THR CONSULTING GROUP - Cursuri de calificare turism si industria HoReCa Bucuresti Afisari: 4454
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 1743
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754070324; 0215492850 852; 0215492851 831
-------------------------
Web: Internet
  email: info@thrgroup.ro; georgiana.surdulescu@outlook.com
  site: www.thrgroup.ro

 
Noţiuni de Ikebana  
Detalii  
Ai simţ artistic şi vrei să - l dezvolţi ? Te aşteptăm la THR într - o atmosferă plină de culoare şi vitalitate să - ţi exprimi pacea sufletească sau pur şi simplu să creezi un tablou viu şi luminos. Aranjamentele florale te ajută să intri în echilibru cu natura şi să transpui viaţa vegetală la dimensiunea unui kenzan. Durată: 3 zile, începând cu ora 1700
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Agenti economici  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Agentie turism international  |  Agentie turism touroperator  |  Alimentatie publica cursuri  |  Aranjamentele florale  |  Aspicuri  |  Bar catering  |  Bar fructe  |  Bar salate  |  Barman preparator  |  Bufet fructe catering  |  Catering salate  |  Circuitul documentelor  |  Comunicarea cu clientii  |  Contractul de munca  |  Creme noapte  |  Creme patiserie  |  Cunostinte de baza   |  Curs barman  |  Curs marketing notiuni baza  |  Curs ospatar  |  Cursuri administrator pensiune turistica  |  Cursuri administratori pensiuni turistice  |  Cursuri agent turism  |  Cursuri agenti turism  |  Cursuri alimentatie publica  |  Cursuri bucatari  |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri cofetari  |  Cursuri comportament  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri director restaurant  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri ghid turism  |  Cursuri ghizi turistici  |  Cursuri igiena  |  Cursuri individuale  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri manager turism  |  Cursuri marketing  |  Cursuri operatori pc  |  Cursuri patiseri  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri specializare  |  Cursuri turism  |  Decor restaurant  |  Deserturi  |  Dezvoltare aplicatii  |  Director de marketing   |  Evaluare a muncii  |  Experienta si creativitate  |  Fonduri studii  |  Formare profesionala  |  Fructe mare  |  Garnituri legume  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Gestionarea politelor  |  Gestiunea resurselor umane  |  Hotel bar  |  Intocmirea documentelor primare   |  Istoria artei  |  Liceu teoretic  |  Locul de munca  |  Management calitate  |  Manager de proiect  |  Manager marketing,comunicare   |  Modulul de curs  |  Nivelul de formare  |  Oras international   |  Orez fructe mare  |  Patiseri cursuri  |  Pensiune fax  |  Pensiune turistica  |  Pensiuni turistice  |  Platou fructe   |  Prelucrare peste  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Produse semifabricate  |  Programe de formare   |  Programe europene  |  Programe turistice  |  Programul de bar   |  Programul practic  |  Programul teoretic  |  Prospectarea pietei   |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Psihologia muncii  |  Restaurante catering  |  Salate peste  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Semipreparate carne  |  Semipreparate peste  |  Servicii barman  |  Servicii comunicare  |  Servicii suplimentare  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Situatiilor conflictuale  |  Situatiilor financiare  |  Sosuri legume  |  Studii consumatori  |  Studii marketing  |  Tehnici comunicare  |  Tratamente termice  |  Tur oras  |  Turism international  |  Turism pensiuni  |  Turism seminarii  |  Turism spa  |  Turism weekend  |  Vizitarea obiectivelor turistice  |  Zile de naä¹âŸtere  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.