Rock Star Construct, Bucuresti - Showroom produse din piatra naturala Afisari: 3758
Categorie: COMERT >> Materiale de constructii Vizitatori: 1523
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Teisani, Nr. 137A, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213501494; 0318166956; 0219907
-------------------------
Web: Internet
  email: office@piatraonline.ro
  site: www.piatraonline.ro

 
Panel Ardezie Multi 15 x 60cm Pret: 140,28 RON / mp
Detalii  video  

Piatra naturala decorativa inseamna stil si eleganta. Gama de piatra naturala sub forma de panelurile premontate se integreaza perfect in orice decor, conferindu-i acestuia o personalitate cu totul deosebita. Prin nuantele gri-caramizii, specifice mediului mediteraneean, aceste paneluri de Ardezie Multi pot astfel deveni un fundal extrem de ofertant pentru multe aranjamente din casa ta.

Bucura-te de panelurile din ardezie multicolora, ele reprezentand una dintre cele mai noi tendinte in amenajari datorita aspectului versatil si a lejeritatii de integrare a acestora in orice spatiu.Usor de intretinut si de montat, aceasta piatra decorativa va reprezenta mereu o varianta excelenta pentru placari interioare (living, holuri, bucatarii etc.) si exterioare (fatade, garduri, socluri etc) Nu necesita chituire. Bucura-te de stocurile noastre si comanda acum! Indiferent de cantitate, livram la nivel national si Europa.

 

Ardezia este un spectacol al texturilor creat de natura care uimeste prin cromatica sa . Cand vorbim despre aceasta piatra nu puteam decat sa ne gandim la o simbioza intre eleganta si duritate – ceea ce face acest material ideal pentru proiectele indraznete, creative. Poate imbraca acoperisul unei case, calitatea care o recomanda ar fi duritatea pietrei care ii ofera un timp de viata indelungat, fatada, soclul sau chiar gardul casei.La interior poate fi folosita in placarile verticale din intreaga casa sau pentru pardoseli. Intretinerea se va face cu solutii speciale pentru piatra naturala pentru a te bucura cat mai mult de ea. Dincolo de aceste aspecte tehnice, ardezia este o piatra versatila care poate fi integrata in orice stil abordat si in combinatie cu alte materiale naturale.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video