Cabinet Individual de Psihologie Davidescu Mihaela Afisari: 862
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Psihiatrie-Psihologie Vizitatori: 890
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Piata Alba Iulia, nr. 4, bl. i3,sc. 1,ap. 4, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0720897325; 0771750060
-------------------------
Web: Internet
  email: office@testpsihologic.info
  site: www.testpsihologic.info

 
Evaluare Psihologia Muncii  
Detalii  

Cabinetul Individual de Psihologie Davidescu Mihaela este autorizat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru a efectua evaluarea psihologica complexa si de integritate in vederea ocuparii  functiilor publice in structurile antifrauda, respectiv inspector antifrauda din cadrul ANAF – Directia Generala Antifrauda.  

Evaluarea psihologica in vederea ocuparii functiilor publice in structurile antifrauda implica promovarea a doua tipuri de evaluari: evaluarea psihologica complexa, realizata printr-un interviu anamnestic si aplicarea unui set de minim doua teste psihologice, care vizeaza: nivelul cognitiv, nivelul de maturitate socio-afectiva/stabilitate emotionala, constiinciozitate si rezistenta la stress si evaluarea psihologica a integritatii –  realizata printr-un interviu si aplicarea a minim unui test psihologic, care vizeaza tendinta catre comportamente care pot afecta integritatea. Cele doua evaluari se realizeaza in cadrul unei singure sesiuni de examinare, realizate de catre acelasi psiholog atestat in conditiile legii si se finalizeaza prin eliberarea, in mod distinct, a doua avize psihologice, unul care priveste evaluarea psihologica complexa a candidatului si atesta aptitudinea acestuia de a ocupa si exercita functia publica vizata; cel de al doilea aviz psihologic se refera la nivelul de integritate al candidatului, apreciindu-l ca fiind corespunzator sau necorespunzator pentru exercitarea functiei publice pentru care se face evaluarea psihologica, respectiv ca facand dovada unui nivel cognitiv, de stabilitate emotionala, constiinciozitate si rezistenta la stres corespunzatoare functiei. In situatia in care beneficiarul solicita o reexaminare, psihologul examinator initial poate efectua acest lucru dupa cel putin 72 de ore de la primul examen psihologic. 

Avizul psihologic care priveste evaluarea psihologica complexa si avizul psihologic care apreciaza nivelul de integritate al candidatului poate sa fie eliberat cu cel mult trei luni anterior desfasurarii concursului, conform legislatiei in vigoare (OUG 74 art.4 alin. b si c).

Aceste tipuri de servicii psihologice se realizeaza in cadrul unui cabinet psihologic acreditat in conditiile legii,  de catre psihologul autorizat sa realizeze evaluarea psihologica complexa si de integritate pentru ocuparea functiilor publice in structurile antifrauda (inspector antifrauda) – psiholog practicant autonom in specialitatea psihologia muncii si organizationala.

 Cabinetul individual de Psihologie Davidescu Mihaela este autorizat in specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala (Nr. 2085/2010), psiholog titular-  Davidescu Mihaela –  psiholog autonom, atestat in Psihologia Muncii si Organizationala (Nr. 1738/2010).

Legislatia actuala in domeniul medicinei muncii ( H.G. nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, precum si Legea Sanatatii si Securitatii in munca nr.319/2006) impune efectuarea unui control medical si o evaluare  a aptitudinilor psiho-profesionale la angajare, periodic si la reluarea/ schimbarea activitatii angajatului, testare psihologica finalizata cu eliberarea avizului psihologic.

Aviz psihologic la angajare – evaluarea psihologica este obligatorie pentru urmatoarele meserii si profesii:

–         personal cu functie de decizie –         personal cu functie de conducere –         cadre didactice –         functionari publici –         personal sanitar, personal educativ – Avize pentru participarea la admiterea in anumite institutii de invatamant  superior sau alte forme de invatamant –         personal care lucreaza la inaltime –         personal care lucreaza in medii de inalta, medie si joasa tensiune –         personal cu lucrul in conditii de zgomot –         personal care isi desfasoara activitatea in conditii de izolare –         personal care lucreaza in tura de noapte –         personal care lucreaza in medii cu expunere la radiatii ionizante, campuri electrice si electromagnetice, activitati ce presupun manipularea de substante toxice si stupefiante –         personal care munceste in mediul subteran –         cetateni straini care lucreaza pe teritotiul Romaniei –         angajatii care conduc autovehicule de serviciu sau personale in interesul firmei si in timpul orelor de serviciu sau se deplaseaza cu acestea intre locul de munca si domiciliu (conducatori auto neprofesionisti).

In urma testarii psihologice se elibereaza aviz psihologic pentru angajare

  • Examen psihologic concurs angajare – Centrul de Inginerie Tehnologica Obiective Nucleare C.I.T.O.N. organizeaza concurs pentru ocuparea functiilor vacante personal cu studii superioare. In urma examenului psihologic se va elibera avizul psihologic (fisa psihologica) ce va stipula ca persoana este apta din punct de vedere psihologic pentru exercitarea functiei pentru care candideaza (ingineria mediului, inginer chimist, inginer fizician, termoenergetica, electroenergetica, constructii, arhitectura, automatica, electrotehnica, mecanica, economic, resurse umane). DETALII
  • Evaluare psihologica concurs angajare – Agentia Nationala de Integritate anunta scoaterea la concurs a funtiei de inspector integritate. Printre criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca potentialul candidat se numara conditia ca acesta sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic pentru exercitarea functiei de inspector integritate. Avizul psihologic pentru angajare trebuie sa ateste compatibilitatea dintre cerintele postului si profilul candidatului ideal (aptitudini cognitive, nivel de rezistenta la stres, echilibrul emotional, lipsa unor tendinte care pot afecta integritatea sau tendinte dezadaptative de personalitate).
  • Aviz psihologic testare inspector vamal Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti organizeaza concurs de recrutare si selectie pentru postul de inspector vamal cl.I, grad profesional debutant. Candidatii inscrisi vor prezenta la dosar atat adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, cat si avizul psihologic apt inspector vamal care este rezultatul testarii psihologice a candidatului (art.9/OUG nr.10/2004 privind Statutul Personalului Vamal). Testarea psihologica inspector vamal este obligatorie si se realizeaza in cadrul unui cabinet psihologic autorizat sa efectueze astfel de testari psihologice, respectiv de catre un psiholog atestat in conditiile legii.DETALII
  • Testare psihologica inspector de concurenta Conform legislatiei in vigoare, pentru ocuparea unei functii publice pe o perioada nedeterminata, candidatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii specifice, in afara celor generale prevazute de art.54 din legea nr 188/1999. Astfel, in cadrul Consiliului Concurentei, pentru ocuparea unei functii publice , in afara conditiilor de studii, vechime si cazier judiciar, sunt necesare atat adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, cat si testarea psihologica pentru ocuparea functiei publice, testare psihologica apt inspector de concurenta (conf art.71 din Legea 21/1996). Adeverinta eliberata in urma testarii psihologice pentru inspector de concurenta trebuie sa contina in clar data, numele emitentului – cabinet psihologic autorizat – si calitatea acestuia, respectiv psiholog cu drept de libera practica autorizat in domeniul psihologiei muncii si organizationala. Testarea psihologica pentru inspector de concurenta va urmari masurarea aptitudinilor potentialului candidat, care priveasc, in termini generici: responsabilitatea, nivelul de maturizare afectiva, stabilitatea emotionala, capacitatea de a lua decizii, rezistenta la stress, nivelul de rationalitate etc. Atat adeverinta medicala, cat si adeverinta de testare psihologica isi au valabilitatea raportata la motivul si scopul concursului in cauza.
  • Aviz psihologic (adeverinta psihologica) cursuri terapii complementare – Asociatia Nationala de Terapii Complementare din Romania (A.N.A.T.E.C.O.R.) organizeaza cursuri pentru atestarea terapeutilor in terapii complementare (tehnician nutritie, fitoterapie, cristaloterapie, tehnician maseur, etc). Pentru sustinerea examenului de atestare, terapeutii au printre alte cerinte, efectuarea de analize medicale si analiza psihologica. In urma efectuarii evaluarii psihologice se elibereaza adeverinta psihologica (avizul psihologic tip) din care rezulta ca viitorul terapeut este apt din punct de vedere psihologic pentru practicarea terapiilor complementare. DETALII
  • Evaluare psihologica pentru concurs O.N.P.C.S.B. –   – Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante: sef serviciu, analist financiar, asistent analist. Printre conditiile necesare participarii la concurs, candidatii trebuie sa sa aiba o reputatie profesionala si morala nestirbita. Evaluarea psihologica va urmari nivelul de integritate si capacitatea aptitudinala solicitata de postul respectiv. De asemenea, candidatii trebuie să nu fi fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, sa fie declarati clinic sanatos si / sau apt de munca la examenul medical sa fie declarati sanatos din punct de vedere psihic / apt psihologic de catre un psiholog. Dosarul de inscriere la concursul pentru angajare in cadrul ONPCSB trebuie sa cuprinda astfel si un document din care rezulta ca cel care candideaza este clinic sanatos şi / sau apt de munca la examenul medical, eliberat cu cel mult 6 luni anterior derularii concursului de catre medicul de familie al candidatului sau de catre unitatile sanitare abilitate si un document eliberat de psiholog din care sa rezulte ca este sanatos din punct de vedere psihic, apt psihologic pentru exercitarea functiei solicitate. DETALII
  • Aviz psihologic curs evaluator de risc la securitatea fizica Conform reglementarilor legale in vigoare (H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor), adoptarea masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor prevazute de lege se realizeaza pe baza unei analize de risc la securitate fizica. Competentele de evaluator de risc se dobandesc in urma efectuarii unui program de formare profesionala. Pentru a avea acces la programul de formare profesionala solicitantul trebuie sa faca dovada ca detine competente si are cunostinte pentru ocupatiile specifice domeniului securitătii obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor, în domeniul securitătii mecano-fizice, sistemelor de securitate la efractie, monitorizarea sistemelor de alarma si serviciilor de paza. De asemenea, pentru ca o persoana sa urmeze cursul de evaluator de risc la securitatea fizica trebuie sa indeplineasca, cumulativ, următoarele cerinte speciale: • sa fie apta din punct de vedere medical ; • sa fie apta din punct de vedere psihologic – aviz psihologic evaluator de risc la securitatea fizica (vezi sectiunea TARIFE SI CONSULTATII AVIZE) • sa nu fie înscrisa cu antecedente penale pentru infractiuni savarsite cu intentie; • sa detina experienta practica de minim 3 ani, dobandita dupa intrarea în vigoare a Legii nr.333/2003, in domeniul organizarii, planificarii, pregatirii, executarii sau exercitarii controlului masurilor de paza şi protectie in formele prevazute de legea pazei. DETALII
  • Examinare  psihologica periodica a personalului – pentru a cunoaste modul in care abilitatile si aptitudinile evaluate la angajare evolueaza din punct de vedere al intereselor angajatului, oferind un bun indicator asupra calitatii muncii
  • Examinare psihologica la schimbarea functiei face parte din selectia profesionala, urmata procesului de recrutare, pentru a verifica posibilitatile angajatului de a desfasura o munca cu randament ridicat.
  • Examinare psihologica pentru promovarea profesionala sau abateri, la solicitarea angajatorului in urma unei asemenea evaluari, managerul are posibilitatea sa obtina informatiile necesare, cu ajutorul rezultatelor la testele psihologice aplicate , pentru a lua decizia de promovare profesionala a angajatilor.
  • Examinare psihologica la reluarea activitatii acesta se realizeaza dupa un concediu medical prelungit sau dupa unul de maternitate / paternitate si face parte tot din spectrul  medicinei muncii.

Evaluarea psihologica presupune aplicarea unor teste psihologice creion-hartie, teste psihologice informatizate, alaturi de observatia comportamentului clientului pe parcursul testarii si un scurt interviu pentru obtinerea cat mai multor informatii.

Sector 3 Bucuresti

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
constructii speciale   |  Abandon scolar  |  Abuz maltratare copii  |  Activitatea societatii   |  Activitati promovare  |  Adeverinta atestare vechime munca  |  Adeverinta medicala   |  Afaceri de succes  |  Alarma efractie  |  Analiza de caz  |  Analiza risc paza si protectie  |  Analize nivel zgomot  |  Analize zgomot  |  Anamneza completa  |  Anorexie tratament  |  Antecedente medicale  |  Anxietate tratamente  |  Arme autoaparare  |  Arme tir  |  Arme tir sportiv  |  Arme vanatoare  |  Asistent managerul  |  Atacuri panica tratamente  |  Atestare acte  |  Atestat profesional  |  Autocunoastere dezvoltare personala  |  Autoritati sanatate publica judetene  |  Autorizatie arme tir sportiv  |  Aviz psihologic arme munitii  |  Avize constructii  |  Avize pentru constructii  |  Boala profesionala  |  Boli cronice   |  Boli psihice  |  Bulimie tratament  |  Cabinet medical  |  Cabinet psihologic  |  Cabinet testare psihologica  |  Cabinete consiliere psihologica  |  Cabinete consiliere psihoterapie  |  Cabinete consultatii medicale  |  Cabinete psihoterapie  |  Cadre medicale  |  Certificat deces  |  Certificate atestare  |  Certificatul examinare psihologica candidat  |  Colegiul psihologilor   |  Colegiul psihologilor din romania  |  Comportament antisocial copii  |  Consiliere cariera  |  Consiliere psihologica  |  Consilierea angajatorului   |  Constructii speciale  |  Consultatii medicale  |  Consultatii psihologie  |  Control medical la angajare   |  Control financiar curs  |  Control judiciar  |  Control medical periodic  |  Control personal  |  Control tensiune  |  Copil protectie tip familial  |  Copilul minor  |  Copilului minor  |  Cristaloterapie  |  Cristaloterapie cursuri  |  Cunostinte de baza   |  Curs inspector resurse umane  |  Curs profilul candidatului ideal  |  Cursul de mecanica   |  Cursuri control financiar  |  Cursuri cu angajatii  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri domeniul medical  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri inginer sisteme securitate  |  Cursuri inspector protectia muncii  |  Cursuri inspector resurse umane  |  Cursuri legislatia muncii   |  Cursuri mecanica  |  Cursuri psihologie  |  Cursuri recrutare si selectie   |  Cursuri resurse umane  |  Cursuri tehnician maseur  |  Cursuri terapii complementare  |  Dependenta alcool  |  Dependenta droguri  |  Depresie tratamente  |  Detalii de arhitectura  |  Detectiv particular secret profesional  |  Dezvoltare armonioasa fizica  |  Dezvoltare personala  |  Diagnoza auto  |  Directia sanitara   |  Domeniul resurselor umane  |  Drept de libera practica  |  Drept financiar   |  Drept vamal  |  Efectuarea examenului psihologic   |  Eliberare vize cetateni romani  |  Eliberarea permisului port arma  |  Evaluare a muncii  |  Evaluare clinica  |  Evaluare complexa persoanelor adulte handicap  |  Evaluare comportamentala  |  Evaluare personal  |  Evaluare psihologica  |  Evaluare vocationala  |  Evaluarea psihologica  |  Evaluari psihologice  |  Evaluari risc  |  Evenimente personale  |  Examen clinic  |  Examen medical angajare  |  Examen medical la reluarea activitatii  |  Examen medical la reluarea muncii   |  Examen medical periodic  |  Examen medical reluarea activitatii  |  Examen psihologic angajare  |  Examen psihologic permis  |  Examen psihologic port arma  |  Examenul clinic   |  Examenul clinic medical   |  Examenul medical pentru angajare  |  Examenul psihologic periodic   |  Examinare psihologica  |  Exercitarea profesiei de detectiv particular  |  Expunere la radiatii   |  Fitoterapie consultatii  |  Formare profesionala  |  Functia de resurse umane  |  Hotarare judecatoreasca  |  Informarea familiei  |  Informarea lor prealabila  |  Infractiuni consum droguri  |  Infractiuni trafic droguri  |  Infractiuni trafic persoane  |  Ingineria mediului  |  Inginerie   |  Inscriere cursuri  |  Inspector resurse umane  |  Inspector resurse umane cursuri  |  Institutul national sanatate publica bucuresti  |  Instrumente medicale  |  Intretinere arme vanatoare  |  Investigatii domeniul consum de droguri  |  Investigatii familie  |  Investigatii medicale  |  Investigatii persoane  |  Laborator psihologic  |  Legislatia in vigoare  |  Legislatia muncii  |  Legislatiei din domeniul sanatatii  |  Locul de munca  |  Lucru la inaltime  |  Managementul dezvoltarii  |  Managementul securitatii  |  Mecanica auto  |  Mecanica generala  |  Medic neurolog  |  Medic pediatru  |  Medic psihiatru  |  Medic psiholog  |  Medici familie sector 3  |  Medicina muncii  |  Medicinei complementare  |  Monitorizarea activitatilor nucleare  |  Monitorizarea comportamentului  |  Nivel de zgomot   |  Nivelul de formare  |  Nivelul de zgomot   |  Nu creeaza dependenta  |  Nutritie  |  Obtinere probe  |  Orientare profesionala  |  Orientare vocationala  |  Patologia obezitatii copil  |  Paza agentii  |  Paza obiective  |  Paza obiectivelor  |  Paza personal  |  Perioada medie   |  Personal atestat  |  Personal serviciu  |  Port document  |  Prevenire combatere spalarii banilor  |  Probleme obezitate  |  Program integritate publica  |  Programul nuclear national  |  Protectia copilului adoptie  |  Protectia drepturilor copilului  |  Protectia mediului  |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Protectia persoane  |  Protectia persoanelor singure sector  |  Protectia persoanelor varstnice sector  |  Protectia personalului de conducere   |  Protectia sanatatii publice  |  Protectie copii  |  Protectie radiatii electromagnetice  |  Psihodiagnostic evaluare clinica  |  Psihologia muncii  |  Psihologia muncii si organizationala  |  Psihologia muncii transporturilor  |  Psihologie in domeniul securitatii nationale   |  Psihologie clinica  |  Psihologie cursuri  |  Psihologie medicala  |  Psihologie organizationala  |  Psihoterapia cuplu  |  Psihoterapie copii  |  Psihoterapie atacuri panica  |  Psihoterapie comportamentala  |  Psihoterapie tulburari psihice  |  Radiatii electromagnetice   |  Radiatii ionizante  |  Randament ridicat  |  Raport investigativ detectiv  |  Recomandari   |  Recomandarile medicale  |  Recrutare personal   |  Recrutare si selectie  |  Relatii de munca   |  Relatiile de familie  |  Respectarea secretului profesional   |  Resurse umane   |  Resurse umane servicii  |  Rezistenta mecanica  |  Rezolvarea problemelor   |  Risc financiar  |  Sanatate publica  |  Scoala auto  |  Scoala soferi  |  Scoli soferi  |  Securitate si protectie  |  Securitatea muncii  |  Selectie personal  |  Servicii resurse umane  |  Servicii arhitectura  |  Servicii complete paza protectie  |  Servicii comunicare  |  Servicii de evaluare  |  Servicii de medicina muncii  |  Servicii de recrutare si selectie de personal  |  Servicii la domiciliu  |  Servicii medicale  |  Servicii medicale complete  |  Servicii securitate  |  Serviciu medical   |  Serviciu protectie copil delincvent  |  Set de analize   |  Specificul activitatii desfasurate  |  Specificul profesiei   |  Stres consultatii  |  Stres psihic  |  Stress psihic  |  Structurile de rezistenta  |  Supravegherea calitatii  |  Tehnica securitate  |  Tehnician maseur   |  Tehnician maseur cursuri  |  Tensiune de lucru  |  Terapii complementare  |  Test psihologic  |  Testare auto  |  Testare autovehicule  |  Testare medicala  |  Testare personal  |  Testare psihologica  |  Testare, evaluare psihologica  |  Testari psihologice  |  Testari zgomot  |  Teste aptitudini  |  Teste atentie  |  Teste droguri  |  Teste inteligenta  |  Teste memorie  |  Teste paternitate  |  Teste personalitate  |  Teste sanatate  |  Tipuri de constructii  |  Tir sportiv  |  Transport agabaritic  |  Transport agabaritic intern  |  Transport agabaritic international  |  Transport intern persoane  |  Transport intern si international de persoane  |  Tulburari alimentatie  |  Tulburari conducere  |  Tulburari de alimentatie   |  Tulburari de comportament   |  Tulburari de personalitate  |  Tulburari personalitate  |  Tulburari psihice  |  Urmatoarele tipuri de servicii  |  Vacante romania  |  Vanatoare arme  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.