Vapigiena Afisari: 1313
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Curatenie (servicii) Vizitatori: 608
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Campului, nr. 237 B, Cluj-Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0744144027
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@vapigiena.ro
  site: www.vapigiena.ro


 
Curatenie pentru case, vile, apartamente, birouri  
Detalii  video  

Vom curata impecabil: parchetul, gresia/faianta si rosturile, mobilierul, usile/geamurile si tocurile acestora, saltelele, canapelele, fotoliile, tapiseriile, jaluzelele, blatul din bucatarie, mesele si scaunele, chiuveta, obiectele sanitare din baie, dusul, oglinzile, peretii/tavanul (unde este posibil), orice alte suprafete sau obiecte

Va doriti o casa cu adevarat curata?

Noi credem ca activitatea de curatenie si igienizare are nevoie si de cunostintele unui specialist. Am vazut de prea multe ori cum mop-ul este manipulat în baie si apoi în bucatarie, cum cârpa murdara care a spalat mobilierul sterge apoi vesela. Am vazut cum solutii chimice continând acizi si alte substante periculoase sunt folosite fara discernamânt, lasând în urma vapori toxici pe care îi inhalati cu placere pentru ca au un miros atragator.

Curatenia cu vapori uscati este adevarata curatenie. Noi folosim cele mai noi si mai performante echipamente care nu doar curata ci si dezinfecteaza orice suprafata. Vaporii omoara pe loc acarienii, îndeparteaza agentii alergeni, omoara bacteriile, îndeparteaza sporii si mucegaiul. 

Va doriti o mica firma de curatenie, condusa dupa principiile afacerilor de familie?

Când ne angajati pe noi, angajati o firma mica precum o familie, nu o societate comerciala extinsa sau o franciza. Suntem pasionati de munca noastra si am decis ca fiecarui client sa-i acordam toate resursele si timpul necesar, lucruri pe care nu le gasiti într-o societate comerciala impersonala. 

Va doriti calitate si valoare pentru pretul pe care îl platiti?

Serviciile noastre ofera mult mai mult decât curatenie. Platind doar curatenia obtineti dezinfectarea tuturor suprafetelor, protectie împotriva patogenilor din casa, a alergiilor si a substantelor chimice toxice. Totodata, protejati mediul împiedicând deversarea solutiilor chimice în apele reziduale si reducând cu pâna la 90% consumul de apa necesar curateniei. 

Preturi

Toate preturile de mai jos sunt orientative si negociabile. Preturile afisate includ toate taxele. Pretul final al serviciilor va fi stabilit dupa vizitarea spatiului de catre reprezentantul nostru.Pretul depinde de gradul de murdarie a suprafetelor, natura si profunzimea murdariei, necesarul de personal, frecventa si durata serviciului.

Prima vizita la dumneavoastra va reprezenta o curatenie generala a tuturor spatiilor. Aceasta poate dura 6-7 ore întrucât implica o munca mai anevoioasa. Curatenia generala include si curatarea tapiseriilor de pe canapele, fotolii, scaune. Pretul pentru curatenia generala este de la 5 ron/mp.

Curatenia ulterioara este una de întretinere: lunar de la 4,5 ron/mp, saptamânal/bilunar de la 4 ron/mp.

Curatarea interioara a cuptorului/cuptorului cu microunde/frigiderului, curatenia si dezinfectarea saltelelor, canapelelor si fotoliilor: 30 ron/obiect.

Curatenie dupa constructor: de la 5 ron/mp.

Curatenie înainte si dupa petreceri: de la 4 ron/mp.

Va doriti o reducere substantiala de pret pentru aceste servicii premium?

Orice client nou care solicita serviciile noastre la recomandarea dumneavoastra, va aduce o reducere de 10% din pretul oricarui serviciu.

Pentru pretul pe care îl platiti va invitam sa fiti pretentiosi la detalii

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video