Tentrom Paradise - Copertine, marchize, pergole, parasolare, Chitila / Ilfov Afisari: 2182
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 1791
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Banatului, Nr 70 B, Mogosoaia, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213520554; 0314260943; 0758021944; 074316138
-------------------------
Web: Internet
  email: tentromparadise.ro@gmail.com
  site: www.tentromparadise.ro

 
Pergola gradina  
Detalii  video  

Pergola gradina, – o oaza de relaxare in curtea ta. Peisajul unei gradini poate fi cu usurinta completatat de pergole de gradina, in diverse forme si modele, in functie de preferinte si de stilul decorativ predominant in locuinta.

Nimic nu este mai frumos decat sa iti savurezi cafeaua dimineata in mijlocul naturii sau sa petreci timp frumos alaturi de cei dragi intr-un cadru de vis intr-o pergola de gradina amenajata pe placul tau, astfel incat sa iti creezi coltisorul tau de relaxare. Desi poate ai vazut o pergola de gradina in imagini doar, trebuie sa stii ca acestea infrumuseteaza o curte, pentru a profita cat mai mult de aerul curat.

 

 

Pergola gradina – Cum alegem pergola de gradina potrivita?

 

Atunci cand optam pentru pergola de gradina trebuie sa luam in calcul mai multe aspecte importante pentru ca acestea sa se potriveasca in totalitate cu restul decorului din gradina, precum materialul din care este confectionat sistemul de umbrire, amplasarea si dimensiunile, dar si culorile predominante.

Un alt aspect important il reprezinta pretul de achizitie al unui astfel de sistem de umbrire. Alegem o pergola de gradina pentru pret, daca acesta ni se pare avantajos sau nu, insa trebuie sa observam foarte bine daca nevoile noastre in materie de un sistem de umbrire de calitate se afla in concordanta si cu gradina noastra.

Partea buna in momentul in care achizitionam pergole de gradina pentru pret il reprezinta faptul ca bugetul ne permite si cumpararea in plus a unor flori sau elemente decorative pentru a imfrumuseta pergola.

pergola gradina

Pergola gradina – Din lemn – o alegere cu bun gust

 

pergola de gradina din lemn reprezinta o alegere chic si cu bun gust pentru curtea sau gradina noastra deoarece, pe langa aspectul modern si simplu pe care il are, aceasta este si extrem de functionala. Atunci cand  alegem pergole in gradina trebuie sa tinem cont de un avantajul principal al acestora, si anume faptul ca aceste sisteme de umbrire pot fi asamblate pe orice tip de suprafata, iar componentele lor se monteaza cu usurinta.

Acestea reprezinta adevarate oaze de relaxare, iar cand alegem pergole gradina pentru pret trebuie sa stim ca exista mai multe tipuri de pergole din lemn, in functie de bugetul pe care suntem dispusi sa il cheltuim.

In situatiile in care optam pentru pergole gradina confectionate din lemn trebuie sa avem in vedere si faptul ca acest material poate fi destul de pretentios uneori, iar lemnul trebuie tratat si ingrijit in mod corespunzator pentru a rezista o perioada cat mai indelungata.

pergola gradina

Pergola gradina – Tipuri

 

Deseori, alegem pergole de gradina pentru preturi, daca acestea se incadreaza sau nu in bugetul stabilit, insa trebuie luat in calcul si tipul de pergola pentru care dorim sa optam, extrem de important pentru a-i da curtii noastre aspectul mult visat.

Astfel, putem opta pentru o pergola pliabila pentru gradina care reprezinta o solutie optima pentru diverse spatii profesionale pentru ca ofera o acoperire pe spatii mari, fiind rezistente la apa si protejand impotriva radiatiilor UV.

De asemenea, mai putem alege si un model de pergola arcuita pentru gradina care garanteaza o umbrire sporita, mai ales pe timpul verii si care permite cu usurinta montarea si amenajarea acesteia indiferent de marimea curtii interioare. Insa indiferent de ce fel de pergole de gradina sau preturi alegem, cert este ca acest sistem de umbrire este o investitie pe termen lung.

Pergola gradina – Informatii suplimentare

 

Puteti consulta produse asemanatoare cum ar fi: copertine mobile, copertine pentru intrarea casei  sau geamuri glisante , pergola floper, pergola terasa, pergole retractabila. prelata terasa, pereti despartitori de sticla, terase inchise, inchideri terase, folie terasa, inchidere terasa cu sticla, prelata transparenta cu capse si bride, umbrele terase.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoareale cuvinte: “pergola gradina pret”, “pergola gradina imagini” sau “pergola pentru gradina“, “pergola gradini decorative” ori “pergole de gradina“, “pergole de gradina preturi“, “pergole pentru gradina” si “pergola pliabila pentru gradina“, “pergola arcuita pentru gradina“.

 
Galerie foto (0)
 
Prezentare video