SUN HOLIDAYS Afisari: 1068
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 509
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.George Enesu, Nr.43,Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733837771
-------------------------
Web: Internet
  email: adrian.sunholidays@yahoo.com; adrian.sunholidays@yahoo.com
  site: www.sunholidays.aaz.ro


 
HOTEL Kassandra Mare *** Pret: 40,00 EUR / noapte
Detalii  video  

Hotelul Kassandra Mare este un Hotel de 3*+ situat in Peninsula Halkidiki bratul Kassandra intre Nea Moudania si Nea Potidea, amplasat într-un cadru liniºtit, cu vedere la Marea Egee si la orizont cu vedere la muntele Olimp...    

Din momentul în care intraþi in acest Hotel, va intampina un lobby-ul elegant care emana o primire prietenoasã. Grãdinile colorate, pinii, aerul proaspãt, soarele ...toate va creeazã o atmosferã de vacanþã perfectã si o perfecta stare de spirit pentru tot restul sejurului dumneavoastrã.

Hotelul dispune de 72 camerele care ofera tot confortul si comoditatea de acasa, plus alte servicii personalizate si facilitãþile unui hotel de 3*+.    

Camerele noastre sunt dotate cu aer condiþionat, telefon direct, TV satelit, radio, cada sau dus, baie confortabilã, halat de baie, papuci, uscator de par, mini bar si balcon.    

Oferim la cerere camerã pentru nefumãtori (in functie de disponibilitati)si camere cu vedere la munte sau vedere la mare (in functie de disponibilitati)

De asemenea Hotelul dispune de: Piscina unde ofera momente speciale de distractie si relaxare. Nu ratati de a descoperi frumuseþea lumii subacvatice ghidat de instructiunile unui instructor de scuba diving.(lecþii de scufundãri)     

Restaurant  

Bucuraþi-vã de gustul si prospetimea bucãtãriei greceºti ºi mediteraneene, dimineata cu un mic dejun tip bufet. salate Grispy, o selecþie de aperitive greceºti de peºte proaspãt la grãtar pentru masa de prânz. iar seara cu o cina incantatoare si o noua experienta a bucãtãriei tradiþionale greceºti ºi mediteraneene într-o atmosferã relaxatã.    

Hotelul dispune de asemenea de un mini market, magazin de cadouri si servicii de SPA.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video