Etansare foc  |  Evacuare fum  |  Finalizarea unei constructii  |  Fotbal echipamente  |  Frecventa de operare  |  Furnizarea apei calde   |  Furnizori de servicii   |  Garantie lucrarile executate  |  Gaz carbune  |  Gaz metan  |  Gaz natural  |  Gaz natural sau gpl  |  Gaze industriale  |  Gaze instalatii revizii  |  Gaze instalatii urgenta  |  Gaze instalatii verificari  |  Gaze naturale sau gpl  |  Gaze speciale  |  Gaze tehnice  |  Grupuri hidraulice  |  Hale industriale  |  Hale lemn  |  Implementare si control  |  Implementare sisteme de control acces   |  Implementare sisteme management  |  Inalta competenta  |  Incadrarea personalului  |  Incalzire hale industriale  |  Incalzire pardoseala  |  Incalzire peleti  |  Incalzire prin pardoseala  |  Instalatii apa calda  |  Instalatii apa rece  |  Instalatii ardere  |  Instalatii automatizare  |  Instalatii climatizare  |  Instalatii climatizare consultanta  |  Instalatii climatizare industriale  |  Instalatii climatizare industriale proiectare  |  Instalatii climatizare proiectare  |  Instalatii complete  |  Instalatii cupru  |  Instalatii de alimentare cu gaze naturale   |  Instalatii de producere a apei calde  |  Instalatii electrice proiectare  |  Instalatii exterioare apa canal  |  Instalatii gaze executie  |  Instalatii gaze naturale garantie  |  Instalatii gaze proiectare  |  Instalatii gaze revizii periodice  |  Instalatii industriale  |  Instalatii preparare apa calda  |  Instalatii producere apa calda  |  Instalatii sanitare interventii  |  Instalatii sanitare proiectare  |  Instalatii sanitare, proiectare si executie  |  Instalatii solare  |  Instalatii tehnologice  |  Instalatii termice cu biomasa  |  Instalatii termice revizii  |  Instalatii utilizare gaze naturale  |  Instalatii ventilatie  |  Instalatiile aferente  |  Instalatiile electrice  |  Instalatori autorizati anre distrigaz  |  Institutul clinic fundeni bucuresti  |  Interventii urgenta  |  Iso 2001  |  Iso 9001  |  Led display  |  Legislatia constructiilor  |  Legislatia in vigoare  |  Legislatia muncii  |  Legislatia romaneasca   |  Lemn natural  |  Lucrari exterioare  |  Lucrari industriale  |  Lucrari instalatii sanitare  |  Lucrari si servicii  |  Magazine de prezentare  |  Management al calitatii  |  Management al mediului  |  Management al organizatiei  |  Management calitate  |  Management calitate iso 9001  |  Management general  |  Management programe  |  Management retea  |  Management timp  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii firmei   |  Managementul calitatii (iso)   |  Managementul proiectelor it  |  Manevra om la apa  |  Materiale electrice  |  Mod de viata  |  Modificare instalatii gaz natural  |  Modificari instalatii sanitare  |  Modificari instalatii termice  |  Module electronice  |  Nivelul apei  |  Nivelul energetic  |  Normele europene in vigoare  |  Normele tehnice proiectare alimentare gaze naturale  |  Oameni de afaceri  |  Obtinere avize persoane fizice  |  Obturarea canalelor  |  Pana energie  |  Panouri incalzire  |  Panouri lemn  |  Panouri radiante  |  Panouri radiante rezidentiale  |  Panouri solare  |  Panouri solare executie  |  Panouri solare proiectare   |  Panouri solare termice  |  Parteneriate comerciale  |  Performanta termica   |  Perioada medie   |  Piata de capital  |  Piata romaneasca  |  Pierderi de apa  |  Pierderi de fum   |  Presiune de functionare   |  Presiune nominala   |  Presiunea apei  |  Pret promotional  |  Prezentare firma  |  Prima casa  |  Producere energie termica  |  Produse industriale  |  Produse lemn   |  Produse naturale  |  Produse otel  |  Programul de functionare  |  Proiectare apartamente  |  Proiectare case  |  Proiectare cladiri birouri  |  Proiectare constructii  |  Proiectare hale  |  Proiectare instalatii  |  Proiectare mecanica  |  Proiectare spatii comerciale  |  Proiectare utilaje tehnologice  |  Proiectarea sistemului de management   |  Proiecte apartamente  |  Proiecte case  |  Proiecte cladiri birouri  |  Proiecte cladiri comerciale  |  Proiecte constructii  |  Proiecte constructii civile  |  Proiecte fezabilitate  |  Proiecte hale depozitare  |  Proiecte rezistenta  |  Proiecte tehnice  |  Proiecte vile  |  Protectia constructiilor civile si industriale  |  Protectia mediului  |  Protectia muncii  |  Protectie scurgere informatii  |  Protectie a consumatorilor  |  Protectie incendiu  |  Protectie polipropilena  |  Protectie situatii urgenta  |  Protectie termica  |  Punerea in functiune   |  Rate lunare  |  Reducere consum energetic  |  Repararea instalatiei electrice  |  Reparatii robinet apa  |  Repunere functiune instalatie gaz  |  Restaurant ventilatie  |  Restaurante echipamente  |  Restaurante oameni de afaceri  |  Restaurante utilaje  |  Resurse financiare protectia mediului  |  Revizie tehnica  |  Revizii instalatii electrice  |  Revizii instalatii gaze  |  Revizii periodice la instalatii de gaze   |  Revizii tehnice  |  Reviziile instalatii gaze naturale  |  Rezistenta mecanica  |  Robineti instalatii sanitare  |  Sapun si apa  |  Scoala fotbal  |  Scoala meserii  |  Scoala protectia mediului  |  Securitate si protectie  |  Securizat geamuri  |  Senzor cu electrovalva  |  Senzor de protectie  |  Service contoare apa  |  Service echipamente ridicat  |  Service echipamente termice  |  Service instalatii a/c  |  Service instalatii termice  |  Service post garantie  |  Service retea  |  Service sisteme climatizare  |  Service utilaje constructii  |  Service utilaje ridicat  |  Servicii situatii urgenta   |  Servicii cercetare piata  |  Servicii comunicare  |  Servicii depozitare  |  Servicii industriale  |  Servicii iscir  |  Servicii post implementare iso   |  Servicii securitate  |  Siguranta in utilizare  |  Sistem de alarmare  |  Sistem informatii  |  Sistem scurgere  |  Sisteme acces  |  Sisteme climatizare  |  Sisteme complete  |  Sisteme comunicare  |  Sisteme constructii  |  Sisteme depozitare  |  Sisteme depozitare industriale  |  Sisteme industriale  |  Sisteme management  |  Sisteme prezentare  |  Sisteme protectia muncii  |  Sisteme tehnologice  |  Sisteme ventilatie  |  Sisteme ventilatie proiectare  |  Sobari autorizati  |  Solutii domeniul it  |  Solutii incalzire  |  Solutii protectie  |  Spatii de birouri  |  Spuma etansare  |  Standarde de calitate iso  |  Standarde de calitate iso 9001  |  Standardele de calitate   |  Standardele de viata  |  Strategia de contractare  |  Studii fezabilitate  |  Studii piata  |  Supravegherea verificarea tehnica   |  Supravegherea calitatii  |  Supravegherea permanenta  |  Sursa energie  |  Teava cupru  |  Teava pexal  |  Tehnica climatizare  |  Tehnici cercetare  |  Tehnici comunicare  |  Tehnici de management   |  Tehnologii alimentare apa  |  Temperatura de depozitare  |  Temperatura de operare  |  Temperatura de operare:   |  Tensiune de alimentare  |  Tiraj fortat  |  Tiraj natural  |  Urmatoarele tipuri de servicii  |  Utilaje constructii noi  |  Utilaje industriale  |  Utilaje industrie  |  Utilaje noi  |  Utilaje ridicat  |  Utilaje tehnologice  |  Utilaje uz general  |  Utilizarea operatiilor de baza  |  Ventilatie si climatizare  |  Verificare informatii  |  Verificare metrologica aparate masurare debite gaze naturale  |  Verificare personal  |  Verificarea gratuita  |  Verificarea imobilului  |  Verificarea tehnica a instalatiilor   |  Verificarea tehnica periodica  |  Verificari autorizate proiecte  |  Verificari instalatii gaze  |  Verificari revizii  |  Verificari tehnice proiecte  |  Viata lunga de functionare  |  Vile lemn  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.