CERTIND SA - Organism de Certificare Afisari: 5298
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 2275
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. George Enescu, nr. 27-29, Palatul UGIR 1903, etaj 3, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0788729309 ; 0213133651
-------------------------
Web: Internet
  email: office@certind.ro
  site: www.certind.ro
  facebook: profile.php?id=100070806893938

 
Siguranta alimentului ISO 22000/FSSC 22000  
Detalii  

Standardul ISO 22000

 

ISO 22000 este standardul international ce specifica cerintele care trebuie respectate de organizatiile implicate direct sau indirect in lantul alimentar si care furnizeaza produse alimentare sau servicii care pot afecta siguranta alimentelor sau sanatatea consumatorilor.

Standardul abordeaza sistemul de analiza a pericolelor si identificare a riscurilor care pot influenta siguranta produselor alimentare sau a serviciilor.

Este aplicabil pentru orice organizatie din lantul alimentar - producatori, procesatori, transportatori, distribuitori de produse alimentare, dar si organizatii conectate la lantul alimentar prin produsele sau serviciile furnizate (producatori de echipamente, ambalaje, agenti de curatenie sau aditivi pentru industria alimentara).

Alegeti certificarea ISO 22000/FSSC 22000 cu CERTIND pentru urmatoarele beneficii:

 
  • CERTIND este acreditat RENAR pentru certificarea sistemelor de management al sigurantei alimentului (certificat nr. SM 041)
  • CERTIND detine capabilitatea necesara pentru a furniza certificare rapida in conditii de pret avantajoase
  • reprezinta confirmarea oficiala a unui nivel de performanta credibil si responsabil al managementului in domeniul sigurantei alimentului
  • asigura conformarea cu cerintele legale
  • ajuta la reducerea pierderilor prin aplicarea unui control eficient de la materii prime la produsul finit
  • sporeste increderea consumatorilor si autoritatilor
  • ajuta la demonstrarea fabricarii in conditii de siguranta a alimentelor

 

ISO 22000:2018

In data de 19.06.2018 a fost publicat de catre Organizatia Internationala de Standardizare (ISO) standardul ISO 22000: 2018 - Sisteme de management al sigurantei alimentului. Cerinte pentru orice organizatie din lantul alimentar.

Conform Rezolutiei IAF 2017-15- Aranjament tranzitoriu pentru revizuirea standardului ISO 22000: 2005, s-a decis la recomandarea Comitetului Tehnic ca perioada de tranzitie a certific?rilor acreditate sa fie de trei ani de la data publicarii, dar nu mai tarziu de 29.06.2021.

De ce este nevoie de un sistem de management al sigurantei alimentului?

Din motive legate de sanatatea publica: este cel mai eficient mod de a controla pericolele asociate produselor alimentare, facind posibila prevenirea accidentelor cauzate de alimente si pastrarea sanatatii consumatorilor.

Din motive economice: din ce in ce mai multe organizatii, gen hipermarketuri, cer furnizorilor sa implementeze un sistem de management al sigurantei alimentului cat mai exigent, ceea ce confera incredere tuturor clientilor si societatii, privind siguranta si calitatea produselor alimentare.

Din motive de reglementare: sistemul de management al sigurantei alimentului este o cerinta general acceptata de institutiile de reglementare, organismele de control si asociatiile profesionale. Reglementarile nationale si europene in domeniul sigurantei alimentului solicita ca unitatile din sectorul alimentar sa identifice activitatile care sunt determinante pentru siguranta alimentului si sa garanateze ca procedurile de siguranta corespunzatoare sunt stabilite, implementate, mentinute si revizuite pe baza principiilor utilizate in standardele international.

Schema FSSC 22000

 

ScSchema de certificare recunoscuta si acceptata de Global Food Safety Initiative (GFSI), alaturi de alte standarde pentru evaluarea sistemului de management al sigurantei alimentului (BRC, IFS etc).

 

Schema FSSC 22000 este aplicabila pentru:
  • produse perisabile de origine animala (ex: produse din carne, carne de pasare, oua, lactate si peste)
  • produse vegetale perisabile (ex: fructe si sucuri proaspete ambalate, fructe conservate, legume proaspete ambalate, legume conservate)
  • produse cu termen de valabilitate indelungat la temperatura ambientala (ex: conserve, biscuiti, snacks-uri, ulei, apa potabila, bauturi, paste, faina, zahar, sare)
  • fabricatie biochimica (ex: vitamine, aditivi, bioculturi, dar cu exceptia adjuvantilor tehnologici)
  • ambalaje pentru industria alimentara
  • hrana animalelor
  • cresterea animalelor
  • transport si depozitare
  • comercializare
  • catering

 

CERTIND este organism de certificare acreditat pentru certificarea sistemelor de management al sigurantei alimentului si asociat Fundatiei FSSC 22000 (www.fssc22000.com) pentru domeniile Fabricarea produselor alimentare (produse perisabile de origine animala, produse perisabile mixte de origine animala si vegetala si produse stabile la temperatura ambientala) si pentru Fabricarea ambalajelor pentru alimente si a materialelor de ambalare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
protejarea informatiilor  |  auditor intern   |  Accidente de munca  |  Achizitii publice  |  Acreditare iso  |  Acreditare organisme  |  Acreditari calitate  |  Activitati comerciale  |  Activitati de certificare  |  Aditivi ulei  |  Alimentare online  |  Alimente baza  |  Alimente distribuitori  |  Ambalaje alimentare  |  Ambalaje alimente  |  Ambalaje bauturi  |  Ambalaje carne  |  Ambalaje catering  |  Ambalaje distribuitori  |  Ambalaje industria alimentara  |  Ambalaje lactate  |  Ambalaje mixte  |  Ambalaje oua  |  Ambalaje producatori  |  Ambalaje produse alimentare  |  Ambalaje transport  |  Ambalaje zahar  |  Ambalare alimente  |  Ambalare produse  |  Ambalare zahar  |  Analize chimice  |  Angajarea in munca  |  Apa cu sare  |  Apa potabila  |  Aranjament fructe  |  Audit ohsas  |  Auditor intern  |  Auditor ohsas  |  Bauturi vegetale  |  Baza logistica  |  Boli profesionale  |  Cabinete, clinici medicale  |  Calitate certificari  |  Calitatea materialelor  |  Canalele de distributie   |  Cangur produse carne  |  Carne pasare  |  Catering bauturi  |  Catering servicii  |  Centre medicale  |  Cerintele de transport  |  Certificare aparatura masurare  |  Certificare atestare  |  Certificare haccp  |  Certificare iso  |  Certificare iso 14001  |  Certificare iso 22000  |  Certificare iso 27001  |  Certificare iso 9001  |  Certificare mediu  |  Certificare ohsas 18001  |  Certificare produse  |  Certificare responsabilitate sociala 8000  |  Certificarea produselor  |  Certificarea sistemelor calitatii   |  Certificari calitate  |  Certificat international iso  |  Certificat mediu  |  Clinici medicale  |  Clinici stomatologice   |  Cod postal  |  Coduri deseuri   |  Confidentialitate garantata  |  Confidentialitatea informatiilor  |  Confidentialitatea datelor   |  Confidentialitatea informatiilor   |  Conserve carne  |  Conserve fructe  |  Conserve legume  |  Conserve mixte  |  Constructii comerciale  |  Consultanta management  |  Consumului energetic  |  Control cv angajati  |  Control personal  |  Conventia partilor   |  Cresterea eficientei  |  Curs imbunatatirea performantelor  |  Curs project management  |  Cursuri auditor intern  |  Cursuri auditori  |  Cursuri autorizate   |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri evaluatori  |  Cursuri formare auditori  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri management calitate  |  Cursuri management mediu  |  Cursuri management proiect  |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri online  |  Cursuri sisteme management iso  |  Declaratia universala a drepturilor omului  |  Depozitare fructe si legume  |  Depozitare in siguranta  |  Deseuri industriale  |  Dispozitiv medical   |  Dispozitive medicale  |  Domeniul apararea drepturilor omului  |  Domeniul drepturilor omului  |  Echipa specialisti  |  Echipamente catering  |  Echipamente constructii  |  Echipamente curatenie  |  Echipamente electrice  |  Echipamente industria alimentara  |  Echipamente industriale  |  Echipamente joasa tensiune  |  Echipamente siguranta  |  Efecte evenimente  |  Elemente siguranta  |  Eliminarea riscurilor   |  Evaluare a muncii  |  Evaluare impact mediu  |  Evaluare personal  |  Evaluarea conformitatii produselor  |  Evaluari risc  |  Evaluatori cursuri  |  Experti evaluatori  |  Faina peste  |  Firme certificare  |  Formare profesionala  |  Fructe proaspete  |  Identificarea pericolelor   |  Imbunatatirea calitatii produselor   |  Implementarea sistemului de management al calitatii  |  Implementarea certificarea sistemului de management   |  Implementarea sistemului de management iso  |  Implementarea unui sistem  |  Industria alimentara  |  Industria auto  |  Informatii clienti  |  Ingrijire medicala  |  Instruire audit  |  Iso 14001  |  Iso 22000  |  Iso 27001  |  Iso 9001  |  Iso 9001:2000  |  Laboratoare acreditate renar  |  Lactate produse  |  Legislatia constructiilor  |  Legislatia in vigoare  |  Legislatia muncii  |  Legislatia romaneasca   |  Legume conservate  |  Legume proaspete  |  Locul de munca  |  Management resurse umane  |  Management al afacerilor  |  Management al calitatii  |  Management al mediului  |  Management al organizatiei  |  Management al sanatatii securitatii  |  Management calitate  |  Management general  |  Management mediu iso 14001  |  Management proiect  |  Management proiect cursuri  |  Management siguranta alimentelor  |  Management timp  |  Management transport  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii (iso)   |  Managementul proiectelor it  |  Managementul riscurilor  |  Managementul sanatatii munca  |  Managementul securitatii  |  Managementul securitatii informatiilor  |  Manager de proiect  |  Materii prime alimentare  |  Mediul de afaceri  |  Ministerul apararii nationale  |  Mod de viata  |  Normele metodologice   |  Oficiul tehnic dispozitive medicale certificare  |  Ohsas 18001  |  Organisme acreditare  |  Organisme certificare  |  Oua pasare  |  Oua paste  |  Partenerilor de afaceri  |  Petrochimice produse  |  Plan de recuperare   |  Prevenirea pierderilor   |  Principii in evaluare  |  Principii si conditii  |  Proceduri securitate  |  Produse de curatenie  |  Produse conserve  |  Produse curatenie  |  Produse ecologice  |  Produse electrice  |  Produse industriale  |  Produse lactate  |  Produse naturale  |  Produse pasare  |  Produse perisabile  |  Produse petrochimice  |  Produse proaspete  |  Produse profesionale de curatenie  |  Produse vegetale  |  Produsele alimentare  |  Produsele lactate  |  Programe finantare  |  Proiect management  |  Proiectarea sistemului de management   |  Protectia datelor   |  Protectia datelor caracter personal  |  Protectia drepturilor omului constitutie  |  Protectia mediului  |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Recomandari   |  Recunoastere iso  |  Recuperare medicala  |  Reducerea pierderilor   |  Registrul national evidenta testamentelor autentice  |  Reglementarile legii   |  Regulamente interne  |  Responsabilitate sociala 8000  |  Resurse umane   |  Resurse umane servicii  |  Riscuri profesionale   |  Sectorul privat  |  Sectorul public   |  Securitatea alimentului  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea informatiei iso 27001  |  Securitatea muncii  |  Servicii resurse umane  |  Servicii catering  |  Servicii de evaluare  |  Servicii depozitare  |  Servicii industria petrochimica  |  Servicii industriale  |  Servicii informatice  |  Servicii medicale  |  Servicii securitate  |  Servicii stomatologice  |  Servicii suplimentare  |  Servicii traducere  |  Sistem certificat de management al calitatii  |  Sistem informatii  |  Sisteme acreditare  |  Sisteme constructii  |  Sisteme curatenie  |  Sisteme depozitare  |  Sisteme gestionare  |  Sisteme industriale  |  Sisteme management  |  Sisteme rutiere  |  Sisteme securitate  |  Sisteme training  |  Sisteme transport  |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Specialitati traditionale romanesti  |  Standardele de calitate   |  Standardele internationale  |  Standardele romanesti  |  Standardul managementul continuitatii afacerii  |  Sucuri fructe  |  Sucuri legume  |  Sucuri proaspete  |  Sucuri proaspete din legume  |  Surse energie  |  Tehnica securitate  |  Tehnici audit  |  Tehnici de management   |  Temperatura ambientala  |  Temperatura camerei  |  Temperatura de depozitare  |  Temperatura necesara   |  Temperatura ulei  |  Transport produse perisabile  |  Transport bunuri  |  Transport echipamente  |  Transport rutier   |  Ulei alimentar  |  Ulei tehnic  |  Urmatoarele riscuri standard  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.