URSTEMAL Afisari: 94
Categorie: COMERT >> Alimente naturiste, plante medicinale, apicole Vizitatori: 41
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. George Cosbuc, nr. 2, Piatra Neamt, judetul Neamt
-------------------------
Phone: Telefon
  0732185674
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@uleiurinaturale.com
  site: www.uleiurinaturale.com

 
Ulei esential de Ienupar, 10 ml Pret: 6,70 RON
Detalii  video  

Ulei esential de Ienupar, 10 ml

Prezentare : 10 ml

Este un ulei 100% pur fara adaos.

Utilizare:

Impotriva acneei: se maseaza usor fata, dupa demachiere , cu 1-2 picaturi de ulei de ienupar in amestec cu un ulei de masaj (ca de exemplu uleiul de cocos sau migdale dulci) . Fiind un bun antiseptic este util pentru vindecarea mai rapida si in siguranta a ranilor sau pentru tratarea dermatitelor.

Impotriva artritei, reumatismului: masajul cu 1-2 picaturi de ulei amestecat cu un ulei presat la rece, imbunatateste circulatia si elimina toxinele din organism.

Impotriva crampelor: puneti pe zona dureroasa o compresa calda pe care adaugati 2-3 picaturi de ulei de ienupar.

Impotriva infectiilor sau a pietrelor la rinichi: masati cu 1-2 picaturi de ulei de ienupar amestecate cu 10 picaturi ulei presat in rece zona rinichilor

Energizant: masati-va palmele cu 1-2 picaturi de ulei de ienupar si apoi inhalati. Mirosul de ienupar tonifica organismul. Este eficient si in cazul insomniei.

 

SFAT : Inainte de utilizare, este recomandabil sa se verifice toleranta pielii la uleiul esential : se aplica pe interiorul incheieturii mainii 1 picatura diluata in putin ulei vegetal.

Pastrare : in locuri ferite de umezeala, caldura si lumina. 

 

 Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece, uleiurile esentiale, suplimentele nutritive, semintele diverse, faina si pulberea din fructe si seminte, condimentele.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video