Rock Star Construct, Bucuresti - Showroom produse din piatra naturala Afisari: 3760
Categorie: COMERT >> Materiale de constructii Vizitatori: 1525
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Teisani, Nr. 137A, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213501494; 0318166956; 0219907
-------------------------
Web: Internet
  email: office@piatraonline.ro
  site: www.piatraonline.ro

 
Piese Speciale Travertin Classic Cross Cut Mat 2cm Pret: 312,26 RON
Detalii  video  

Treptele si contratreptele realizate din travertin Classic Cross Cut cu finisaj mat de cea mai buna calitate, astazi constituie un element de mare impact vizual, modern si plin de viata. Acelasi mesaj este transmis de toti clientii ce comanda piese speciale din aceasta piatra naturala, incepand de la scari, pardoseli, placari de pereti, de semineuri, blaturi de baie sau de bucatarie pana la glafuri, obiecte de mobilier etc. Acestea se pot folosi atat la interior cat si la exterior, in spatii publice sau private.

Piesele speciale executate din Travertin Classic Cross Cut cu finisaj mat - antiderapant, sunt usor de intretinut - productia prespune taiarea lor din lastre mari la dimensiunile sau sabloanele furnizate, de catre fiecare client. Deci de ce piese speciale ai nevoie? Poti comanda acum blaturi destinate bucatariei sau trepte pentru scari, pana la glafuri exterioare / interioare. Toate avand posibilitatea prelucrarii canturilor cu semibastonbastondublura sau decupaje, etc. Comanda minima 5mp.

Iti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din travertin taiat cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Classic Cross Cut este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din travertin nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

 

Travertinul a fost si continua sa fie una dintre cele mai folosite pietre naturale in domeniul amenajarilor interioare si exterioare: baie, bucatarie, dar si la placari de fatade, pavaje etc. Un bun exemplu il reprezinta Colosseumul din Roma, care a fost construit aproape in intregime din travertin.Acest produs este disponibil intr-o mare varietate de culori si nuante, o caracteristica foarte importanta a sa fiind uniformitatea cromatica. Pretul travertinului este accesibil, variind in functie de calitate, cariera si tipul de finisaje: lucios, mat, periat, antichizat, buciardat...Unele tipuri de travertin pot fi superioare marmurei, desi pretul este de cele mai multe ori sub cel al marmurei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video