Quantum Garden Village Residence - Ansamblu vile, Berceni / Ilfov Afisari: 84
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 17
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul 1 Mai, Nr.70, Berceni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0725382190
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@sudrezidential.ro; iosif@sudrezidential.ro
  site: sudrezidential.ro
  facebook: pg/bercenivile/photos/?ref=page_internal

 
Quantum Garden Village Residence -detalii complex  
Detalii  video  

Localizat în zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, mai exact pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, având certificare de case verzi, propuse spre vânzare la preturi accesibile.

Arhitectura moderna cu volumetrie simpla si linii moderne de design, te va surprinde placut, te va încânta si vei ajunge sa întelegi imediat ca toate cerintele tale locative îsi gasesc raspunsul în compartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare.

La intrarea în ansamblu sunt dispuse doua cladiri comerciale si de birouri cu acces stradal din Sos. Berceni care vor gazdui si magazinele de retail mentionate mai sus.

Finisajele de exceptie si echipamentele de ultima generatie, sunt puse la dispozitie de catre Avalon Romania Building Industry, companie din cadrul grupului Sudrezidential.ro dar si de multe alte companii de renume din piata de profil.

Inovatiile Tehnologice incluse si sistemele de Smart Home integrate sunt oferite de catre cele mai bune companii de IT din Europa, asa cum este cazul companiei Victron Energy sau Google.

Parcarile pentru rezidentii fiecarui imobil si pentru vizitatorii acestora sunt disponibile atat in curtea imobilului cat si in parcarea comerciala, de la intrarea in ansamblul rezidential.

Parcarile pentru vizitatori sunt amplasate si delimitate in parcarea comerciala de care se vor bucura si clientii spatiilor comerciale, din cele doua cladiri aflate la intrarea in ansamblu.

In zona rezidentiala a proiectului, accesul este securizat si permis doar rezidentilor din ansamblu si, indiferent de ce cale de acces se foloseste, intrarea in zona rezidentiala este permisa doar cu cartela si card de acces.

Accesul in ansamblu va fi posibil pe 3 cai de acces: din strada principala direct in zona comercila si apoi in ansamblu, din strada Vasile Goldis sau din strada Intrarea Primaverii.

Amenajare peisagistica completa a zonelor verzi si spatiilor de relaxare va fi la superlativ iar zonele dedicate relaxarii vor fi dotate cu mobilier urban, iluminat nocturn si elemente de decor.

Zona comerciala va contine magazine in proximitate, spatii de birouri insotite de o parcare comerciala proprie, aflata la intrarea in ansamblu.

Vilele exceptionale ce compun proiectul imobiliar sunt de tipul premium si dispun de gradini deosebite, iar functionalitatea foarte buna a complexului imobiliar completeaza tabloul unei comunitati cu adevarat fericite.

Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatica, o anvelopa eficienta si de calitate superioara a cladirii, un sistem mai eficient de încalzire, ventilare mecanica sau pasiva, dar si un design solar activ si pasiv;

 

Sanatate si bunastare pentru întreaga familie prin utilizarea de solutii tehnologice cu ventilarea naturala (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;

 

Responsabilitate fata de Planeta pentru a putea folosi locuintele într-o maniera responsabila fata de mediu, astfel ca, de-a lungul timpului, locuinta are un impact neutru, daca nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

GREEN HOMES este cel mai robust sistem international de certificare, conceput special pentru îmbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pâna la executie, la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.

 

O locuinta verde certificata de RoGBC are o performanta energetica ridicata, având impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea crearii de locuinte verzi printr-un program de certificare credibil, eficient din punctul de vedere al costului, reprezinta o oportunitate atat pentru investitori si dezvoltatori, de a-si diferentia proiectele de constructii, prin calitatea si performanta de mediu a acestora, dar în acelasi timp pentru clienti în privinta beneficiilor financiare si de alte tipuri, din care mentionam:

Green Homes sau Cladirile Verzi este un concept relativ nou în sectorul constructiilor din România, dar cu impact semnificativ în tarile dezvoltate.

În România orice constructie care aspira la privilegiul de fi numita Cladire Verde, trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline în acest sens.

 

 

 

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video