SUN HOLIDAYS Afisari: 1068
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 509
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.George Enesu, Nr.43,Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733837771
-------------------------
Web: Internet
  email: adrian.sunholidays@yahoo.com; adrian.sunholidays@yahoo.com
  site: www.sunholidays.aaz.ro


 
REVELION GRECIA 2011, Paralia Katerini Pret: 160,00 EUR pers.
Detalii  video  

Paralia Katerini reprezinta perla statiunilor de pe litoralul Greciei de Nord, situata la 75 km sud de Salonic si 20 km de Mt. Olimp.  In statiune veti gasi hoteluri mici si primitoare, cu o atmosfera familiala, supermarketuri, magazine de souveniruri, de confectii, etc. Aicise gasesc cele mai multe magazine cu blanuri si bijuterii din zona. De-a lungul plajei se afla numeroase restaurante si tavernetraditionale, cu preparate gustoase, la preturi accesibile, dar si discoteci si cluburi de noapte. Va invitam sa petreceti Revelionul intr-ostatiune plina de viata pe tot parcursul anului. Va aranjati sejurul in functie de ritmul Dvs:  taverne, cumparaturi, plimbari. Sarea si piperulsejurului sunt excursiile de 1 zi organizate din statiune la: Salonic, Muntele Olimp, Kalambaka si Manatirile Meteora     PROGRAM AUTOCAR  29 Dec 2010- 02 Ian 2011     Miercuri, 29 dec 2010  Intalnire la ora 05.00 dimineata, in Bucuresti, in parcarearestaurantuluiCina Plecare la ora 05.30 spre Grecia pe ruta Giurgiu–Ruse- Sofia– Salonic–Katerini–Paralia. Sosire seara .   Joi, 30 dec 2010  Mic dejun bufet suedez (inclus in pret ). Zi libera sau optional excursie organizata cu ghid la Kalambaka pentru vizitarea uneia dintre renumitele Manastiri de la Meteora. La intoarcere se face oprire inValea Tempi la Biserica Sf. Paraschiva, loc sfant pentru alinarea durerilor.   Dupa amiaza, intoarcere in Paralia Katerinisi timp liber pentru odihna. Cazare in Paralia Katerini.  Vineri, 31 dec 2010  Mic dejun (inclus in pret ). Zi libera sau optional, excursie organizata cu ghid la Salonic: tur de oras la cele mai importante obiective, Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristoteles, Turnul Alb, Palatul siArcul lui Galerius, Rotonda.  In jurul orei 21.30, optional, Cina de Revelion la restaurant, cu muzica si dans. Cazare in Paralia Katerini.  Sambata, 01 ian 2011  Mic dejun (inclus in pret ). Zi libera sau optional, excursie organizata cu ghid pe Muntele Olimp, cu oprire in frumosul orasel Litohoro, ultima localitate de la poalele muntilor. Cazare in Paralia Katerini.   Duminica 02 ian 2011  Mic Dejun(numai laHotelHonorata3*+). Plecare spre Bucurestisi sosire in jurul orei 22.00.    

CAZARE HOTEL HONORATA 3* PRET 160euro / persCazare in camera SINGLE = supliment 95 % la partea in euro  Copii pana la 12 ani 115 euro     

SERVICII INCLUSE IN PRET la PACHETELE CU AUTOCAR:  · TRANSPORT AUTOCAR clasificat, taxe vamale, stradale, parcari;  · CAZARE 4 nopti, loc in camera dubla in ParaliaKaterini   · Hotel HONORATA  · MIC DEJUN zilnic   · Conducator de grup din Romania      Preturile din tabel nu includ:  · Excursiile locale optionale, biletele de intrare laobiectivele turistice sau alte servicii care nu sunt mentionate in program.  · GRUP MINIM: 30 persoane. Termen de inscriere: in limita locurilor.   . Cina festiva de Revelion in valoare de 35 euro     PT. INSCRIERE: se achita un avans de minim 50% pers;turistul va semna bonul de comanda /contract si va lua lacunostinta conditiile de vanzare a pachetelor turistice.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video