Meniu masa festiva Elegant Meniu bar -sampanie si tartine cu icre de Manciuria ( optional tartine cu Caviar ) -fructiere asortate trei sortimente de fructe ( ananas, struguri, mere ) -ardiniere cu minipateuri , saleuri si alune decojite si prajite uscat -whisky J & B / Martini Bianco / Campari / Campari & Orange 50 ml -racoritoare carbogazoase 750 ml -vin Dry Muscat Jidvei alb demisec / Muscat Ott. Murfatlar demidulce 1st. -apaminerala plata si carbogazoasa nelimitat -cafea filtru / espresso - nelimitat Gustare rece - cocktail de creveti cu sos calypso - tartine cu icre de Manciuria - pastrama , crud uscata , de vita - canapele de pepene galben cu prosciutto crudo - oua de prepelita umplute cu Caviar - muschi afumat in ierburi aromate - somon fume cu Filadelfia Chesse - frigarui reci cu file de achoise si legume marinate - masline verzi umplute cu migdale Peste - cotlete de somon la gratar ( sos meuniere cu capere ) - buchetier de legume - lamaie natur Sarmalute - in foi de varza 4 buc.( serviciu directportie individuala ) - mamaliguta si ardei iute - in foi de vita 2 buc. ( serviciu indirect la platou ) - sos de hrean si smantana Fel principal - rulada de purcel la cuptor - piept de pui umplut cu mozarella - cartofi la cuptor cu ierburi aromate ( rosmarin si salvie ) - salata de varza alba si rosie ( serviciu direct ) Desert - tort cu crema Ambasador si sarlota cu visine , imbracat in martipan Pret 90 Euro/meniu/pers. Remiza 10 % Aconto rezervare 1.000 euro |