THR CONSULTING GROUP - Cursuri de calificare turism si industria HoReCa Bucuresti Afisari: 4490
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 1777
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754070324; 0215492850 852; 0215492851 831
-------------------------
Web: Internet
  email: info@thrgroup.ro; georgiana.surdulescu@outlook.com
  site: www.thrgroup.ro

 
Curs Bucatar  
Detalii  video  

Durata: 6 luni, 720 ore -240 de ore pregatire teoretica -480 de ore pregatire practica . Obiectivul cursului Formarea competentelor de prelucrare corecta a materiilor prime, de pregatire a sortimentelor de preparate culinare, realizare a diferitelor decoruri si aplicare a normelor de igiena si siguranta alimentatiei (HACCP). Pregatire teoretica si practica Teorie: -Tehnologie culinara -Organizarea activitatii în unitati de alimentatie si turism -Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei -Comunicare în limba straina -Psihosociologie -Evidenta operativa -Igiena si securitatea muncii Modulele de pregatire teoretica se finalizeaza cu verificariscrise sau orale. Practica: Programa de pregatire practica este distribuita în 2 module: 1. Aplicatii practice în bucataria si laboratorul bucatarie al scolii (16 posturi individuale de lucru pentru cursanti, o statie de lucru pentru instructor). Tematica de pregatire este repartizata pe 4 saptamâni si cuprinde: -Semipreparate culinare (fonduri, sosuri, esente, aspicuri, aluaturi) si aplicatii ale acestora în preparate -Gustari si antreuri, preparate tip catering, preparate tip fast - food -Supe, creme, ciorbe, consommé - uri, mâncaruri -Garnituri, salate, dulciuri de bucatarie Materiile prime si auxiliare sunt asigurate de scoala pentru fiecare cursant. Modulul se finalizeaza cu caiet de lucru în bucatarie. 2. Practica în productie se face în restaurante cu care THR a încheiat conventii de practica. Modulul se finalizeaza cu caiet de practica în bucatarie, care cuprinde un referat cu amenajarea tehnologica a bucatariei si fisele tehnologice ale preparatelor executate. Competente profesionale dobândite -Comunicarea la locul de munca -Desfasurarea muncii în echipa -Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca -Asigurarea conditiilor igienico - sanitare -Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitatii sectiei -Prevenirea poluarii mediului -Întocmirea documentelor specifice -Pregatirea antreurilor calde si reci; pregatirea fripturilor -Pregatirea gustarilor calde si reci; pregatirea mâncarurilor din carne -Pregatirea mâncarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase -Pregatirea preparatelor lichide; prepararea dulciurilor (deserturilor) -Prepararea fondurilor, glase - urilor; prepararea mâncarurilor din peste si fructe de mare -Realizarea actiunilor de supervizare si control -Realizarea aluaturilor de baza -Realizarea salatelor; realizarea sosurilor Perspectiva profesionala Curs de specializare: Bucatar specialist / vegetarian / dietetician (conditii de admitere: studii 10 clase si calificare bucatar Bucatar sef (conditii de admitere: studii 10 clase si calificare bucatar) Curs de perfectionare: Director de restaurant / berarie / bar de noapte / bar de zi / disco bar / discoteca / bufet / cofetarie - patiserie (conditii de admitere: liceu cu bacalaureat), în urma caruia se poate obtine Brevetul de Turism, în conditiile prevazute de reglementarile legale în vigoare. Tipul de certificat obtinut: Certificat de calificare tip Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, cu recunoastere nationala. Acest curs de pregatire este autorizat si avizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video
 
lucrul in echipa  |  Activitati practice  |  Activitati promovare  |  Agenti economici  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Agentie turism international  |  Agentie turism touroperator  |  Alimentatie publica cursuri  |  Aranjamentele florale  |  Aspicuri  |  Bar catering  |  Bar fructe  |  Bar salate  |  Barman preparator  |  Bucataria catering  |  Bufet fructe catering  |  Camerista hotel cursuri  |  Cariera profesionala   |  Carti informatica  |  Carti legislatie  |  Carti tehnica  |  Carti turism  |  Catering salate  |  Circuitul documentelor  |  Cofetarie patiserie  |  Comunicarea cu clientii  |  Contractelor de munca  |  Contractul de munca  |  Creme noapte  |  Creme patiserie  |  Cunostinte de baza   |  Curs barman  |  Curs bucatar  |  Curs marketing notiuni baza  |  Curs ospatar  |  Cursuri administrator pensiune turistica  |  Cursuri administratori pensiuni turistice  |  Cursuri agent turism  |  Cursuri agenti turism  |  Cursuri alimentatie publica  |  Cursuri bucatari  |  Cursuri calificare  |  Cursuri camerista hotel  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri cofetari  |  Cursuri comportament  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri director restaurant  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri ghid turism  |  Cursuri ghizi turistici  |  Cursuri igiena  |  Cursuri individuale  |  Cursuri informatica  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri managementul calitatii  |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri manager turism  |  Cursuri marketing  |  Cursuri operatori pc  |  Cursuri patiseri  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri pregatire profesionala  |  Cursuri prevenirea poluarii  |  Cursuri specializare  |  Cursuri turism  |  Decor restaurant  |  Deserturi  |  Dezvoltare aplicatii  |  Dezvoltare personala  |  Dezvoltare profesionala  |  Director de marketing   |  Dulciuri de bucatarie  |  Evaluare a muncii  |  Experienta si creativitate  |  Fonduri studii  |  Formare profesionala  |  Fructe mare  |  Garnituri legume  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Gestionarea politelor  |  Gestiunea resurselor umane  |  Gustari calde  |  Gustari reci  |  Hotel bar  |  Intocmirea documentelor primare   |  Istoria artei  |  Liceu informatica  |  Liceu teoretic  |  Locul de munca  |  Management calitate  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii cursuri  |  Manager de proiect  |  Manager marketing,comunicare   |  Modulul de curs  |  Nivelul de formare  |  Oras international   |  Orez fructe mare  |  Oua paste  |  Paste fainoase  |  Paste fainoase oua  |  Patiseri cursuri  |  Pensiune fax  |  Pensiune turistica  |  Pensiuni turistice  |  Platou fructe   |  Prelucrare peste  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Produse semifabricate  |  Programe formare profesionala  |  Programe de formare   |  Programe europene  |  Programe turistice  |  Programul de bar   |  Programul practic  |  Programul teoretic  |  Promovare turistica  |  Prospectarea pietei   |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Psihologia muncii  |  Restaurante catering  |  Sala legislatie  |  Salate gustari  |  Salate peste  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Semipreparate carne  |  Semipreparate peste  |  Servicii barman  |  Servicii comunicare  |  Servicii suplimentare  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Situatiilor conflictuale  |  Situatiilor financiare  |  Sosuri legume  |  Studii consumatori  |  Studii marketing  |  Tehnici comunicare  |  Tratamente termice  |  Tur oras  |  Turism international  |  Turism pensiuni  |  Turism seminarii  |  Turism spa  |  Turism weekend  |  Vizitarea obiectivelor turistice  |  Zile de naä¹âŸtere  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.