Tentrom Paradise - Copertine, marchize, pergole, parasolare, Chitila / Ilfov Afisari: 2182
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 1791
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Banatului, Nr 70 B, Mogosoaia, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213520554; 0314260943; 0758021944; 074316138
-------------------------
Web: Internet
  email: tentromparadise.ro@gmail.com
  site: www.tentromparadise.ro

 
Inchidere terasa cu sticla  
Detalii  video  

Inchideri terase cu sticla de la Tentrom Paradise prin sistemul Todo Cristal cu geamuri culisante. terasele pot fi acum inchise ermetic si cu stil. Acest sitem de inchidere a teraselor cu sticla are avantajul de a va oferi o privire directa a spatiului exterior.

Inchidere terasa cu sticla prin sistemul Todocristal. Acesta transforma spatiul terasei dintr-un simplu amplasament, intr-o terasa inchisacu geam securizat. Spre deosebire de copertinele pentru terase sau marchizele, acest sistem foloseste sticla ce ofera multiple avantaje pe care le aflati din articolul nostru.

Obtineti mai mult spatiu folosind sistemul nostru de inchideri terase ferestre glisante fara rama pentru terase, verande, penthouse, vile, cafenele, restaurante, hoteluri, birou etc.

Aceste geamuri mobile ofera posibilitatea de a se pozitiona diferit atunci cand se gliseaza, putandu-se deschide si in mijloc si in partile laterale.

 

Inchidere terasa cu sticla – Avantaje

 

Cand vorbim despre terase inchise cu sticla, adica cu geamuri glisante sau culisante, ne gandim imediat la protectie.

terasa inchisa ar trebui sa ofere izolare atunci cand aveam de-a face cu ploi, vant, zapada sau alte fenomene meteorologice.

Numim terase din sticla acele arhitecturi exterioare ce ne ajuta sa marim spatiul pe care il ocupam deja cu amprenta casei.

Acestea ne dau posibilitatea sa utilizam practic, vara sau iarna, aceste amplasamente de sticla cu geamuri glisante.

Sistemul cu geamuri de sticla este perfect adaptat pentru a satisface orice cerinta ce priveste protectia impotriva intemperiilor de orice fel.

 

 

Inchidere terasa cu sticla – Avantaje tehnice

 

1) Grosimea sticlei

Avantajele inchiderii unei terase cu sticla (geam securizat) se regasesc, in primul rand, in ceea inseamna pragmatism.

Folosirea unei terase de sticla cu o grosime de 10 mm are, in acelasi timp, avantajul de a fi un element de siguranta. Dar si un excelent mod de a obtine vizibilitatea necesara admirarii peisajului frontal.

Sticla securizata poate fi folosita si ca perete despartitor, grosimea ei conferindui posibilitatea de a fi folosita pentru compartimentari.

2) Sistemul de siguranta

Terasele inchise cu sticla au si un sistem de securizare modern si perfect pliat pe cerintele actuale de asigurare a sigurantei.

Sistemul  (inchidere terasa cu sticla), este prevazut cu doua incuietori. Ele sunt asezate una in partea de sus si una in partea de jos a geamului glisant ceea ce nu permite intrarea din exterior.

Terasele din sticla folosesc foaie de sticla de 10 mm fara rame intermediare, profile de aluminiu extrudat si vopsit electrostatic.

Puteti avea, prin urmare, toata increderea in sistemul nostru de inchidere a teraselor cu geam. Este proiectat sa respecte cei mai rigurosi parametri tehnici.

 

Inchidere terasa cu sticla – Parametrii de folosinta

 

  • Terasele din sticla asigura protectie pentru vant, ploaie, zgomot, praf sau orice alta neplacere din exterior.  Creste gradul de utilizare (datorita geamurilor glisante) a spatiului in aer liber pe tot parcursul anului.
  • Geamurile glisante sunt usor de instalat, fara a fi necesare schimbari majore pentr aceasta modalitate de inchidere terase cu sticla.
  • Foarte usor de folosit si de curatat. Partile geamurilor culisante din exterior pot fi curatate din interior.
  • Inchizand o terasa cu sticla beneficiati de un aspect frumos, creste valoarea spatiului dumneavoastra si il face mai sigur.
  • Accesul la privelistea de afara nu este niciodata intrerupt datorita geamurilor retractabile ce se pot imediat plia si asigura o vizibilitate completa.
  • Inchiderea teraselor cu sticla si profile de aluminiu sunt atractive din punct de vedere estetic, iar sistemul cu ferestre glisante nu modifica fatadele.
  • Greutatea totala a sistemului (de inchidere terasa cu sticla) se afla in ghidajul de jos si nu se utilizeaza rulmenti. Ceea ce face intretinerea foarte usoara pentru ca geamurile culiseaza si se pot aranja in diferite moduri.
  • Folosim intotdeauna sticla securizata de 10 mm grosime, de cea mai buna calitate.
  • Cand vorbim de inchidere terasa cu sticla, vorbim de imbunatatirea eficientei energetice ce conduce la economisirea de bani.
  •  
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video