Frizeria Animalelor Afisari: 1741
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Veterinari (cabinete) Vizitatori: 853
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Alexandru Deparateanu , 26 A, zona Gara de Nord- Grivita , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730394146
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmetica.animale@yahoo.com
  site: www.frizeriecanina.8m.com


 
Plimbarea zilnica cainelui dumneavoastra  
Detalii  video  

Dog Sitter & Dog Walker- Plimbari zilnice pentru sanatate cainelui dumneavoastra!

Servicii de dog-sitting & walking (plimbarea zilnica, cu exercitii de socializare a cainelui dumneavoastra) de luni pana vineri, intre orele 10 si 18. 

Cainele dumneavoastra are nevoie de ingrijire zilnica , aceasta implicand o plimbare zilnica de aprox. 30 minute -1 ora, timp in care este recomandat sa exersati comenzile invatate de caine la educatia de baza / predresaj - pas, sezi, culcat, asteapta, vino aici, e.t.c.

Pentru ca prietenul dumneavoastra are aceste nevoi iar dumneavoastra sunteti o persoana ocupata cu serviciul, pentru ca dumneavoastra sa nu aveti limitata libertatea de miscare iar cainele sa nu se simta singur si abandonat, sa nu capete comportamente distructive sau agresive, noi ne-am gandit la solutia ideala, dog-sitter & walker, cu profesionisti care isi dedica timpul ingrijirii prietenului dumneavoastra.

Asiguram plimbari zilnice cainelui dumneavoastra.Asiguram mentinerea conditiei fizice a cainelui (inclusiv alergari cu bicicleta).

Asiguram un control minimal zilnic a starii lui de sanatate.

Acest serviciu consta zilnic in 30 de minute- 1 ora dedicate cainelui dumneavoastra(in care cainele dumneavoastra beneficiaza de plimbare, exercitii fizice, joaca si periaj zilnic).

Asigurati-i prietenului dumneavoastra o viata buna, fara sa va reduceti libertatea de miscare! Contactati-ne la telefonul: 0730.394.146

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video