URSTEMAL Afisari: 94
Categorie: COMERT >> Alimente naturiste, plante medicinale, apicole Vizitatori: 41
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. George Cosbuc, nr. 2, Piatra Neamt, judetul Neamt
-------------------------
Phone: Telefon
  0732185674
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@uleiurinaturale.com
  site: www.uleiurinaturale.com

 
Ulei de Caise presat la rece Pret: 6,00 RON
Detalii  video  

Ulei de Caise presat la rece, 10ml (ambalaj sticla)

Prezentare : 10ml (sticla)

Obtinere : ulei obtinut prin presare la rece a miezului (nucleului) samburelui de caisa. Materia prima provine din culturi ecologice, din surse sigure, nepoluate.

Este 100% natural si extra-pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun adaos termic sau chimic.

Identificare : este un lichid uleios destul de fluid, cu o culoare galben deschis si uneori cu tenta portocalie, miros fin de migdale. Gustul este de nuca, dulce-amarui. La atingere lasa o senzatie grasa, dar este destul de penetrant pentru piele.

Uleiul din samburi de caise presat la rece pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, se poate folosi atat pentru uz cosmetic dar si pentru consum intern pentru ameliorarea anumitor afectiuni. Varianta pentru uzul cosmetic este in general cea cu pulverizator.

Samburii de caise - provin de la fructele Caisului, cu denumirea sa botanica “Prunus armeniaca” , un arbore fructifer mic, originar din Turkestan si descoperit de catre romani. Nucleul samburelor de caise este foarte bogat in vitamine - in principal Vitamina B17 care lupta impotriva cancerului, este sursa de proteina vegetala si contine fibre naturale.

Pentru uz intern : 1 lingurita / zi (in plus fata de un regim alimentar echilibrat, pentru o perioada de max 15 zile, cu pauza de 15 zile)

- stimuleaza activitatea inimii si curata vasele de sange

- ajuta la echilibrarea sistemului digestiv

- favorizeaza functionarea normala a glandei tiroide

Compozitia in acizi grasi :

- acizi grasi polinesaturati : acid linoleic Omega 6 – aprox. 26 %

- acizi grasi mononesaturati - acid oleic (Omega 9) - aprox. 64 %

- acizi grasi saturati - Acid palmitic (5,5 %)

Alte componente active din Uleiul de samburi de caise presat la rece: Vitamina a (antioxidant natural puternic, responsabil de culoarea uleiului), Vitamina E (alfa-tocoferol = antioxidant natural), fitosteroli (dintre care campesterol si stigmasterol = imbunatateste microcirculatia, inhiba îmbatranirea pielii, rol anti-inflamator, protejează impotriva aciiunii nocive a razelor ultraviolete), Triacilgliceride (au proprietati calmante si ajuta la reconstituirea filmului hidro-lipidic al pielii)

Proprietati cosmetice :

-este un ulei care reda stralucirea pielii

- regenerant, revigorant si revitalizant

- inmoaie pielea uscata

- efect de anti-age asupra tenului matur

- consolideaza filmul hidro-lipidic al pielii

- previne caderea parului

Indicatii

- pentru pielea uscata si obosita

- pentru ten matur si cu riduri (gat fata si maini)

- pentru piele devitalizata si lipsita de tonus

- pentru piele sensibila si delicata

- in cazuri de caderi de par, se maseaza zilnic pielea capului

- masca faciala in combinatie cu argila verde

- protectie U.V.,dar nu pentru expuneri indelungi la soare.

 

Se poate folosi in stare pura, sau se va combina cu alte uleiuri vegetale si/sau esentiale preferate si astfel poate inlocui cu succes crema de zi sau noapte.

Se potriveste foarte bine in combinatie cu uleiurile vegetale de: jojoba, macadamia, alune, macese, limba mielului, sau alaturi de untul de shea. Din acest ulei se pot prepara foarte multe produse cosmetice "hand-made". Deasemenea, el poate fi un excelent ulei de masaj.

 

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video