Clean Medical - Dezinfectie Nebulizare, dezinfectie COVID-19 si dezinsectie, Bucuresti Afisari: 240
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Deratizari, dezinsectii Vizitatori: 167
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Grigore Alexandrescu, Nr. 67, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0765700100
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@cleanmedical.ro
  site: cleanmedical.ro

 
Servicii Dezinfectie COVID-19  
Detalii  video  

COVID 19 – Virusul care a schimbat intreaga omenire

In ultimii ani, am asistat la aparitia mai multor noi boli infectioase, multe dintre acestea fiind amenintari majore pentru sanatatea publica, care au fost intalnite cu strategii importante de prevenire a infectiilor. Acum, un focar de coronavirus nou (SARS-CoV-2), care provoaca boala coronavirus 2019 (prescurtata COVID-19) s-a raspandit rapid, cu cazuri confirmate in mai mult de 140 de tari. Coronavirusurile sunt o familie numeroasa de virusuri care provoaca o boala respiratorie acuta. Printre acestea, SARS (sindromul respirator acut sever) si acum COVID-19 pot fi transmise de la o persoana la alta, prin secretii sub forma de picaturi mici, care sunt raspandite atunci cand persoana infectata tuseste sau stranuta. Din cauza supravietuirii indelungate pe suprafete, este posibil ca o persoana sa dobandeasca COVID-19 prin atingerea unui obiect contaminat, si apoi atingerea propriei guri, a nasului sau a ochilor.

De aceea, au aparut o serie de reguli importante in ceea ce priveste igiena, curatarea de rutina a suprafetelor folosind metode de curatare si dezinfectare adecvate, poate ajuta la prevenirea raspandirii COVID-19. Trebuie sa acordati o atentie deosebita suprafetelor si obiectelor atinse frecvent.

Dumneavoastra si personalul dumneavoastra pot lua masuri de prevenire importante. Cu totii ar trebui sa urmam actiuni preventive in timp ce ne aflam la serviciu si acasa, cum ar fi practicarea igienei personale sanatoase si evitarea contactului strans cu ceilalti (distantarea fizica).

Noi reguli in ceea ce priveste igiena:

Spalarea des pe maini cu apa si sapun timp de cel putin 20 de secunde. De indicat a fi folosit un produs de igienizare pe baza de alcool daca nu va puteti spala cu sapun si apa. Spalarea mainilor cu apa si sapun sau folosirea unui ignienizant pe maini, pe baza de alcool, ucide virusurile.Nu atingeti ochii, nasul sau gura cu mainile.Nu strangeti mainile.

Daca interactionati cu clientii sau colegii de serviciu, nu uitati sa va spalati pe maini cu apa si sapun sau sa folositi igienizante.

Pastrati cel putin 6 metri intre dvs. si ceilalti, ori de cate ori este posibil.Nu va adunati in grupuri.

Purtati o masca de acoperire a fetei si mentineti cel putin 6 metri distanta intre dvs. si ceilalti.

Curatarea si dezinfectarea suprafetelor cu atingere ridicata din casa dvs. si de la birou este o precautie importanta pentru a reduce riscul de infectie. Urmati instructiunile produsului de curatare pentru o utilizare sigura si eficienta, inclusiv masurile de precautie pe care trebuie sa le luati atunci cand aplicati produsul, cum ar fi purtarea manusilor si asigurarea unei ventilatii bune.Daca o suprafata este murdara, curatati-o mai intai cu sapun sau detergent si apa. Apoi, folositi un produs dezinfectant, care contine alcool (aproximativ 70%) sau inalbitor. Otetul si alte produse naturale nu sunt recomandate.Este important sa nu stergeti solutiile de curatare imediat ce le-ati aplicat pe o suprafata. Multe produse dezinfectante, cum ar fi servetele si spray-urile, trebuie sa ramana ude pe o suprafata timp de cateva minute pentru a fi eficiente.

In prezent, nu este clar cat timp poate supravietui virusul COVID-19 pe tesaturi, dar multe articole de imbracaminte au elemente din plastic si metal, pe care ar putea trai cateva ore pana la cateva zile. Bune practici de luat in considerare includ scoaterea incaltamintei la intrarea in casa si schimbarea in haine curate atunci cand te intorci acasa, dupa ce te afli in locuri aglomerate si spalarea mainilor cu apa si sapun imediat dupa aceea.

Aceasta perioada va crea reflexe ale noastre si ale societatii in general. Noul focar de coronavirus (2019-nCoV sau COVID-19) va schimba probabil obiceiurile igienice, in randul cetatenilor in general. Potrivit unui sondaj privind impactul virusului asupra societatii chineze, lansat la inceputul lunii februarie 2020, multi respondenti au spus ca vor pastra bune practici de igiena si dupa epidemie.

Avand in vedere redeschiderea afacerilor, deci intoarcerea angajatilor la locul de munca, este important sa va asigurati ca sunt luate toate masurile de precautie necesare. Revenirea intr-un mediu care sa asigure angajatilor siguranta ca nu vor fi infectati cu COVID-19, necesita mai mult decat serviciile de curatare sau de igienizare de baza, necesita o companie cu experienta in dezinfectare a focarelor de virus.

Pandemia de COVID-19 este o situatie extrem de grava si intelegem ca sanatatea si siguranta dumneavoastra, a familiei si a angajatilor dumneavoastra este foarte imporanta. De aceea, pentru dezinfectarea suprafetelor este necesar sa apelati la profesionisti, pentru a va asigura ca rupeti lantul de infectie si reduceti raspandirea acestuia. Studiile au aratat ca dezinfectarea suprafetelor este suboptima si ca dezinfectarea eficienta necesita nu numai un produs eficient, ci si o practica eficienta. Exista multi factori de siguranta si de reglementare care trebuie luati in considerare inainte de aplicarea produselor dezinfectante.

Combinatia dintre produs si practica are ca rezultat o dezinfectare eficienta a suprafetei, inclusiv reducerea riscului prin indepartarea virala si/sau inactivarea agentilor patogeni. Criticitatea practicii este evidentiata de studii care demonstreaza contaminarea suprafetei cu agenti patogeni importanti din punct de vedere epidemiologic, se datoreaza esecului dezinfectarii minutioase a suprafetelor, mai degraba decat utilizarii de produse sau agenti inferiori. Desi exista multi factori care ar putea influenta eficacitatea dezinfectarii, suprafata trebuie sa fie stersa complet si cu un numar adecvat de servetele antimicrobiene eficiente impotriva patogenului tinta (sau mai greu de inactivat microorganismele) si la un timp de contact.

Servicii dezinfectie coronavirus – COVID 19

Prin tot ceea ce am inteles, invatat si experimentat, respectand intocmai toate procedurile, standardele si actionand cu responsabilitate, folosind doar subsante biocide, virucide, dezinfectanti care s-au dovedit prin teste oficiale ca actioneaza si inlatura coronavirusurile, pe care ii aplicam prin nebulizare, stergere si aplicare mecanica.

Solutiile pentru dezinfectie folosite de compania noastra sunt eficiente si impotriva noului coronavirus COVID-19, conform precizarilor si indicatiilor producatorilor

Clean Medical SRL a dezvoltat un proces de curatare preventiva, in mai multe etape, pentru a asigura cea mai eficienta curatare posibila. Acest proces implica dezinfectarea tuturor suprafetelor orizontale, precum si a oricaror puncte de atingere, cum ar fi manerele usilor, butoanele elevatorului, sinele scarilor rulante etc. Folosim un sistem specializat de aerosoli, pentru a oferi cea mai completa acoperire si dezinfectare a instalatiei dvs. Acest proces de curatare preventiva ofera cea mai cuprinzatoare curatare preventiva disponibila.

Protocoalele stabilite sunt eficiente numai daca tehnicienii care le implementeaza sunt instruiti corespunzator, cum sunt operatorii nostri. Avem experienta in curatarea nu numai a riscurilor de bio si a traumelor, ci in special cu focarele coronavirus anterioare, cum ar fi SARS. Toti tehnicienii nostri sunt instruiti cu privire la utilizarea corecta a produselor si sistemelor de curatare, precum si la utilizarea corecta a echipamentelor de protectie personala. Acest lucru este important pentru protejarea operatorilor DDD, dar si pentru a reduce sansele de contaminare incrucisata sau de propagare suplimentara a virusului.

Intelegem ca, de multe ori impactul expunerii la un virus precum COVID-19 afecteaza moralul personalului, clientilor, rezidentilor, studentilor si chiar publicului larg. Este esential sa existe un plan eficient si completat de experti in domeniul curatarii.

Apelati la serviciile noastre si veti putea oferi:

  • Siguranta angajatilor dumneavoastra;
  • Siguranta familiei dumneavoastra;
  • Respectul celor din jur;

Daca aveti nevoie de servicii dezinfectie covid, suntem aici pentru a va ajuta.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video