DACRIS TRAVEL Afisari: 1007
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 570
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Barbu Vacarescu, nr. 123, Et. 1, Ap. 2, Sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0212304020; 40727031539; 40721817162
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dacristravel.ro
  site: www.dacristravel.ro

 
Europa de est Pret: 795,00 EUR
Detalii  

Rusia-Belarus-Polonia

Moscova – Minsk – Varsovia

Plecari: 19.06, 17.07, 31.07, 04.09.2014 (8 zile / 7 nopti)

 

Ziua 1: BUCURESTI - MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:00, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT cu destinatia Moscova. Sosire in capitala Rusiei la ora locala 18:20. Cazare la hotel Izmailovo Delta 4* sau similar.

Ziua 2: MOSCOVA

Dupa micul dejun, tur panoramic de oras care include: Piata Rosie - locul din care pornesc in toate directiile marile strazi ale Moscovei; Catedrala Sf. Vasile – contruita in secolul al XVI de catre Ivan cel Groaznic; monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat. Continuam turul cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza, o dedicam Complexului Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia. Seara, optional, spectacol folcloric traditional ruseasc, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica si o parte din traditiile rusesti.

Ziua 3:  MOSCOVA

Mic dejun. Astazi va propunem, optional, vizitarea Galeriilor Tretyakov – tezaurul national de arta al Rusiei si unul dintre cele mai mari muzee ale lumii. Aici putem admira cea mai mare si valoroasa colectie de icoane rusesti, precum si cele mai renumite lucrari ale artistilor rusi moderni. Incheiem ziua cu o croaziera pe raul Moscova (optionala).

Ziua 4: MOSCOVA - MINSK

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Moscova pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Minsk. Sosire in capitala Belarusului la ora locala 09:55. Tur panoramic de oras unde vom admira: Piata Independentei cu cladirea Guvernului, biserica catolica din caramida rosie dedicata sfintilor Simon si Elena, Piata Victoriei cu obeliscul dedicat soldatului necunoscut (inalt de 38m), Biblioteca Nationala, Primaria, suburbia Troitskoye Predmestye, Insula Lacrimilor (memorial al razboiului din Afganistan unde se afla si „ingerul pazitor al tarii”), „Orasul de Sus” cu catedrala ortodoxa Sfantul Duh (construita in 1642) si catedrala catolica Fecioara Maria. Cazare la hotel Planeta 3* sau similar.

Ziua 5: MINSK

Mic dejun. Optional, excursie la Dudutki (40 km distanta distanta de Minsk). Aici se afla un muzeu etnografic care reliefeaza viata rurala a tarii si unde materiale precum lutul, otelul sau lemnul sunt aduse la viata. Asadar, o adevarata reconstruire a traditiilor si mestesugurilor secolelor XIX si XX (tamplaria, olaritul, activitati casnice, preparate traditionale, samagon – vodca de casa). Putem admira viata la ferma asa cum era in urma cu un secol. In apropiere se afla si o moara de vant in care se poate urca.

Ziua 6: MINSK - VARSOVIA

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroportul din Minsk pentru imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Varsovia. Sosire in capitala Poloniei la ora locala 15:10. Ne continuam ziua cu turul panoramic al orasului care incepe cu admirarea obiectivelor turistice din orasul vechi (atractii reconstruite dupa cel de-al doilea Razboi Mondial dupa planurile originale, monument Patrimoniu UNESCO). Continuam cu piata centrala, din care stradute inguste duc la zidurile de aparare Barbican, Catedra Sfantul Ioan, Castelul Regal sau Parcul Lazienki (complex arhitectural datand din secolul al XVII-lea). De asemenea, ne vom plimba pe stradutele ticsite cu cafenele, restaurante si magazine. Cazare hotel Radisson Blu Sobieski 4* sau similar.

Ziua 7: VARSOVIA

Mic dejun. Optional, va propunem excursie la Zelazowa Wola – un mic orasel situat la 50 km de capitala, unde in anul 1810 s-a nascut Frederick Chopin. Aici se vor vizita muzeul (conac situat intr-un parc) si biserica Brochow unde a fost botezat celebrul compozitor. Seara, optional, seara traditional poloneza, in timpul careia veti descoperi dansul, muzica folclorica si traditiile poloneze.

Ziua 8: VARSOVIA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 14:40. Sosire la Bucuresti la ora 17:30.

 

PRET/persoana: 795 EURO (loc in camera dubla/tripla)

Supliment camera single: 175 EURO

Camera tripla: 3 adulti sau 2 adulti si un copil

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti – Moscova si Moscova - Minsk cu compania Aeroflot;

transport cu avionul Minsk – Varsovia si Varsovia – Bucuresti cu compania LOT;

transferuri aeroport – hotel – aeroport;

7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*/4*, din care: 3 nopti in Moscova la hotel Izmailovo Delta 4* sau similar, 2 nopti in Minks la hotel Planeta 3* sau similar, 2 nopti in Varsovia la hotel Radisson Blu Sobieski 4* sau similar;

tururi panoramice de oras cu ghid local in Moscova, Minsk si Varsovia;

vizita metrou Moscova cu intrare la statiile reprezentative;

vizitarea Complexului Kremlin;

insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

taxele de aeroport: 175 euro/persoana (pot suferi modificari);

taxa de viza (individuala) si procesare acte Rusia: 50 euro/persoana;

taxa de viza (grup) si procesare acte Belarus: 25 euro/persoana;

bacsisurile pentru soferi si ghizi locali: 25 euro/persoana  (se achita la destinatie reprezentantului agentiei);

asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): 36 lei/persoana (pana la 60 de ani);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (asigurare complexa storno + medicala: 64 lei/persoana - pana la 60 ani);

 

ORAR DE ZBOR (informativ, poate suferi modificari)

Ziua 1: Bucuresti (Otopeni) 15:00 – Moscova 18:20

Ziua 4: Moscova 09:25 - Minsk 09:55

Ziua 6: Minsk 14:55 – Varsovia 15:10

Ziua 8: Varsovia 14:40 – Bucuresti (Otopeni) 17:30

GRUP MINIM:

Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 45 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TARIFE EXCURSII OPTIONALE

vizita Armureria (in cadrul completului Kremlin): 45 euro/persoana;

vizita Galeriile Tretyakov: 35 euro/persoana;

croaziera pe raul Moscova: 35 euro/persoana;

seara folclorica traditional ruseasca: 60 euro/persoana;

excursie de o jumatate de zi la Zelazowa Wola: 55 euro/persoana;

seara traditionala poloneza cu program folcloric: 55 euro/persoana.

NOTA: intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse

TRANSFERURI DIN TARA:

- 15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

- 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

- 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

- 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

- 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

- 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

- 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI

- 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

- 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

- 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

- 95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

CONDITII DE RETRAGERE SI ANULARE:

50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  de 29-20 zile inainte de data plecarii;

75% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  de 19-14 zile inainte de data plecarii;

100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile inainte de data plecarii.

ACTE NECESARE VIZA RUSIA/BELARUS:

RUSIA: pasaport valabil minim sase luni de la data incheierii excursiei; 1 fotografie tip pasaport; formular tipizat completat (se va inmana la sediul agentiei sau email); copie asigurare medicala.

BELARUS: pasaport valabil minim sase luni de la data incheierii excursiei; 1 fotografie tip pasaport; formular tipizat completat (se va inmana la sediul agentiei sau email).

Nota: actele se vor depune la sediul agentiei la maxim 3 zile de la inscriere, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii.

OBSERVATII:

Viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei un necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort din Rusia/Belarus/Polonia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar.

Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, resprectiv de Ambasada Federatiei Ruse / Belarus; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti, pretul creste proportional.

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
documente calatorie  |  dubai  |  saint tropez   |  simbolul orasului   |  Acces piscina  |  Acoperisuri case  |  Acte partaj  |  Aeroport international  |  Aeroportul otopeni  |  Agentie evenimente  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Agentii turism  |  Apa masa  |  Apa vietii  |  Arta populara  |  Arta traditionala  |  Asigurare medicala  |  Asigurarea complexa  |  Asigurari calatorie  |  Asigurari medicale  |  Asigurari medicale calatorie  |  Asigurari turistice  |  Asigurari zbor  |  Asistenta medicala  |  Asistenta nastere  |  Asistenta turistica  |  Atractie turistica  |  Atractii turistice  |  Bar piscina  |  Baruri bucuresti  |  Blue air  |  Cala alba  |  Camera de adult  |  Camera de baie  |  Camere documente  |  Cannes sejururi  |  Caraibe turism  |  Carcase ceas  |  Carti arhitectura  |  Carti colorat  |  Carti diverse  |  Carti istorie  |  Carti rare  |  Case de moda  |  Case gradina  |  Case la rosu  |  Castelul neuschwanstein turism  |  Catedrala ortodoxa  |  Cazare predeal  |  Cazare sibiu  |  Cazare sinaia  |  Centru comercial  |  Centru distractii  |  Centru expozitional  |  Centrul orasului  |  Certificat de nastere  |  Circuite autocarul  |  Circuite avionul  |  Circuite europa  |  Circuite turistice  |  Cluburi de noapte  |  Compania tarom  |  Companii croaziere  |  Constructii case  |  Constructii case rosu  |  Constructii magazine  |  Contractul de asigurare  |  Croaziere dunare  |  Croaziere mediterana  |  Cuba turism  |  Data si ora exacta  |  Destinatie turistica  |  Destinatii interne   |  Discoteci  |  Dreptul familiei  |  Dus asistat  |  Excursii autocarul  |  Excursii avionul  |  Fotbal plaja  |  Hotel bar  |  Hotel camere single  |  Hotel jacuzzi  |  Hotel piscina  |  Hotel rent a car  |  Hotel sauna  |  Hoteluri 2 stele din tara  |  Hoteluri 3 stele din bucuresti  |  Hoteluri 3 stele din tara  |  Hoteluri 4 stele din bucuresti  |  Hoteluri 4 stele din tara  |  Hoteluri 5 stele bucuresti  |  Hoteluri 5 stele tara  |  Hoteluri din bucuresti  |  Informatii clasificate aparare nationala  |  Informatii turistice  |  Informatii utile  |  Insotitor de grup   |  Insotitor roman   |  Insotitor roman de grup  |  Insula corfu  |  Istanbul sejururi  |  Istoria artei  |  Itinerarii croaziera  |  Lac universal  |  Lacuri si cascade  |  Locuri joaca  |  Lucrari arta  |  Lucrari reconstruire  |  Lucrari si servicii  |  Marea britanie turism  |  Masaj hotel  |  Materiale arta  |  Materiale traditionale  |  Modificare forma fese  |  Muzeul de arta  |  Muzeul de istorie  |  Muzica receptie  |  Muzica traditionala  |  Muzica veche  |  Nastere apa  |  Nastere asistenta  |  Nota personala   |  Obiective turistice  |  Obiectivele turistice   |  Obtinerea vizei intrare frontiera  |  Oferte asigurari  |  Oferte cazare bulgaria  |  Oferte cazare grecia  |  Oferte cazare spania  |  Oferte cazare strainatate  |  Oferte cazare turcia  |  Oferte pensiuni  |  Oferte turism  |  Oferte turism extern  |  Oferte turistice  |  Oferte turistice studenti  |  Oferte turistice weekend  |  Oras medieval   |  Orasul istoric   |  Organizare evenimente  |  Pachet servicii  |  Pachete turistice  |  Pachete turistice pescuit  |  Parc amuzament   |  Pat suplimentar  |  Pensiuni turistice  |  Piata victoriei   |  Piatra lunii  |  Piscina adulti  |  Piscina copii  |  Piscina incalzita  |  Piscina jacuzzi  |  Piscine spa  |  Plante gradina  |  Port gradina  |  Preparate traditionale  |  Prima casa  |  Prima de asigurare  |  Primarii bucuresti  |  Programe turistice  |  Programul prima casa  |  Reduceri la cheltuieli  |  Rentacar bucuresti  |  Republica dominicana  |  Rezervari croaziere  |  Rezervari hoteliere  |  Rezervari hoteluri  |  Rezervari pensiuni  |  Rezervari vile  |  Rezervari zboruri  |  San marino  |  Sauna locala  |  Scurt tur cu autocarul  |  Sejur spania  |  Sejur turcia  |  Sejururi austria  |  Sejururi bulgaria  |  Sejururi cehia  |  Sejururi constanta  |  Sejururi egipt  |  Sejururi europa  |  Sejururi franta  |  Sejururi grecia  |  Sejururi in tara  |  Sejururi italia  |  Sejururi paris  |  Sejururi romania  |  Sejururi ski  |  Sejururi spania  |  Sejururi strainatate  |  Sejururi tara  |  Sejururi turcia  |  Sejururi ungaria  |  Servicii personalizate  |  Servicii aeroportuare  |  Servicii cazare interne  |  Servicii la domiciliu  |  Servicii masa  |  Servicii medicale  |  Servicii personalizate  |  Servicii suplimentare  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Servicii turistice hoteluri  |  Servicii viza  |  Spa resort  |  Standardele de viata  |  Stil baroc   |  Stil de dans  |  Stil de viata  |  Stil medieval  |  Stilul camerei  |  Taxa litoral  |  Tenis masa  |  Teren golf  |  Teren volei  |  Terenuri golf  |  Transfer aeroport  |  Transferuri aeroport   |  Transferuri aeroport hotel   |  Transferuri aeroport oras  |  Transferuri oras aeroport  |  Transport aeroport  |  Transport autocar  |  Transport avion  |  Transport circuite turistice  |  Transport container  |  Transport containere  |  Transport dedicat  |  Transport domiciliu  |  Transport excursii  |  Transport marfuri europa  |  Transport national  |  Transport pasageri  |  Transport persoane germania  |  Trepte piatra  |  Tur oras  |  Turism bulgaria  |  Turism cehia  |  Turism extern  |  Turism grecia  |  Turism intern  |  Turism pensiuni  |  Turism spania  |  Turism turcia  |  Tururi oras  |  Tururi tara  |  Universitatea bucuresti  |  Usi biserica  |  Usi camera  |  Usi pline  |  Vacante coasta de azur  |  Vama servicii  |  Viata de noapte  |  Vin masa  |  Vizitarea obiectivelor turistice  |  Vw polo   |  Weekend litoral  |  Weekend mare  |  Zboruri dubai  |  Zile calendaristice  |  Zile lucratoare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.