Vapigiena Afisari: 1312
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Curatenie (servicii) Vizitatori: 607
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Campului, nr. 237 B, Cluj-Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0744144027
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@vapigiena.ro
  site: www.vapigiena.ro


 
Curatenie restaurante si bucatarii  
Detalii  video  

Curatenia revolutionara, dezinfectarea si igienizarea cu vapori uscati depasesc standardele actuale de igiena. VapIgiena realizeaza planificarea, implementarea si utilizarea unor proceduri menite sa opreasca proliferarea microorganismelor si a patogenilor. Totodata, punem la dispozitia clientilor personal instruit pentru a realiza cea mai eficienta igienizare a spatiilor si echipamentelor.

Aproximativ 90% din contaminari au loc în timpul procesarii si împachetarii alimentelor. În conditii prielnice de umiditate si temperatura, bacteriile îsi dubleaza numarul la fiecare 20 de minute. În industria alimentara sunt utilizate reguli si programe stricte pentru eliminarea fiecarei categorii de bacterii si virusi. În mod traditional, dezinfectarea este un proces constând în patru etape: apa si detergenti, dezinfectarea cu produse chimice, re-curatarea si uscarea.

Folosind curatenia si dezinfectarea cu vapori procesul devine mult mai rapid, suprafetele ramânând uscate. În acelasi timp este garantata dezinfectarea si distrugerea microorganismelor datorita socului termic.

Pentru a garanta dezinfectarea eficienta a tuturor suprafetelor, va punem la dispozitie testarea incarcaturii microbiene, cheltuielile fiind suportate de client.

Serviciile de curatare si igienizare cu vapori va aduc si un important beneficiu de imagine. Clientii dumneavoastra vor observa prezenta unor echipamente moderne de curatare care înlocuiesc vechiul mop. Încrederea acestora în igiena serviciilor pe care le oferiti va creste, la fel si fidelitatea lor.

Echipamentele de curatare si dezinfectare cu vapori îndeplinesc multe alte sarcini:

  • Îndeparteaza cu usurinta resturile arse din cuptoare
  • Curata si dezinfecteaza zonele pentru prepararea alimentelor
  • Curata camerele frigorifice fara a mai fi nevoie ca alimentele depozitate sa fie îndepartate, întrucât nu sunt folosite produse chimice toxice
  • Curata funinginea si murdaria de pe hote, pereti, blaturi, bancuri de lucru, rafturi crapaturi, colturi si alte zone greu accesibile unde bacteriile prolifereaza
  • Curata si dezinfecteaza echipamentele de bucatarie
  • Curata dispozitivele si instalatiile atât în exterior cât si în interior. Vaporii patrund în toate crapaturile si detaliile soioase pe care nu le-ati putut curata pâna acum
  • Curata eficient gratarele oricât de fine
  • Dezinfecteaza benzile rulante 
  • Curata cu usurinta murdaria lipicioasa
  • Curata si dezinfecteaza carucioarele si tavile rulante
  • Curata scaunele (inclusiv tapiseriile de orice fel) si mesele în zonele pentru servire. Curata cu usurinta chiar si sub mese, în zonele greu de curatat
  • Curata si dezinfecteaza bufetele pentru servire, atât în exterior cât si în interior
  • Îndeparteaza guma de mestecat de pe mese, scaune, podele, covoare si tapiserii
  • Dezinfecteaza toaletele, de la podele, pereti, instalatii sanitare, pâna la mînerele echipamentelor si ale usilor

Curatând cu vapori nu mai aveti nevoie de solutii chimice de curatare, toxice si cu eficienta scazuta. Utilizarea solutiilor chimice este redusa cu 80%-90%. Consumul de apa este redus cu 90%-95%, la fel si cel al energiei necesare pentru încalzirea apei.

Preturi

de la 5 ron/mp

 Pretul curatarii si dezinfectarii obiectelor 30 ron/obiect. Pretul este orientativ si negociabil. Pretul afisat include toate taxele.  Pretul final al serviciilor va fi stabilit dupa vizitarea spatiului de catre reprezentantul  nostru.Pretul depinde de gradul de murdarie a suprafetelor, natura si profunzimea  murdariei, necesarul de personal, frecventa si durata serviciului.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video