THR CONSULTING GROUP - Cursuri de calificare turism si industria HoReCa Bucuresti Afisari: 4490
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 1777
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754070324; 0215492850 852; 0215492851 831
-------------------------
Web: Internet
  email: info@thrgroup.ro; georgiana.surdulescu@outlook.com
  site: www.thrgroup.ro

 
Ospatar  
Detalii  

Durata: 6 luni, 720 ore -240 de ore pregatire teoretica -480 de ore pregatire practica .Obiectivul cursului Cursul îsi propune formarea competentelor de servire corecta a preparatelor, prestare de servicii adaptate tipurilor de consumatori si de evenimente din unitatile de alimentatie, identificarea reglementarilor legale privind protectia consumatorului si evidenta primara. Pregatire teoretica si practica Teorie: -Tehnologia activitatii în restaurant si bar -Informatica -Limba straina -Psihologia consumatorilor si dezvoltarea în cariera -Marketing si cunostinte economice -Legislatie Modulele de pregatire teoretica se finalizeaza cu verificari scrise sau orale. Practica: Programa de pregatire practica este distribuita în 2 module: 1. Aplicatii practice în salonul restaurant al scolii (activitati specifice din salonul de restaurant). Materiile prime si auxiliare sunt asigurate de scoala pentru fiecare cursant. Modulul se finalizeaza cu caiet de lucru în restaurant. 2. Practica în productie se face în restaurante cu care THR a încheiat conventii de practica. Modulul se finalizeaza cu caiet de practica în restaurant, care cuprinde un referat cu amenajarea tehnologica a restaurantului. Competente profesionale dobândite -Comunicare si numeratie -Utilizarea calculatorului -Comunicare în limba straina -Asigurarea calitatii -Dezvoltare personala -Igiena si securitatea muncii -Lucrul în echipa -Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism -Promovarea produselor si serviciilor -Psihologia consumatorului -Evidenta operativa -Servirea preparatelor -Servirea bauturilor -Alcatuirea meniurilor -Comportament profesional Perspectiva profesionala Curs de specializare: Sef sala restaurant (conditii de admitere: studii 10 clase si calificare ospatar (chelner) vânzator în unitati de alimentatie). Barman preparator (conditii de admitere: studii 10 clase si calificare ospatar (chelner) vânzator în unitati de alimentatie). Somelier (conditii de admitere: studii 10 clase si calificare ospatar (chelner) vânzator în unitati de alimentatie). Curs de perfectionare: Director de restaurant / berarie / bar de noapte / bar de zi / disco bar / discoteca / bufet / cofetarie - patiserie (conditii de admitere: liceu cu bacalaureat), în urma caruia se poate obtine Brevetul de Turism, în conditiile prevazute de reglementarile legale în vigoare. Tipul de certificat obtinut: Certificat de calificare tip Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, cu recunoastere nationala. Acest curs de pregatire este autorizat si avizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
lucrul in echipa  |  Activitati practice  |  Activitati promovare  |  Agenti economici  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Agentie turism international  |  Agentie turism touroperator  |  Alimentatie publica cursuri  |  Aranjamentele florale  |  Aspicuri  |  Bar catering  |  Bar fructe  |  Bar salate  |  Barman preparator  |  Bucataria catering  |  Bufet fructe catering  |  Camerista hotel cursuri  |  Cariera profesionala   |  Carti informatica  |  Carti legislatie  |  Carti tehnica  |  Carti turism  |  Catering salate  |  Circuitul documentelor  |  Cofetarie patiserie  |  Comunicarea cu clientii  |  Contractelor de munca  |  Contractul de munca  |  Creme noapte  |  Creme patiserie  |  Cunostinte de baza   |  Curs barman  |  Curs bucatar  |  Curs marketing notiuni baza  |  Curs ospatar  |  Cursuri administrator pensiune turistica  |  Cursuri administratori pensiuni turistice  |  Cursuri agent turism  |  Cursuri agenti turism  |  Cursuri alimentatie publica  |  Cursuri bucatari  |  Cursuri calificare  |  Cursuri camerista hotel  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri cofetari  |  Cursuri comportament  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri director restaurant  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri ghid turism  |  Cursuri ghizi turistici  |  Cursuri igiena  |  Cursuri individuale  |  Cursuri informatica  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri managementul calitatii  |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri manager turism  |  Cursuri marketing  |  Cursuri operatori pc  |  Cursuri patiseri  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri pregatire profesionala  |  Cursuri prevenirea poluarii  |  Cursuri specializare  |  Cursuri turism  |  Decor restaurant  |  Deserturi  |  Dezvoltare aplicatii  |  Dezvoltare personala  |  Dezvoltare profesionala  |  Director de marketing   |  Dulciuri de bucatarie  |  Evaluare a muncii  |  Experienta si creativitate  |  Fonduri studii  |  Formare profesionala  |  Fructe mare  |  Garnituri legume  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Gestionarea politelor  |  Gestiunea resurselor umane  |  Gustari calde  |  Gustari reci  |  Hotel bar  |  Intocmirea documentelor primare   |  Istoria artei  |  Liceu informatica  |  Liceu teoretic  |  Locul de munca  |  Management calitate  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii cursuri  |  Manager de proiect  |  Manager marketing,comunicare   |  Modulul de curs  |  Nivelul de formare  |  Oras international   |  Orez fructe mare  |  Oua paste  |  Paste fainoase  |  Paste fainoase oua  |  Patiseri cursuri  |  Pensiune fax  |  Pensiune turistica  |  Pensiuni turistice  |  Platou fructe   |  Prelucrare peste  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Produse semifabricate  |  Programe formare profesionala  |  Programe de formare   |  Programe europene  |  Programe turistice  |  Programul de bar   |  Programul practic  |  Programul teoretic  |  Promovare turistica  |  Prospectarea pietei   |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Psihologia muncii  |  Restaurante catering  |  Sala legislatie  |  Salate gustari  |  Salate peste  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Semipreparate carne  |  Semipreparate peste  |  Servicii barman  |  Servicii comunicare  |  Servicii suplimentare  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Situatiilor conflictuale  |  Situatiilor financiare  |  Sosuri legume  |  Studii consumatori  |  Studii marketing  |  Tehnici comunicare  |  Tratamente termice  |  Tur oras  |  Turism international  |  Turism pensiuni  |  Turism seminarii  |  Turism spa  |  Turism weekend  |  Vizitarea obiectivelor turistice  |  Zile de naä¹âŸtere  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.