TERME TRAVEL Afisari: 969
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 372
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Drumul Padurea Pustnicu , nr 135, TO 35, ap.2,sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  021 386 0225; 0732 132 333
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.termetravel.com


 
Cure medicale  
Detalii

1/Cure acupunctura

"Take your time" pentru o cura de ... Acupunctura si bucura-te de beneficiile unei terapii vechi de peste 10000 de ani.

Curele de acupunctura se recomanda pentru echilibrarea energiilor din organism, dezechilibre energice care se manifesta in planul materiei, al organismului sub forma diverselor afectiuni.

Aceasta arta de diagnosticare, prevenire si tratament al bolilor are o vechime de peste 10.000 de ani. Originile ei se cred a fi in India si in China . De-a lungul timpului, s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente metode de prevenire si de tratare a bolilor.

Imbolnavirea unui organ produce o reactie in lant in corpul uman, influentand negativ functiile si structura organelor cu care se afla in legatura directa. Acupunctura reface structura si functia materiei prin restabilirea echilibrului energetic si armonizarea functiilor metabolice. Procesul de vindecare este explicat de inlaturarea cauzelor interne si externe care au favorizat si au generat aparitia bolii.

Corpul uman este strabatut de 12 meridiane energetice pereche si 2 meridiane energetice individuale. Existenta meridianelor si a punctelor a fost dovedita stiintific prin numeroase studii elaborate de medicina cuantica.La nivelul pielii, de-a lungul meridianelor se afla punctele de acupunctura sau acupunctele. Un punct poate sa actioneze asupra mai multor organe sau functii din organism.Prin stimularea lor se controleaza si se dirijeaza circulatia energiei in organism. Marea majoritate a acestora sunt situate de-a lungul meridianelor, insa exista cateva acupuncte situate in afara lor. Ele se numesc puncte extrameridiane si importanta lor este mult mai mare pentru ca sunt legate de meridianele interne si actioneaza direct asupra matricei energetice a organismului. Pot fi stimulate prin presiune mecanica, curent electric, unda de lumina, caldura sau unde sonore.

Introducerea acelor in piele nu este dureroasa, pentru ca varful acului este sferic si nu exista terminatii nervoase in punctul de acupunctura.

In timpul inteparii punctul incepe sa transmita un flux de informatii bidirectional: energetic catre organul afectat si prin circuitul sistemului nervos catre creier, care „comanda” organului afectat sa inceapa procesul de vindecare.

2/Cure geriatrice

"Take your time" si descopera elixirul tineretii, facand o cura geriatrica Ana Aslan.

Curele geriatrice Ana Aslan sau asa zisele cure de "intinerire", recomandate persoanelor de varsta a treia, pot fi incepute profilactic de catre persoanele de peste 40 de ani.

Dr. Ana Aslan a fost cea care a intuit si descoperit, actiunea terapeutica de tip biotrofic a procainei, prin tratament de lunga durata în doze mici, cu rol curativ si profilactic.

Tratand cu Procaina bolile ischemice ale membrelor inferioare, aceasta are un efect favorabil asupra procesului de imbatranire a tesutului. Procaina are si efect antiinflamator si este un remarcabil antioxidant ce lupta cu stressul oxidativ si cu radicalii liberi, cei care duc la instalarea precoce a batranetii si in aparitia altor boli. Procaina are si un usor efect vasodilatator, este si un hipotensor ce micsoreaza tensiunea.

Gerovitalul H3 , produs pe baza de Procaina, produs biotrofic original românesc si în acelast timp, primul medicament creat anume sa intarzie procesul de imbatranire, a fost elaborat intre anii 1946 si 1956, de Prof. Dr. Ana Aslan si scoala sa, dupa numeroase cercetari clinice si experimentale. Gerovital H3 , este un medicament gerontologic prin interventia sa în mecanismele de imbatranire la nivel molecular si geriatric datorita interven­tiei sale în bolile cronice degenerative ale varstei a tre­ia.

S-a constatat astfel, ca Gerovitalul H3 are ac­­tiune stimulatoare asupra proceselor de regenerare la ni­­velul tesutului hepatic, a mucoasei gastrice si a ma­du­vei osoase, re­­generarea fiziologica si morfologica a muschiului stri­at si a nervilor periferici.

In 1960 Prof. Ana Aslan incepe experimentarea unui nou produs care contine, pe langa procaina, si un fac­tor activator si antiaterogen- Aslavital , ceea ce ii confera eficacitate in terapia adresata sistemului nervos si aparatului cardiovascular.

3/Cure astm

"Take your time" ... si respira cu noi, ... facand o cura de tratare a Astmului.

Curele antiasmatice au rolul de a imbunatati si de a reabilita sistemul de functionare al cailor respiratorii.

Curele sunt benefice pentru persoanele cu astm si afectiuni cronice ale cailor respiratorii.

Curele oferite de Terme Travel, incep printr-un control medical de specialitate, care va indica tratamentul potrivit pentru fiecare persoana in parte.

4/Cure cardiovasculare

"Take your time" ... si lasa-ti inima sa bata mult timp de acum incolo, ... facand una dintre curele Cardiovasculare.

Bolile cardiovasculare (BCV) afecteaza inima si vasele de sange si se pot manifesta prin hipertensiune arteriala, boli coronariene, afectiuni cardiace si atac de cord.

Factorii care pot favoriza bolile cardiovasculare, sunt: factori familiali (genetici, ereditari) alteori factori constitutionali (endocrini), in alte cazuri intervin factorii de mediu (clima, altitudine, poluare), alteori nocivele (cafea, tutun, alcool), alimentatia irationala (grasimi animale, sare, dulciuri), sedentarismul, viata si munca dezordonata si nu in ultimul rand coroborarea lor cu stressul psihic cotidian.

De aceea, prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare, care printr-un studiu recent s-a dovedit ca pot fi intr-o oarecare masura reversibile sau cel putin mentinute la un anumit nivel, este esentiala. Si aceasta datorita faptului ca afectiunile cardiovasculare reprezinta o grupa de risc foarte ridicat intre cauzele mortalitatii la nivel mondial.

Curele oferite de Terme Travel, sunt destinate in special persoanelor cu probleme cardiace, hipertensiune, angina pectorala, tratamente post operatorii pe inima. Curele incep printr-un control cardiologic de specialitate ( EKG si testul de rezistenta al inimii), toate constituind baza programului de cura personalizata.

5/Cure reumatice / balneare / fango

"Take your time" ... si tine sub control afectiunile reumatice, ...facand una dintre curele reumatice / balneo / fango.

Terme Travel organizeaza sejururi speciale pentru oaspetii cu afectiuni reumatice, artrite reumatice, artroze, boala Bechterew si fibromialgie.

Curele balneare , asa numite cure de bai, sunt o combinatie intre hidroterapie- tratamentul cu apa, fizioterapie si electroterapie.

Hidroterapia sau tratamentul cu apa, ajuta corpul sa suporte tratamentul intr-un mod mai usor:

  • baile termale
  • baile sulfuroase
  • baile de namol
  • diferitele tipuri de dusuri
  • gimnastica in apa

Fizioterapia da corpului mobilitate:

  • kinetoterapia
  • masajele

Electroterapia stimuleaza circulatia sangelui si duce la scaderea intensitatii durerii.

Tratamentele difera de la o persoana la alta, fiind intocmite de medici de specialitate in functie de afectiunea respectiva si de intensitatea acesteia.

Curele balneare , denumite in marea lor majoritate cure reumatice sunt recomandate pentru toate afectiunile muschilor, oaselor si articulatiilor, cum ar fi: artroze, artrite, sciatica, Bechterew, fibromialgie, guta, etc.

Cele mai bune cure balneare se fac in tari unde exista rezerve naturale de ape termale, in special in tarile Europei de Est, dar nu numai.

De asemenea, in multe cure balneare, se foloseste fango, acestea fiind curele fango.

Fango este un namol marin imbogatit cu saruri organice iodate, mucopolizaharide, camfor natural si alte substante anticelulitice. El poate avea un efect termic moderat, dar exista si un namol rece pentru persoanele cu piele sensibila, cu venectazii sau varice. Fango se foloseste atat pentru impachetari cat si pentru bai de fango.

6/Curele Ayurveda

"Take your time" ... si practica stiinta vietii in stil indian, incercand o inedita cura Ayurveda - Terapie si Wellness.

Terme Travel va ofera o calatorie inedita in Sri Lanka si in Gozo - Malta, unde puteti urma o cura Ayurveda originala.

Ce este Ayurveda?

AYURVEDA - stiinta indiana despre vindecarea trupului, a sufletului si a spiritului

Ayurveda = Wellness in stil Indian

In sanscrita veche Ayur =viata si Veda = a stii

Ayurveda = Stiinta Vietii

Acest concept are peste 5000 de ani, si descinde din India si Sri Lanka.

Ayurveda este o stiinta de vindecare a omului, stiinta care are ca scop echilibrul intre trup, suflet, spirit si lumea inconjuratoare.

Stilul de viata, felul de a manca si medicina naturista alcatuiesc impreuna cheia catre o viata sanatoasa.

Pentru ca acest ideal existential sa poata fi atins, inteleptii vindecatori din India au alcatuit un program care se bazeaza pe patru trepte:

  • Exercitii fizice si respiratorii - care intaresc trupul si aduc pacea spirituala
  • Regimul alimentar Ayurveda - o alimentatie care are drept scop atingerea formei maxime si evitarea stressului
  • Purificarea - care elibereaza corpul de otravuri
  • Meditatia - menita sa stimuleze activitatea spirituala si sa declanseze potentialul creator
  • Ayurveda descrie principiile prin trei agenti de guvernare numiti "doshe". Numele acestor agenti sunt: Vata, Pitta si Kapha.

     
    Galerie foto (2)
    [Image #1] [Image #2]
     
    bolile degenerative   |  Acces piscina  |  Acupunctura meridiane  |  Acupunctura tratamente  |  Afectiuni ale inimii  |  Afectiuni ale pielii  |  Afectiuni ale sistemului nervos  |  Afectiuni cronice tratamente  |  Afectiuni degenerative  |  Afectiuni medicale   |  Afecåģiuni metabolice, tratamente  |  Afectiuni organe interne  |  Afectiuni reumatice  |  Afectiuni reumatice tratamente  |  Alcool alimentar  |  Alimentatie sanatoasa  |  Angina pectorala  |  Apa la nivelul tesutului   |  Apa cu sare  |  Apa in exces  |  Apa vietii  |  Armonizarea functiilor metabolice  |  Ayurveda terapie naturista  |  Bai apa  |  Bai termale  |  Balneo romania  |  Baza de tratament  |  Biciclete fitness  |  Bilete avion  |  Bilete avion rezervari  |  Boli cardiace  |  Boli cardiovasculare  |  Boli cardiovasculare transplant  |  Boli cronice   |  Boli degenerative  |  Boli interne  |  Boli piele  |  Boli reumatice tratamente  |  Cafea rece  |  Cafea terapeutica  |  Caldura in afara corpului  |  Ceaiuri fructe naturale  |  Ceaiuri naturale  |  Ceaiuri plante  |  Circuite vacanta  |  Circuite exotice  |  Companii croaziere  |  Consultant wellness  |  Cosmetica animala  |  Cosmetica medicala  |  Cosmetice corp  |  Cosmetice plante  |  Croaziere organizari  |  Cura de detoxifiere  |  Cura detoxifiere  |  Cura slabire  |  Cure de slabire   |  Curele piele  |  Curele piele  |  Detoxifiere  |  Dezechilibre ale organismului  |  Dieta echilibrata  |  Echilibrarea meridianelor energetice  |  Echilibrarea organismului  |  Efect antiinflamator  |  Efect termic  |  Efecte benefice  |  Electroterapie  |  Exercitii fizice,diete  |  Exercitii gimnastica  |  Factori de risc  |  Fizioterapia   |  Fizioterapie  |  Fizioterapie tratamente  |  Fructe mare  |  Gerontologie geriatrie ana aslan  |  Gimnastica medicala  |  Gimnastica persoane  |  Guta tratamente  |  Hipertensiune arteriala  |  Hotel jacuzzi  |  Hotel piscina  |  Hoteluri toata lumea   |  Impachetari anticelulitice  |  Impachetari cafea  |  Impachetari fango  |  Impachetari la rece  |  Impachetari namol  |  Impachetari rece  |  Infrumusetare corporala  |  Institutul boli cardiovasculare timisoara  |  Itinerarii croaziera  |  Kinetoterapie tratamente  |  Medicina naturista  |  Medicina vietii  |  Meridiane ale corpului  |  Meridiane energetice  |  Meridianele energetice  |  Mese hoteluri  |  Mod de viata  |  Namol fizioterapie  |  Namol impachetari  |  Namol marin  |  Namol termic impachetari  |  Nivelul de lumina   |  Nivelul energetic  |  Oboseala cronica  |  Organ afectat  |  Organizari croaziere  |  Organizari circuite  |  Piata romaneasca  |  Piele sensibila  |  Pierdere calorii   |  Pierderea in greutate  |  Piscina jacuzzi  |  Plante apa  |  Planul control  |  Planul de tratament  |  Presiune de functionare   |  Procesul de imbatranire  |  Procesul de imbatranire a pielii  |  Produs de baza in alimentatia  |  Produs medical natural   |  Produse cosmetice minerale  |  Produse cosmetice naturale  |  Produse de corp  |  Produse detoxifiere  |  Produse naturale  |  Produse stimulatoare  |  Produse tratamente corp  |  Program exercitii fizice  |  Programe gimnastica  |  Programe slabire  |  Puncte acupunctura  |  Puncte de acupunctura  |  Puncte energetice acupunctura  |  Punctele de acupunctura  |  Relaxarea mentala  |  Restabilirea echilibrului energetic  |  Rezistenta mecanica  |  Rol antioxidant  |  Rol curativ  |  Salon modelare corporala bucuresti  |  Sanatate plante culturi agricole  |  Sardinia   |  Saruri organice  |  Scaderea in varsta  |  Schimbare limba  |  Sciatica tratament  |  Sejururi individuale  |  Sejururi interne  |  Sistemul cardiovascular   |  Sistemul nervos  |  Stare de relaxare generala  |  Stare generala sanatate  |  Starea de echilibru a organismului  |  Stil de viata  |  Stilul de viata  |  Stimularea sistemului nervos  |  Stimulatoare cardiace  |  Studii in acupunctura  |  Studii mediu  |  Sucuri fructe  |  Supraveghere persoane  |  Surplusul de grasime  |  Surplusul de greutate  |  Terapia durerii  |  Terapia prin arta  |  Terapia sufletului  |  Terapie caldura  |  Terapie cu lumina  |  Terapie medicina cuantica  |  Terapie naturista  |  Terapii energetice  |  Terapii naturale  |  Tratament antiinflamator   |  Tratament de regenerare  |  Tratament detoxifiere  |  Tratament dezechilibre energetice  |  Tratament gerovital  |  Tratamente alge  |  Tratamente anticelulitice  |  Tratamente apa  |  Tratamente balneo  |  Tratamente cosmetice  |  Tratamente energetice  |  Tratamente infrumusetare  |  Tratamente intinerire  |  Tratamente plante  |  Tratamente relaxare  |  Tratamente slabire  |  Tratamente spa  |  Tratamente varice  |  Tratamente venectazii  |  Tratamentul bolilor  |  Tratamentul bolilor cardiovasculare  |  Tratare apa  |  Tratare astm  |  Tratarea astmului   |  Tratarea bolilor inima  |  Tratarea bolilor pielii   |  Vacante city break  |  Vacante de relaxare   |  Vacante exotice  |  Vacante grecia  |  Vacante hoteluri  |  Vacante mauritius  |  Vacante thailanda  |  Vacante turcia  |  Varsta a treia   |  Vasele de sange  |  Veda stiinta  |  Viata lunga de functionare  |  Vindecare  |  Vindecarea organismului  | 
    Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
    Email: Parola:
     


     
    Nume firma  
    Nume site ~ www.ghidul.ro/  
      Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
    Persoana de contact  
    Telefon  
    Email  
      * Toate campurile sunt obligatorii.  
    In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.