Dentaclass Professional Dentistry-clinica stomatologica- Brasov Afisari: 109
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 33
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. General Dumitrache , Nr. 2 , Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0730122118
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dentaclass.ro
  site: www.dentaclass.ro

 
Cosmetica dentara  
Detalii  

Cosmetica /estetica dentara reprezinta in ziua de astazi un sinonim pentru stomatologie moderna de ultima ora, imbinand arta si stiinta in acelasi timp. Materialele si tehnologia actuala permit realizarea unor restaurari extreme de precise si de estetice indiferent de amploarea interventiei necesare, dar nu trebuie sa uitam ca in orice tratament trebuie sa primeze sanatatea orala si functionalitatea optima a aparatului dento-maxilar. Pacientii isi vor dori intotdeauna rezolvarea problemelor dentare, dar si un aspect armonios care sa nu tradeze prezenta unor restaurari protetice. Nimeni nu-si mai doreste restaurari dentare  metalice cenusii sau aurii, iar evolutia tehnologiei  poate indeplini cu success cerintele estetice actuale. Nu uitati insa, ca estetica dentara presupune o evaluare amanuntita a situatiei fiecarui caz in parte,deorece succesul pe termen lung al frumosului rezultat obtinut depinde de sanatatea si functionalitatea optima a intregului sistem (dinti, muscatura, musculature facial si articulatie temporo-mandibulara).

Analiza estetica trebuie sa ia in considerare :

  • Culoarea si forma dintilor
  • Pozitia , inghesuirea sau spatierile dentare
  • Aspectul conturului gingival
  • Simetria zambetului
  • Forma fetei
  • Estetica dentara la clinica

    Estetica dentara presupune o serie de tratamente  (protetica dentara, ortodontie, implantologie dentara, chirurgie orala) avand drept scop redarea zambetului natural al pacientilor,  imbunatatindu-le astfel imaginea si respectul de sine, dar si redandu-le starea de bine in ansamblu. In acest sens, CLINICA DENTACLASS  va ofera :

  •  “Analiza zambetului” si consiliere competenta
  • Tratament de albire efectuat atat in cabinet (“In-office bleaching”) cat si la domiciliu (“home bleaching”)
  • Obturatii fizionomice din compozit
  • Fatete ceramice  minim invazive
  • Incrustatii ceramice
  • Coroane si punti integral ceramice (fara suport metalic)
  • Alinierea dintilor prin tratament ortodontic fizionomic
  • Remodelare chirurgicala estetica a gingiei
  • Aplicare de “bijuterii dentare” fara afectarea tesuturilor dentare
  • Albirea dentara 

     Albirea dentara reprezinta o modalitate relativ simpla si rapida de modificare a culorii si stralucirii dentare prin utilizarea unui gel pe baza de peroxid de hidrogen aplicat pe dinti in urma unei igienizari profesionale preliminare. Rezultatul de cele mai multe ori spectaculos al tratamentului ii va determina pe pacienti sa-si analizeze mai frecvent si cu mai mare atentie zambetul, si de asemeni, sa-si monitorizeze  sanatatea dentara si gingivala pentru intretinerea aspectului ingrijit si atractiv obtinut.

     

     Ce factori cauzeaza colorarea dintilor?

  • Nuanta de baza: Culoarea este stabilita genetic si este determinata in proportie de 90% de culoarea dentinei, acel strat interior al dintelui localizat sub invelisul de smalt. Din acest motiv, simpla igienizare profesionala (detartraj, lustruire) nu face decat sa indeparteze pigmentatiile extrinseci ale dintelui (tartru, pete) localizate la suprafata, fara a avea influenta asupra stratului profund care de fapt este cel care influenteaza major culoarea de baza. Efectul albirii depinde de culoarea de pornire a dintelui,  fiecare dinte atingand un prag maxim de albire dincolo de care orice procedura suplimentara de albire este inutila. Cel mai bine raspund la albire dintii cu tenta galbena, iar cei mai refractari la tratament sunt dintii cu tenta cenusie.
  • Varsta: Exista o corelatie directa intre culoarea dintelui si varsta. Odata cu inaintarea in varsta, dentina, structura responsabila de 90% din culoarea  dintelui, se sclerozeaza si se opacifiaza dand dintelui un aspect tern, mai inchis si lipsit de transparenta. Dupa varsta de 20 de ani, dintii incep deja sa aiba un colorit galbui, faza in care albirea da rezultate foarte bune. Dupa 40 de ani, galbuiul se apropie tot mai mult de maroniu si dintele devine mai opac, dar cu toate aceste modificari tratamentul poate da rezultate foarte bune datorita modificarii stralucirii. Transparenta/transluciditatea este singura trasatura care nu poate fi corectata prin nici o tehnica de albire.
  •  Deprinderile in alimentatie: consumul obisnuit de vin rosu, cafea, ceai, coca-cola, morcovi, portocale si alte bauturi si mancaruri colorate cauzeaza pete considerabile de-a lungul anilor. In plus, mancarurile acide ca citricele si otetul contribuie la eroziunea smaltului. Ca rezultat, suprafata dintilor devine mai transparenta si dentina galbuie iese in evidenta.
  • Obiceiul fumatului: Nicotina lasa depozite maronii care se absorb incet in structura dintelui.
  • Medicamentele/chimicalele: Consumul de tetraciclina in timpul formarii dintelui produce pigmentatii intrinseci: striuri cenusiu inchis sau maronii care sunt foarte dificil de indepartat. Consumul excesiv de fluor poate cauza fluoroza caracterizata prin pigmentatii albe sau chiar maronii in cazuri extreme.
  • Pierderea vitalitatii dentare
  •  

    Care sunt optiunile de albire a dintilor ?

    Albirea dentara are ca premisa de lucru existenta unor dinti perfect igienizati (igienizare profesionala) si se face cu ajutorul unui gel pe baza de peroxid de hidrogen. In functie de tehnica utilizata, se vor folosi concentratii diferite de peroxid.

    Albirea in cabinet

    Marele beneficiu al acestei metode este modificarea semnificativa de culoare intr-operioada scurta de timp.

    Acest protocol implica intai izolarea gingiei si apoi aplicarea pe suprafetele dentare a unui gel cu concentratie relativ mare de peroxid,  al carui actiune este  potentata prin actionarea unei lampi de plasma/laser dentar.

    Albirea in cabinet dureaza cca 20-30 de minute in functie de sistemul utilizat. Este o tehnica rapida, care da rezultate excelente, insa trebuie sa aveti in vedere ca nici o tehnica de albire in cabinet nu este suficienta pentru a obtine un efect durabil, stabilizarea culorii fiind conditionata ulterior de un sistem de albire la domiciliu, folosind gutiere individualizate si un gel cu concentratie mai mica.

    Albirea la domiciliu

    Multi  medici stomatologi sunt de parere ca sistemele de albire profesionale pentru acasa pot da cele mai bune rezultate pe perioda lunga de timp si permit obtinerea unei albiri graduale controlate de pacient in functie de gradul de albire dorit.

    Aceste sisteme usor de folosit se bazeaza pe un gel de peroxid de concentratie scazuta ce se aplica intr-o gutiera individualizata realizata de tehnicianul dentar si care se aplica pe arcada dentara cca 2-3 ore sau mai mult timp (cateodata peste noapte). Datorita concentratiei scazute de peroxid gelul de albire poate ramane pe suprafata dentara pentru mai mult timp, fara nici un risc.

     

    Exista o limita in albire? 

    Totul tine de estetica!

    Rezultatele de albire pot fi subiective variind de la persoana la persoana. Multe persoane sunt bucuroase imediat de rezultatul obtinut in timp ce altele sunt dezamagite. Inainte de a incepe orice tratament de albire este indicat sa consultati medicul stomatolog pentru a va face o idee realista asupra rezultatului posibil de obtinut si cat de mult va dura pana se va obtine rezultatul respectiv. Asteptarile joaca un rol major.

    Cum se pastreaza rezultatele obtinute in urma albirii?

    Pt a pastra un timp cat mai indelungat efectele obtinute in urma albirii este indicat:

    • un tratament de albire acasa o data pe an
    • evitarea mancarurilor si bauturilor care coloreaza dintii mai ales o saptamana dupa albire
    • pastrarea unei igieni orale excelente

    Atentie!

    Trebuie sa avem in vedere o serie de factori inainte sa folosim una dintre tehnicile de albire:

  • Nici o cantitate oricat de mare de gel de albire nu va ajuta la obtinerea unor dinti de un alb care nu este natural
  • Rezultatele procesului de albire nu sunt deplin observate pana la perioada de 2 saptamani dupa efectuatrea acesteia. Acesta este un factor important de luat in calcul atunci cand se doreste o restaurare estetica pe baza de ceramica si se doreste ca si culoarea acestei restaurari sa se portriveasca cu cea a dintilor albiti (obturatiile sau coroanele nu sunt influentate de substantele de albire)
  • Anumite obturatii fizionomice ar trebui inlocuite pentru a fi la aceeasi culoare cu dintii albiti.
  • Din cauza retractiilor gingivale de multe ori se expune radacina de o culoare mai galbena ce s-a dovedit greu de albit.
  • De asemenea, trebuie o perioada de asteptare de cca 2 saptamani dupa tratamentul de albire inainte de a realiza obturatii fizionomice din compozit, deoarece peroxidul rezidual poate impiedica adeziunea materialului la structura dentara.
  • Femeile insarcinate sau care alapteaza sunt sfatuite sa amane albirea.
  • Fatetare dentara 

    Fatetarea dentara este o procedura a cosmeticii stomatologice care poate corecta diverse probleme minore de estetica dentara (culoarea,forma si intr-o mica masura inclinatia dintilor frontali) prin slefuire minim invaziva a suprafetei vizibile a smaltului (cca 0,3 mm din stratul superficial al dintelui) si cimentarea unor  fatete (“coji”) delicate din ceramica. Scopul final al fatetelor dentare este acela de a obtine restaurari perfect integrate fizionomic, in armonie cu fata si gingiile, pastrand totodata dintii vitali. Deoarece preparatiile dentare si confectionarea fatetelor implica arta si stiinta, necesitand experienta indelungata si tehnologie deosebita, tratamentul de fatetare este considerat “varful de lance” in randul procedurilor de cosmetica dentara.

    Fatetele pot fi create in cabinet nostru cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM  (Cerec) sau de catre tehnicieni in laboratoare de tehnica dentara.

     

     Care sunt avantajele fatetelor ceramice?

  • Estetica impecabila : Textura si transluciditatea sunt similare cu a dintilor naturali.
  • Minimal invaziv si biotolerat – Realizarea fatetelor dentare implica slefuiri minore ale suprafetei exterioare a dintilor (0,3-0,5 mm din structura smaltului), pastrand totdata dintele viu. Datorita stabilitatii chimice foarte inalte si a lipsei de toxicitate fata de gingii, fatetele sunt perfect tolerate de tesuturile din cavitatea orala. Deoarece prezinta suprafete netede si lucioase, placa bacteriana adera cu greu pe fatetele dentare, reducand riscul de inflamare a gingiilor.
  • Stabilitate in timp – Durata de viata a fatetelor dentare este mare daca pacientul le intretine corespunzator, prin igiena orala ireprosabila la domiciliu si prin igienizari profesionale periodice in cabinet. De asemenea, este indicat ca pacientul sa poarte pe perioada somnului niste dispozitive de protectie numite gutiere, pentru a nu solicita inconstient aceste delicate restaurari.
  • Exista contraindicatii la fatetare? 

    Fatetele dentare sunt optiunea perfecta pentru refacerea esteticii dentare, insa exista si situatii in care acestea nu sunt indicate:

  • Carii multiple, extinse. Intai se realizeaza tratarea acestora si apoi se reevalueaza situatia.
  • Boala parodontala activa sau grava. Intai este tratata boala parodontala, se monitorizeaza igiena, apoi se reevalueaza situatia.
  • Distructii dentare extinse – fracturi mari, carii complicate sau plombe voluminoase. In aceasta situatie, varianta acoperirii cu coroane este mult mai indicata.
  • grosime insuficienta de smalt pe suprafata vestibulara a dintelui – deoarece fatetele dentare se lipesc numai pe suprafata smaltului, la dintii cu un strat subtire de smalt (tocire sau subtieri in urma unor tratamente din trecut) acest tip de tratament nu este indicat.
  • Bruxismul: este o contraindicatie relativa, fiind insa obligatorie purtarea unor gutiere de protectie pe perioada noptii.
  •  
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
     
    vase de sange  |  Absorbant natural  |  Acrilat dentar  |  Adaugare dinte  |  Aditia de os  |  Aditii osoase  |  Afectiuni gingivale, gingivita   |  Afectiuni inflamatorii  |  Afectiunilor pulpei dentare  |  Air flow  |  Albire dentara  |  Albire dinti  |  Albire laser  |  Albirea dintilor  |  Albirea dintilor cu gel  |  Albirea dintilor cu laser  |  Albirea dintilor domiciliu  |  Albiri arcada  |  Albiri dentare  |  Alimentatie sanatoasa  |  Alimente copii  |  Alimente dulci  |  Alte suprafete  |  Analiza de caz  |  Anestezie locala  |  Antiinflamatoare afectiuni ortopedice  |  Apa de gura  |  Apa in exces  |  Aparat dentar  |  Aparat fix pe arcada  |  Aparat ortodontic fix  |  Aparate dentare  |  Aparate dentare copii   |  Aparate dentare fixe  |  Aparate dentare linguale  |  Aparate ortodontice  |  Aparitia bacteriilor  |  Aparitia placii dentare  |  Aplicare bijuterii dentare  |  Aplicarea aparatului dentar  |  Arcada dentara  |  Arcade dentare  |  Arterele inimii  |  Ata dentara  |  Bara fata  |  Baza de tratament  |  Baza dintelui  |  Baza mancaruri  |  Bijuterii ceramica  |  Bijuterii dentare  |  Bijuterii executie  |  Boala gingivala   |  Boala grava   |  Boala parodontala tratament  |  Boala profesionala  |  Boli ale aparatului respirator  |  Boli ale gingiei   |  Boli cronice   |  Boli dentare:  |  Boli infectioase  |  Boli profesionale  |  Bolilor pulpei dentare   |  Bracketuri fizionomice  |  Cabinete stomatologice  |  Calciu organism   |  Canal radicular  |  Caria dentara  |  Cariei dentare  |  Carii simple   |  Cariile dentare  |  Cavitati insuficiente  |  Cavitatii bucale  |  Ceai natural  |  Ceramica arta  |  Ceramica dentara  |  Ceramica fara suport metalic  |  Ceramica implant  |  Ceramica integrala  |  Ceramica zirconiu  |  Chirurgie cosmetica  |  Chirurgie dentara  |  Chirurgie estetica  |  Chirurgie minim invaziva  |  Chirurgie orala  |  Chirurgie parodontala  |  Chirurgie protetica  |  Chirurgie si implantologie  |  Chirurgie si implantologie dentara  |  Chiuretaj parodontal  |  Chiuretaj subgingival  |  Cimentare dinte  |  Complet biocompatibil   |  Compozit plombe  |  Concentratie mare  |  Consiliere profesionala  |  Consult clinic  |  Controale dentare regulate  |  Control medical periodic  |  Control tensiune  |  Controlul placii bacteriene  |  Coroana ceramica  |  Coroana ceramica implant   |  Coroana ceramica suport zirconiu  |  Coroana compozit  |  Coroana dentara  |  Coroana dentara ceramica  |  Coroana total ceramica  |  Coroane ceramica  |  Coroane ceramica integrala  |  Coroane dentare  |  Coroane dentare acrilat  |  Coroane dentare provizorii   |  Coroane metalice dentare  |  Coroane si punti  |  Coroane si punti dentare  |  Coroane suport zirconiu  |  Coroane total ceramice  |  Coroane zirconiu  |  Coroane, fatete , obturatii  |  Coroanele dentare  |  Cosmetica dentara  |  Cresterea copiilor  |  Cresterea copilului  |  Culoarea dintilor naturali  |  Curatarea canalelor radiculare  |  Curatarea dintilor  |  Curatarea gingiilor  |  Curatarea vaselor de wc  |  Depozit alimente  |  Depozite de tartru   |  Depunere tartru  |  Deshidratare   |  Detartraj ultrasonic  |  Diabet tratamente  |  Diagnostic parodontal  |  Diagnosticul si tratamentul bolilor   |  Dinte acrilat  |  Dinte compozit  |  Dinte nou  |  Dinte sanatos   |  Dintele sanatos  |  Dintelui pierdut  |  Dinti ceramica  |  Dinti cu gutiere  |  Dinti din ceramica  |  Dinti temporari   |  Dintii frontali   |  Dintii lipsa  |  Dintii naturali  |  Dintii vitali   |  Dispozitive lucru  |  Dureri ale articulatiilor  |  Dureri ale spatelui  |  Dureri dentare  |  Dureri postextractii dentare  |  Echipa medicala  |  Ecologizare materiale ceramice  |  Efectele albirii  |  Elasticitate   |  Eruptie a dintilor  |  Estetica dentara  |  Estetica dentara albire dinti  |  Evaluare clinica  |  Evaluare si interventie clinica  |  Evolutia dintelui  |  Evolutie sarcina  |  Examen clinic  |  Extractia dintilor   |  Extractii dentare  |  Extractii dinti  |  Factori de risc  |  Factori favorizanti ai bolii   |  Fara interventie chirurgicala  |  Fatetare dentara  |  Fatetare in cabinet  |  Fatete ceramica  |  Fatete ceramice  |  Fatete ceramice, coroane  |  Fatete compozit  |  Fatete de ceramica  |  Fatetele ceramice  |  Femeile insarcinate  |  Fibra sticla  |  Flora bacteriene  |  Fluorizare dinti  |  Fluorizare arcada  |  Folie de cauciuc  |  Folosirea atei dentare  |  Folosirea implantelor   |  Forma dintelui   |  Formare profesionala  |  Fracturi infectate  |  Fracturi patologice  |  Frecventa de lucru  |  Freze  |  Fructe mare  |  Fructe padure  |  Gel efect natural  |  Gingia si tesuturile  |  Gingii inflamate  |  Gingii sanatoase  |  Gingiile inflamate  |  Gingivectomie dinte  |  Gingivita,inflamatia gingiilor  |  Gutiere  |  Gutiere albire  |  Gutiere cu gel   |  Igiena aparatului ortodontic  |  Igiena bucala  |  Igiena dentara  |  Igiena dentara deficitara   |  Igiena orala  |  Igiene corespunzatoare  |  Igienizare air flow  |  Igienizare corecta  |  Igienizare dentara  |  Igienizari dentare  |  Imbunatatirea echilibrului  |  Implant dentar  |  Implant ortodontic  |  Implant volumul sanului  |  Implantologie dentara  |  Implantologie orala  |  Implantologie punti proteze  |  Implantologie, ortodontie, chirurgie  |  Implantul dentar  |  Implanturi dentare  |  Incrustatii ceramice   |  Indepartarea tartrului  |  Infectia radacinii dintelui   |  Infectii ale cavitatii bucale  |  Infectii bacteriene   |  Infectii cronice  |  Inflamatia gingiilor  |  Inflamatia gingiilor  |  Ingrijire dentara   |  Inlay ceramica  |  Inlocuirea zaharului  |  Interiorul osului  |  Interventie chirurgicala   |  Interventie chirurgicala dentara  |  Interventii chirurgicale  |  Interventii chirurgicale parodontale  |  Laboratoare tehnica dentara  |  Laborator dentar  |  Laboratorul dentar  |  Lampi albire  |  Lampi ceramica  |  Lampi interior  |  Lampi stomatologice  |  Lapte cafea  |  Lipsa unei radacini  |  Lucrari arta  |  Lucrari cimentare  |  Lucrari dentare ceramica  |  Lucrari dentare compozit  |  Lucrari laborator  |  Lucrari protetice  |  Lucrari protetice cimentate  |  Lucrari protetice fixe  |  Lucrari protetice fixe si mobile  |  Lucrari protetice mobile  |  Lucrari protetice mobilizabile  |  Lucrari protetice pe implanturi  |  Lucrari sub apa  |  Lucrari zirconiu  |  Mancaruri peste  |  Material special  |  Materiale arta  |  Materiale ceramice  |  Materiale compozite  |  Materiale fixare  |  Materiale nobile  |  Materiale obturatii dentare  |  Medic stomatolog  |  Medici stomatologi  |  Medicina dentara  |  Medicul curant  |  Metode de igiena orala  |  Mica chirurgie  |  Mici interventii chirurgicale  |  Mijloace fixe  |  Mirosul neplacut  |  Mod de viata  |  Mod viata sanatos  |  Modul mijloace fixe  |  Morfologia dentara  |  Musculatura spatelui  |  Musculatura spatelui,  |  Nivelul apei  |  Nu are contraindicatii   |  Oasele maxilare  |  Obturatia de canal  |  Obturatie amalgam   |  Obturatii canal  |  Obturatii compozit  |  Obturatii coronare  |  Obturatii cu compozit plombe  |  Obturatii dentare  |  Obturatii dinti temporari  |  Obturatii fizionomice  |  Obturatii radiculare  |  Ochiul sanatos  |  Ocluzie dentara  |  Odontologie cariologie  |  Operatie corectare forma nas  |  Operatie corectie respiratie  |  Operatii cu lambou  |  Operatii lambou  |  Ortodontie aparate dentare  |  Ortodontie incognito  |  Ortodontie tratamente  |  Osul alveolar  |  Osul maxilar  |  Pacientul adult  |  Parodontiul dintilor  |  Parodontologie parodontoza  |  Parodontologie tratamente  |  Parodontoza tratament  |  Pasta de dinti   |  Pasta dinti  |  Pasta dinti copii  |  Pasta mici  |  Paste cu fluor  |  Peri moi  |  Periaj profesional  |  Periajul   |  Periajul dentar   |  Perii circulare  |  Perioada medie   |  Periuta dinti  |  Periute dentare  |  Periute dinti  |  Periute dinti electrice  |  Pierderea dintelui  |  Pierderea dintilor   |  Piese fixare  |  Pivot sticla  |  Placa bacteriana  |  Planul de tratament  |  Plombe dentare  |  Plombe fizionomice  |  Plombe stomatologice  |  Pneumonie bacteria legionella  |  Pozitia implantelor   |  Pozitia naturala  |  Pozitie placa  |  Pozitiile dentare   |  Preparate legume  |  Prevenirea parodontozei  |  Prevenirea cariilor dentare  |  Prezenta bacteriilor  |  Principii de tratament   |  Principii si conditii  |  Problema dentara  |  Problemele de igiena  |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Proceduri chirurgicale  |  Produs recomandat de medici  |  Produse ceramice  |  Produse din metal  |  Produse igienizare biologica  |  Profilaxie afectiuni gingivale  |  Profilaxie dentara  |  Programul practic  |  Protetica dentara  |  Protetica implant  |  Protetica tratamente  |  Protezare dentara   |  Proteze acrilat  |  Proteze dentare  |  Proteze dentare mobile  |  Proteze dentare scheletate  |  Proteze fixe,mobile  |  Proteze mobile  |  Proteze mobile sau mobilizabile  |  Proteze mobilizabile  |  Proteze scheletate  |  Proteze scheletate clasice  |  Proteze totale  |  Protezele dentare mobile   |  Protocol folosit  |  Pulpa dentara  |  Pulpa dintelui  |  Pulpei dentare  |  Punti ceramica  |  Punti ceramice  |  Punti compozit  |  Punti dentare  |  Punti dentare, din ceramica  |  Radacina dintelui   |  Radacini dentare   |  Radacinii dintelui  |  Radiografii  |  Radiografii craniu  |  Radiografii dentare  |  Radiologie dentara  |  Refacerea protetica   |  Refaceri dentare  |  Remodelare gingii  |  Respiratia orala  |  Restaurari dentare estetice  |  Restaurari protetice  |  Restaurarile protetice  |  Retratament endodontic   |  Rezectie apicala  |  Rezectii apicale  |  Rezolvarea problemelor   |  Rezultate 24 de ore  |  Rezultate estetice  |  Rol estetic  |  Roä¹åi dinä¹åate   |  Sanatatea dintelui  |  Sangerarea   |  Schimbarea pozitiei implantelor  |  Servicii de ortodontie   |  Serviciu medical   |  Serviciu special   |  Sine incarcare  |  Sine metalice  |  Sistem albit dintii  |  Sisteme alternative  |  Sisteme comunicare  |  Sisteme igienizare  |  Sisteme slefuire  |  Sisteme structuri metal  |  Sisteme sustinere  |  Sistemul imunitar  |  Sistemul osos  |  Slefuire bijuterii  |  Slefuirea dintilor  |  Smaltul   |  Solutie antiseptica  |  Starea dintilor  |  Starea gingiilor  |  Starea pacientului   |  Stomatologie chirurgicala  |  Stomatologie copii  |  Stomatologie estetica  |  Stomatologie moderna  |  Stomatologie produse  |  Stomatologie terapeutica  |  Structura dentara  |  Structuri anatomice   |  Structurile faciale  |  Studiile clinice  |  Substantele chimice  |  Sucuri acidulate  |  Suport de zirconiu  |  Suprafata dentara  |  Suprafata dintilor  |  Suprafete metalice  |  Suprafete netede  |  Suptul degetului  |  Surub de titan  |  Tehnica dentara  |  Tehnici comunicare  |  Tehnologia cad cam  |  Tensiune de lucru  |  Terapia dintilor copiilor  |  Tesut moale  |  Tesuturile de sustinere ale dintelui  |  Tesuturile dentare  |  Timpul somnului  |  Tipul de iluminare  |  Tipuri de coroane dentare  |  Tratament albire pete  |  Tratament radacina  |  Tratament afectiuni gingivale  |  Tratament air flow  |  Tratament albire cu gutiere   |  Tratament albire dinti  |  Tratament carii  |  Tratament chirurgical   |  Tratament chirurgical protetica  |  Tratament complex de ingrijire  |  Tratament cu medicamente  |  Tratament de albire a dintilor la domiciliu  |  Tratament de albirea dintilor  |  Tratament de albirea dintilor la domiciliu  |  Tratament dentar  |  Tratament dureri dentare  |  Tratament endodontic  |  Tratament endodontic molar  |  Tratament facial  |  Tratament gingival  |  Tratament laser  |  Tratament molar  |  Tratament oral  |  Tratament ortodontic  |  Tratament ortodontic complex  |  Tratament ortodontic fix   |  Tratament paradontoza  |  Tratament stomatologie  |  Tratamente albire dentara  |  Tratamente apa  |  Tratamente canal  |  Tratamente canal endodontie  |  Tratamente de albire   |  Tratamente dentare  |  Tratamente endodontice  |  Tratamente faciale  |  Tratamente la domiciliu  |  Tratamente laser  |  Tratamente motoare  |  Tratamente nechirurgicale faciale  |  Tratamente parodontale  |  Tratamente profesionale  |  Tratamente protetice  |  Tratamente punti  |  Tratamente stomatologice  |  Tratamente termice  |  Tratamentul afectiunilor coronare  |  Tratamentul afectiunilor gingivale  |  Tratamentul anomaliilor dento maxilare  |  Tratamentul bolilor  |  Tratamentul cariei   |  Tratamentul cariei dentare  |  Tratamentul cariei dentare simple   |  Tratamentul cariilor dentare  |  Tratamentul de canal   |  Tratamentul fara durere   |  Tratamentul laser  |  Tratamentul ortodontic invisalign  |  Tratamentul parodontozei   |  Tulburari ale gustului  |  Tulburari fiziologice  |  Tulburari functionale  |  Varful radacinii  |  Varful radacinii dintelui  |  Vase sange, nervi  |  Vase de sange  |  Vase presiune  |  Vase sticla  |  Vasele de sange  |  Veste simple  |  Viata de noapte  |  Vin alb  |  Vin rosu  |  Vindecarea bolilor pulpei dentare   |  Vindecarea organismului  | 
    Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
    Email: Parola:
     


     
    Nume firma  
    Nume site ~ www.ghidul.ro/  
      Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
    Persoana de contact  
    Telefon  
    Email  
      * Toate campurile sunt obligatorii.  
    In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.