Paradisul Verde - Complex rezidential Corbeanca / Ilfov Afisari: 83
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 19
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Paradisul Verde, Nr.7, Corbeanca, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0750630248
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@caseparadisulverde.ro
  site: caseparadisulverde.ro
  facebook: case.paradisul.verde/?ref=page_internal

 
Paradisul Verde - detalii complex  
Detalii  video  

Pe parcursul ultimilor doi ani, am conceput, proiectat si organizat minutios executia unui ansamblu de douasprezece case, cu scopul de a tinde spre perfectiune. Calitatea, confortul si siguranta, toate la cele mai înalte standarde: acestea sunt elementele de la care nu facem rabat!

Dedicarea echipei noastre, atentia fata de detaliile constructive si nevoile de confort ale viitorilor proprietari au condus la câstigarea "Premiului excelentei in real estate", care ne-a fost decernat la finalul lunii mai a anului 2021, de catre Clubul Profesionistilor în Imobiliare (CPI) si Imobiliare.ro, la categoria "Cel mai bun ansamblu rezidential de case sau vile 2020".

Proiectul PARADISUL FLORILOR este alcatuit din 12 locuinte individuale, similare prin prisma arhitecturii fatadelor stradale, dar unice totodata din perspectiva proiectarii si a organizarii compartimentarilor interioare. Ansamblul de locuinte PARADISUL FLORILOR este amplasat pe o strada care deriva din artera principala a complexului rezidential Paradisul Verde si pe care se desfasoara trafic rutier exclusiv de catre ocupantii celor 12 locuinte individuale. Pe lânga confortul si siguranta sporite, generate de accesul unic, strada este luminata, asfaltata, are o latime de sapte metri si sistem de colectare centralizat al apelor pluviale. În urma avizarii proiectului urbanistic, autoritatile publice locale ale Comunei Corbeanca au decis sa denumeasca artera stradala conform denumirii proiectului: Strada Paradisul Florilor. Nu în ultimul rând, compania dezvoltatoare, GREEN RESIDENCE DEVELOPER S.R.L. a optat pentru crearea a doua spatii de relaxare comune, dotate cu banci, spatii verzi si accesorii de joaca pentru copii, destinate exclusiv utilizarii la nivelul micro-ansamblului, acestea însumând, împreuna cu calea de rulare si parcajele suplimentare, o suprafata de peste 2.400 de metri patrati, transferabili sub forma de cota parte indiviza proprietarilor din cadrul ansamblului.

 

Amplasare

 

Cele douasprezece vile din cadrul ansamblului sunt situate în imediata vecinatate a lacului si a zonelor de promenada, a terenurilor de sport (tenis, baschet, minifotbal) si a clubului multifunctional de sport si relaxare, denumit “Paradisul Verde Sport & Spa”, situat în inima cartierului “Paradisul Verde”. La o distanta confortabila pentru asigurarea linistei, dar numai buna pentru o scurta plimbare, se gasesc restaurantele “The Brick”, “Sunrise Restaurant & Garden” si “Trattoria Paradis”, ale caror meniuri variate sunt completate de accesul la piscinele proprii. În cadrul complexului rezidential sunt disponibile facilitati suplimentare, printre care gradinite, scoli, locuri de joaca pentru copii, servicii medicale umane si veterinare, servicii de cosmetica, igiena si înfrumusetare, toate sub ausipiciile unui nivel maxim de siguranta, asigurat prin acces securizat, paza si supraveghere video permanente, la nivelul întregului complex rezidential.

Din perspectiva nevoilor legate de cumparaturi, zona este extrem de ofertanta. Un prim supermarket ("Mega Image") se afla la intrarea în complexul rezidential, în timp ce, la o distanta de 1,5 si pâna la 6 kilometri sunt disponibile centre comerciale ("Moara Corbeanca Shopping Center", "Penny", "DN1 Value Center - Carrefour", "Hornbach", "Lidl").

Este important de notat si aspectul ca, pentru situatiile în care veti calatori cu avionul, accesul catre Aeroportul International "Henri Coanda" din Otopeni este extrem de facil, durata maxima de deplasare fiind de aproximativ 10 minute, multiplele rute de deplasare posibile nu prezinta riscul de fi afectate de blocaje rutiere.

 

Detalii ale proprietatilor si specificatii constructive

 

Imobilele sunt amplasate pe loturi de teren cu suprafete generoase, preponderent între 610 si 720 de metri patrati (proprietate exclusiva, pe lânga cota parte indiviza din amenajarile mentionate mai sus) si au suprafete construite desfasurate între 240 si 350 metri patrati, corespunzatoare unor suprafete utile de la 177 si pâna la 243 metri patrati, la care se adauga terasele, ale caror suprafete variaza în intervalul 35-52 metri patrati.

Din punct de vedere constructiv, imobilele au o structura de rezistenta cu schelet în cadre si plansee realizate din beton armat turnat monolit, sunt edificate pe doua niveluri, parter si etaj, cu acoperis tip terasa si prezinta solutii locative variate, cu scopul de a putea oferi solutii adecvate oricaror tipuri de nevoi:

- bucatarie închisa sau deschisa, dupa caz;

- un numar de la 3 pâna la 5 dormitoare si spatiu destinat studiului/lucrului (amplasate atât la nivelul superior al imobilelor, dar si la parter, dupa caz);

- spatii generoase de depozitare;

- garaj încalzit si locuri de parcare organizate în fata fiecarui garaj;

- unsprezece dintre imobile beneficiaza de garaj pentru doua autovehicule si un imobil beneficiaza de garaj pentru un autovehicul. Mai mult decât atât, exista douasprezece locuri de parcare destinate utilizarii exclusive, la nivelul ansamblului de locuinte PARADISUL FLORILOR.

În privinta curtilor imobilelor, fiecare lot de teren va fi acoperit, dupa finalizarea lucrarilor de executie, cu un strat vegetal productiv, tratat selectiv împotriva buruienilor iar, pentru amenajare, proprietarii imobilelor vor beneficia de consultanta din partea arhitectilor peisagisti aflati în echipa de lucru a dezvoltatorului.

 

Accesul la utilitati

 

­ Din perspectiva racordarii la utilitati, imobilele prezinta urmatoarele particularitati:

- alimentare cu energie electrica, gaze naturale si apa potabila/menajera prin racordare la retelele de interes public;- sistem de canalizare pentru apele uzate, racordat la reteaua de interes public precum si colectare si deversare centralizata a apelor pluviale (la nivelul acoperisurilor caselor si a zonei stradale);- conectare prin fibra optica la furnizori de servicii de date de mare viteza, televiziune în format digital si telefonie fixa;- suplimentar, în privinta alimentarii cu energie electrica, fiecare imobil va fi dotat cu un sistem automatizat de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie, compus din panouri fotovoltaice, invertor si baterii de stocare a curentului electric.

 

Materiale de constructie, dotari si finisaje

 

Dotarile si finisajele imobilelor sunt din clasa premium, pentru echiparea standard fiind selectate produse din gamele superioare ale furnizorilor de top din fiecare domeniu:

- sistem ferestre tripan marca Salamander, model BluEvolution 82 mm, vopsit în masa;- sistem de hidroizolatie pentru acoperis: Bauder;- caramida produsa de Soceram - sistem de termoizolatie la nivelul fatadelor cu polistiren expandat de mare densitate, pentru estomparea variatiilor de temperatura;- usi de interior: Pertura;- usi garaj: Hormann;- obiecte sanitare ceramice din gama premium si baterii: Kludi/Grohe;- preechipare pentru automatizare perdele/draperii/jaluzele exterioare, la nivelul ferestrelor;- placari cu ceramica rectificata/piatra naturala, parchet triplu-stratificat, la alegerea beneficiarului, bazat pe un buget de achizitie brut în cuantum de 50 EUR/mp;- echipamente destinate degivrarii, la nivelul teraselor circulabile;- confortul termic este realizat prin intermediul unui sistem de încalzire prin pardoseala, realizata exclusiv cu materiale provenind de la producatori de prim rang (Oventrop si Viega - produse în Germania), buna functionare fiind acoperita, pentru o durata de 12 ani, prin intermediul unei asigurari încheiate intre producatori si societatea de asigurari Allianz.

Centrala termica este fabricata de catre Viessman, iar apa calda menajera este gestionata prin intermediul unui cazan Vitodens cu puterea instalata de 26kW. Sistemul de încalzire beneficiaza de automatizare digitala, în timp ce, pentru racirea aerului, imobilele beneficiaza de preechipare pentru sistemul de climatizare, cu sisteme de conducte si racordare la alimentare cu curent electric.

 

Informatii cu privire la pretul imobilelor

 

Pretul de vânzare al imobilelor este stabilit la nivelul de 1.350 EUR, exclusiv TVA, pentru un metru patrat de constructie desfasurata si include imobilul cu dotarile susmentionate, terenul în proprietate exclusiva si cota parte indiviza aferenta.În situatia în care doriti sa optati pentru achizitionarea unui imobil din cadrul ansamblului, prin intermediul unui credit bancar, TECHVENTURES BANK S.A., partener pentru finantare al dezvoltatorului GREEN RESIDENCE DEVELOPER S.R.L., va poate oferi aceasta facilitate în conditii de costuri bancare preferentiale, respectiv timp redus de analiza si implementare. Mai multe detalii si informatii pot fi obtinute online, pe pagina noastra de internet si prin e-mail sau telefonic, la numarul publicat în sectiunea de contact.

 

   

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video